Deri ve Cilt Hastalıkları Babamın Bacağındaki Yanık

peki kızlar, bu dönemde hastanede tüm bölümler çalışıyor mudur?

geçmiş olsun ama bu çok çok ciddi bir yanık evde ya da sağlık ocağında buna bir şey yapamazsınız , önlemini alın muhakkak ve daha fazla sakın bekletmeden hastaneye gidin 1 ay olmuş zaten Allah korusun adam bacağından bile olabilir, mikrop kapıp hayatını bile kaybedebilir ordan.

Allah korusun yaaaaa, inşallah öyle kötü olmaz. en iyisi ben sabah hastaneleri arayıp öğreneyim de gitsin bir an önce

sabah hastaneleri arayacağım, eğer çağırırlarsa götüreceğim babamı. çağırmazlarsa bu önerini söyleyeceğim mutlaka. teşekkürler

Edirne de gorumcem saglikci o yuzden sordum bi yardimimiz dokunabilir mi diye baska sehirdeymissiniz

Allah korusun yaaaaa, inşallah öyle kötü olmaz. en iyisi ben sabah hastaneleri arayıp öğreneyim de gitsin bir an önce
Allah korusun tabi ama ciddiyetini anlatmak istedim, bu arada anne tarafından memleketime selamlar :) yaşı da var bakın çok acilen gitsin hem de, oldukça ağır bir yanık çünkü. yanık bölümleri var hastanelerin önceliğiniz o bölüm olsun.

Buarada butun antibiyotiklere karşımı alerji gelistiriyor bunu mutlaka doktorlara belirtin

aleykümselam ☺ buralarda var mıdır araştıracağım.
Buarada butun antibiyotiklere karşımı alerji gelistiriyor bunu mutlaka doktorlara belirtin
sanırım hayır. SEF ve 1 tane daha ama hatırlamıyorum şu an. Çünkü 1 tane başka marka kullanmış, onda alerji olmamış. O bitince SEF kullanıp her yeri şişmiş. Not etmiş, cüzdanına koymuş kıyamam

Kirklareli listesine baktim cildiye gozukmuyor doktor eksiğimi var

Kirklareli listesine baktim cildiye gozukmuyor doktor eksiğimi var
evet mhrs'ye göre merkez hastanede cildiye yok. çoktandır hastaneye gitmiyorum o yüzden eksik var mı bilemiyorum ama açmadığına göre klinik yoktur. koca hastane yaptılar, gel gör ki klinikler hala eksik

evet mhrs'ye göre merkez hastanede cildiye yok. çoktandır hastaneye gitmiyorum o yüzden eksik var mı bilemiyorum ama açmadığına göre klinik yoktur. koca hastane yaptılar, gel gör ki klinikler hala eksik
Ben luleburgazdayim persembe cuma iki doktorda full calisiyor bence bayrama girmeden gelebiliyosa gelsin ve burdaki hastaneler gercekten hic dolu degil burgazda olsa yardimci olabilirdim ama kirklareline gidemeyiz

MHRS'yi aradım ama nafile, bekletiyor da bekletiyor. sabah ilk işim hastaneleri aramak olacak. Çok teşekkür ederim kızlar hepinize. Allah razı olsun. Konuyu kapatacağım. İyi geceler diliyorum. ❤❤❤❤❤

Rabbim sifa versin insallah hallolur hayirli geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…