Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deri ve Cilt Hastalıkları Babamın Bacağındaki Yanık
- Konu Sahibi alsem
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yanık bakımı yanık bölgesi yanık derinliği yanik izi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Trakyanin neresindesiniz bizim burda aşırı pandemi yok onlem alip cikabilirsiniz aslinda
kırklareliTrakya mı neresi merak ettim
- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.878
- 598
geçmiş olsun ama bu çok çok ciddi bir yanık evde ya da sağlık ocağında buna bir şey yapamazsınız , önlemini alın muhakkak ve daha fazla sakın bekletmeden hastaneye gidin 1 ay olmuş zaten Allah korusun adam bacağından bile olabilir, mikrop kapıp hayatını bile kaybedebilir ordan.Hepinize merhaba hanımlar. Bu akşam çok üzüldüğüm bir konu hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum sizlerden. Baştan söylüyorum, babamın bacağının fotoğrafını yükleyeceğim. Rahatsız olan bakmasın lütfen.
Babam tam 1 ay önce dizinden aşağıya kaynar su dökmüş (keetle elinden kaymış). O can havliyle su tutup hemen arkasından buz bastırmış ki yapmaması gereken tek şeyi yapmış. Buz etine yapışıp deriyi daha da kaldırmış Annemlerle farklı ilçelerde yaşıyoruz. Üzülmeyeyim diye pek bir şey söylemediler fakat benim ısrarlarım sonucu babam bu akşam iyileşiyor diye fotoğrafını attı bana. Babam yüksek tansiyon hastası, o yüzden yaşadığı ilçeden başka bir hastaneye gidemiyor. Arabası da yok. Gitmesi gerekirse minibüsle gitmek zorunda kalacak ki bunu asla istemiyorum şu virüs döneminde. İlçedeki hastanede de bir tek acil bölümü çalışıyormuş. Yepyeni hastanede bir tek dahiliye varmış, o da tayin olup gitmiş. Neyse, 2 haftaya geçer deyip 2 günde bir pansumana çağırmışlar. Bugün tam 1 ay olmuş ve geçmemiş. Bizim yaşadığımız ilçedeki hastanenin cildiye bölümüne gelmeyi kafayı koymuş yasaktan önceki son 2 günde. Ben ısrarla gelmemesini istiyorum. Bu yanık yarası nasıl geçer bileniniz var mı? O kadar üzüldüm ki, ağladım. İçime öküz oturdu resmen... Yapılan pansumanlardan randıman alamamış sanırım, domuz yağı sürüyormuş son 3 gündür.
Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim Bu yara hastaneye gelmeden iyileşebilir mi?
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
Allah korusun yaaaaa, inşallah öyle kötü olmaz. en iyisi ben sabah hastaneleri arayıp öğreneyim de gitsin bir an öncegeçmiş olsun ama bu çok çok ciddi bir yanık evde ya da sağlık ocağında buna bir şey yapamazsınız , önlemini alın muhakkak ve daha fazla sakın bekletmeden hastaneye gidin 1 ay olmuş zaten Allah korusun adam bacağından bile olabilir, mikrop kapıp hayatını bile kaybedebilir ordan.
- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 133
- 35
Calisiyor tabiki 1 er gün araylapeki kızlar, bu dönemde hastanede tüm bölümler çalışıyor mudur?
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
sabah hastaneleri arayacağım, eğer çağırırlarsa götüreceğim babamı. çağırmazlarsa bu önerini söyleyeceğim mutlaka. teşekkürlerYanıklara yumurta akının iyi geldiğini biliyorum, yanık esnasında yanan yere direk uygulanıp, sürüp, kurudukça tekrar sürülüyor. Yumurta akı hücre yeniliyormuş. Ama bu derece bir yanığıda kapsamlı bir hastaneye yönlendirmeyip evde tedavi etmeleride çok saçma.
- 8 Aralık 2018
- 97
- 277
- 93
- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.878
- 598
Allah korusun tabi ama ciddiyetini anlatmak istedim, bu arada anne tarafından memleketime selamlar :) yaşı da var bakın çok acilen gitsin hem de, oldukça ağır bir yanık çünkü. yanık bölümleri var hastanelerin önceliğiniz o bölüm olsun.Allah korusun yaaaaa, inşallah öyle kötü olmaz. en iyisi ben sabah hastaneleri arayıp öğreneyim de gitsin bir an önce
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
çok teşekkür ederim ama edirneye gitmek de zor bu durumda. buralarda halletmeye çalışacağız artıkEdirne de gorumcem saglikci o yuzden sordum bi yardimimiz dokunabilir mi diye baska sehirdeymissiniz
- 8 Aralık 2018
- 97
- 277
- 93
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
aleykümselam ☺ buralarda var mıdır araştıracağım.Allah korusun tabi ama ciddiyetini anlatmak istedim, bu arada anne tarafından memleketime selamlar :) yaşı da var bakın çok acilen gitsin hem de, oldukça ağır bir yanık çünkü. yanık bölümleri var hastanelerin önceliğiniz o bölüm olsun.
sanırım hayır. SEF ve 1 tane daha ama hatırlamıyorum şu an. Çünkü 1 tane başka marka kullanmış, onda alerji olmamış. O bitince SEF kullanıp her yeri şişmiş. Not etmiş, cüzdanına koymuş kıyamamBuarada butun antibiyotiklere karşımı alerji gelistiriyor bunu mutlaka doktorlara belirtin
- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 133
- 35
Kirklareli listesine baktim cildiye gozukmuyor doktor eksiğimi varaleykümselam ☺ buralarda var mıdır araştıracağım.
sanırım hayır. SEF ve 1 tane daha ama hatırlamıyorum şu an. Çünkü 1 tane başka marka kullanmış, onda alerji olmamış. O bitince SEF kullanıp her yeri şişmiş. Not etmiş, cüzdanına koymuş kıyamam
- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.928
- 548
- 27
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
evet mhrs'ye göre merkez hastanede cildiye yok. çoktandır hastaneye gitmiyorum o yüzden eksik var mı bilemiyorum ama açmadığına göre klinik yoktur. koca hastane yaptılar, gel gör ki klinikler hala eksikKirklareli listesine baktim cildiye gozukmuyor doktor eksiğimi var
- 12 Aralık 2019
- 17.478
- 54.146
- 598
teşekkür ederim ❤Hiç bir bilgim yok çok çok geçmiş olsun demeye geldim
- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 133
- 35
Ben luleburgazdayim persembe cuma iki doktorda full calisiyor bence bayrama girmeden gelebiliyosa gelsin ve burdaki hastaneler gercekten hic dolu degil burgazda olsa yardimci olabilirdim ama kirklareline gidemeyizevet mhrs'ye göre merkez hastanede cildiye yok. çoktandır hastaneye gitmiyorum o yüzden eksik var mı bilemiyorum ama açmadığına göre klinik yoktur. koca hastane yaptılar, gel gör ki klinikler hala eksik
- 17 Ekim 2016
- 2.094
- 2.671
- 133
- 35
Rabbim sifa versin insallah hallolur hayirli gecelerMHRS'yi aradım ama nafile, bekletiyor da bekletiyor. sabah ilk işim hastaneleri aramak olacak. Çok teşekkür ederim kızlar hepinize. Allah razı olsun. Konuyu kapatacağım. İyi geceler diliyorum. ❤❤❤❤❤