ben o kadar üzgünüm ki anlatamam... resmen üzüntüden elim ayağım kesildi. hastaneler riskli diye ve babam da tansiyon hastası diye götürmek istemiyorum ki ben de astım hastasıyım. onu yalnız göndermek istemiyorum ama ben de gidemem astımlı olduğum için ben daha da risk grubundayım. böyle elim kolum bağlı kaldıAy içim acıdı gerçekten ya çok geçmiş olsun. Bence evde yapılacak şeylerle geçicek gibi bi yanık değil bu lütfen bi şekilde donanımlı bi hastaneye götürün çok üzüldüm
inşallah canım, amin. ama en azından şu önümüzdeki 1 hafta kadar onu tutabileceğim bir krem, merhem, ne bileyim doğal bir kür var mı diye arıyorum..Önlemlerini alsın birinden de rica etsin onu götürmesini. Çok ciddi bir yanık bu. Gecikmesin daha fazla tedavisi. Allah şifa versin.
çok teşekkür ederim. ben de 3 ay önce üst baldırımı kaynar çayla yakmıştım ama benim böyle değildi. basit kremlerle geçmişti. domuz yağını 3 gündür sürüyormuş ama etkili olur mu bilmiyorum.Çok büyük geçmiş olsun.
Bulabilirse domuz yağı tavsiye ediyorum. Önümüzdeki 1 hafta doktora gidene dek en azından. Silverdin hafif mi kaçar hiç bilmiyorum. Çok üzüldüm. Keşke bir an evvel iyi bir doktora gitme şansı olsaydı. Yanık acısını iyi bilirim, Allah babanıza acil şifalar versin.
Maske eldiven taksın bi şekilde gitsin canım Allah korusun daha ciddi bişeye yol açmasın.ben o kadar üzgünüm ki anlatamam... resmen üzüntüden elim ayağım kesildi. hastaneler riskli diye ve babam da tansiyon hastası diye götürmek istemiyorum ki ben de astım hastasıyım. onu yalnız göndermek istemiyorum ama ben de gidemem astımlı olduğum için ben daha da risk grubundayım. böyle elim kolum bağlı kaldı
çok teşekkür ederim. ben de 3 ay önce üst baldırımı kaynar çayla yakmıştım ama benim böyle değildi. basit kremlerle geçmişti. domuz yağını 3 gündür sürüyormuş ama etkili olur mu bilmiyorum.
Olur olur sakin birakmasin en azindan doktira gidene kadar mutlaka kullansınçok teşekkür ederim. ben de 3 ay önce üst baldırımı kaynar çayla yakmıştım ama benim böyle değildi. basit kremlerle geçmişti. domuz yağını 3 gündür sürüyormuş ama etkili olur mu bilmiyorum.
evet haklısınız, memur olmama rağmen vefa destek hiç aklıma gelmedi. teşekkür ederim ❤Çok geçmiş olsun vefa destek ekibini arasaniz risk grubunda olduğu icin belki onlar goturur ya da evde saglik hizmeti almasini saglarlar cok uzuldum resimleri gorunce insallah cabuk iyilesir cok gecmis olsun
sabah hemen ileteceğim. sargıları atmış zaten, sıcaktan daha fazla dayanamamış. teşekkür ederim ❤Çok sık sürmeye gayret göstersin. Sürekli yağlı dursun orası. Bende mahrem yerimden Allah ne verdiyse komple dizime kadar yandım. Beni domuz yağı kurtardı. O sebeple her yanık konusuna o cevapla atlıyorum papağan gibi. Ben neredeyse 5 dk bile yağsız bırakmadım cildimi ve sargı bezine hiç sarmadım. O şekilde iz bile kalmayacak şekilde kurtuldum.
sağlık ocağına gitmiş, evin karşısında Allah'tan. krem yazıp gönderiyorlarmış. Antibiyotik kullanmış ama o da alerji yapmış, bütün elleri şişmiş. anında serum takmışlar hastanede.Yara iltihap kapmis saglik ocagi bile olsa goturun lutfen antibiyotik verirler,hafif olsaydı kantaron yağı onerirdim ama durum ciddi gorunuyor,cok gecmis olsun
iltihap için antibiyotik vermişler. bitince bu sefer SEF yazmış doktor. o da alerji yapmış, bütün elleri şişmiş, hemen serum bağlamışlar. trakyadayız, burada domuz yağı bulmak kolay zaten bulmuş. 3 gündür sürüyormuş. faydasını görür inşallahDoktora gitmeli iltihap kapmasi an meselesi gibi duruyor onun disinda, Nerede yasiyorsunuz hakiki domuz yagi bulabilirmisniz. Bizzat tecrube etmisligim cok cok faydasini gordun mutlaka bulun ve kullanib
Trakyanin neresindesiniz bizim burda aşırı pandemi yok onlem alip cikabilirsiniz aslindaevet haklısınız, memur olmama rağmen vefa destek hiç aklıma gelmedi. teşekkür ederim ❤
sabah hemen ileteceğim. sargıları atmış zaten, sıcaktan daha fazla dayanamamış. teşekkür ederim ❤
sağlık ocağına gitmiş, evin karşısında Allah'tan. krem yazıp gönderiyorlarmış. Antibiyotik kullanmış ama o da alerji yapmış, bütün elleri şişmiş. anında serum takmışlar hastanede.
iltihap için antibiyotik vermişler. bitince bu sefer SEF yazmış doktor. o da alerji yapmış, bütün elleri şişmiş, hemen serum bağlamışlar. trakyadayız, burada domuz yağı bulmak kolay zaten bulmuş. 3 gündür sürüyormuş. faydasını görür inşallah
trakyadayız maalesef. 1 aydır zaten acilden tedavi görüyor, pansuman filan yapmışlar ama cildiye için gelecek ya açık yarası olacak sonuçta. oradan mikrop kapmasından endişe ediyorum.Kendi başınıza tedavi uygulayarak geçireceğiniz bir yanık değil bu, iltihap kapmış bence, hastaneler riskli ama bu şekilde beklemek de riskli, bizim önereceğimiz krem veya yağ ile olacak iş değil bu antibiyotikli bir krem lazım bence, lütfen hemen doktora gitsin maske taksın, eldiven taksın ama çok acil bir şekilde gitsin ankarada iseniz doktor tavsiyesi verebilirdim işinde çok uzman bir yanık doktoru.
Hastanede direk yanık bölümleri vartrakyadayız maalesef. 1 aydır zaten acilden tedavi görüyor, pansuman filan yapmışlar ama cildiye için gelecek ya açık yarası olacak sonuçta. oradan mikrop kapmasından endişe ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?