- 20 Ocak 2010
- 45.282
- 153.628
- 43
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Hadi iyisin çok ponçik yanıma geldinKız o değil de ilk defa çatışmadan muhattap olabildik, bence bu gün tarihe geçmeli
Ben de bu sıralar biraz ponçikleştim ya hiç mi fark edilmiyor?Hadi iyisin çok ponçik yanıma geldintatil candır
Gidiyim bari yaBen hayır demezdim,bu seferlik öyle olsun derdim
Hep dikine gidilmez hele hoş bir şeyde
Eğer o tarihte gitmenize gerçekten engel birşey yoksa kırmayın babanızı heves etmiş kızınla kendine tatil programı ayarlamış ne var bundaMerhabalar hatunlar,
Dün sabah itibariyle babamdan gelen bir mesaj ile deliye dönmüş bulunmaktayım, hafif hafif sinirimi dizginlemeyi başardım gibi ama sizin de görüşlerinizi almak daha iyi olur.
Bir rezervasyon görseli atmış ve 'xx-xx tarihleri arasında tatile çıkıyoruz. Haberin olsun' yazmış.
Hiç bir şekilde bir tatil planından haberim yoktu. Nasıl bu kadar şuursuzca davranabiliyor? Aklım almıyor. Genç bir kadınım ben; belki o tarihlerde bir planım var, belki bir yere gitmek istemiyorum, belki o yere gitmek istemiyorum, belki belki diyerek milyonlarca örnek verebilirim sanırım.
Annem tarafından, birey olduğumun sonuna kadar farkında olarak büyütüldüm. Markete giderken bile sorar gelmek ister misin diye, yıllık iznini alırken bile annaboleyna şu şu tarihler uygun mudur sana göre, gel birlikte seçelim gideceğimiz yeri der.
Babama 'Keşke zahmet edip bana da sorsaydın' demeyi düşündüm ama sonra ağzımızın tadı kaçmasın Ali Rıza Bey moduna girdim. Sebebi ise yıllardır babama karşı kendimi kısıtladım, görüşmedim, konuşmadım. Daha bu yıl yeni yeni açıldım. Belki bunun hevesiyle mantıklı düşünemedi ya da babalık taslamak istedi.
Yine de bu durumdan rahatsızım. Kıllık yapıp gitmesem mi acaba bile diyorum
Offf, siz olsanız ne yapardınız?
İçimdeki agresif davranmaya meyilli taraf sayesinde birazcık büyütmüş müyüm mevzuyu? Yoksa 'bence de haklısın annaboleyna' mı diyorsunuz?
Teşekkürler, sevgilerle
Hayatımdaki her mutluluğu hak ediyorum, hatta daha fazlasını da.Adam size sürpriz yapmış onlar için hala küçük cocuguz işiniz yoksa neden gıcıklık için ugrasiyorsunuz ki
'üslubundan ötürü hafif bir kıl oldum ondan mütevellit kıllık mı yapsam' baba için soylenir mi bu
Sizin üslup daha kıl vallahi. Genc insan olabilirsiniz siz bebekken oda fedakarlik yapmistir sizin için isiniz bile yokken ne bu anlam veremedim. Bazen bazi insanlar haketmedikleri mutlulugu tadıyor. O yüzden deger bilmiyor.
Hmm o zaman kirginlik yüzünden böyle geliyordur daha çok sana. Bence duzeltiyorsa kendini destek çık sende evet çok kirilmis üzülmüşsundur tabiki ama sonra keşke deneseydim demezsin belki de belli mi olurHayatımdaki her mutluluğu hak ediyorum, hatta daha fazlasını da.
Babam hiç bir zaman hayatimdaki baba figürünü doldurmadı. Yıllarca gormedigim bile oldu. Hiç bir önemli olayımda yanimda olmadı. Ameliyat, karne günü, mezuniyet vs. Ama diğer cocugunun yanında hep. Sadece maddi olarak varlığını hissettirdi bana. Evet, son birkaç yıldır düzelme aşamasında ama bu geçmişi unutturmuyor ne yazık ki.
Annem de her zaman kararlarıma saygı duyarak, hiç bir konuda baskı yapmayarak büyüttü beni. O bile bana şunu, bunu yapıyoruz demez. Sorar, yapmak ister misin diye. O yüzden çoğu insana normal gelebilecek bu tarz şeyler bana normal gelemiyor.
Bana bak anna terlik geliyor, eğilAslında çok da gitmek istediğim bir yer ama üslubu asabımı bozdu ya biraz :/
+1Git kız bedava tatil