- 30 Haziran 2019
- 3
- 1
- 6
- 25
- Konu Sahibi caresizdoc
Merhaba. 20 yaşındayım. Bu zamana kadar her şeyimi annemle paylaştım her kararımda anneme danıştım. Şuan öyle bir durumla karşı karşıyayım ki napmam gerektiğini bilmiyorum. Son çarem sizlersiniz. İki gün önce babamın galerisinde fotolara bakarken bi kadının paylaşmış olduğu fotolarını ss aldığını gördüm sonra wpa girdim orada da bu kadınla konuşmalarını gördüm. Kadının fotolarını hemen kendime gönderdim kadın bi erkek ismiyle kayıtlıydı numarayı felan aldım. Ama görüşmeleri ss alıp kendime atmak aklıma gelmedi o anlık panikle. Ben babama adeta aşık bir insandım. Benim gözümde dünyanın en iyi insanıydı. Öyle yıkıldım ki anlatamam. 8. Sınıfa giden bi kardeşim var. Babamın annemi aldattığını anneme söylesem çok üzülür çok büyük kavgalar olur boşanırlar olan kardeşime olur. Babama bildiğimi söylesem ya anneme söylersem diye boşanmada önlem olsun diye malları korumaya alabilir annem kardeşim evsiz kalabilir diye korkuyorum. Sessiz kalsam kendim iki günde o kadar yaşlanmış hissediyorum hiç konuşmuyorum annem de babam da bi terslik olduğunun farkında, bu sırla dayanamıyorım. Baba derken iki kere düşünüyorum yüzüne bakamıyorum. Annem çok fedakar bi insandır onun böyle kandırılmasına dayanamıyorum. Sizce ne yapmalıyım.Çok uzun yazdım üzgünüm. Yardımcı olursanız çok sevinirim.