O kadini ekleyin ya da bir sekilde bildidiginizi belli edin babaniza.etekleri tutussun.simdi ne dersem diyim babaniz sonucta sevsenizde sevmesenizde.bence annenize soylemeyin.kadin daha cok uzulmesin.babanizda adamsa siz ogrendikten sonra vazgecer huyundan.sonucta boru degil cocuguna rezil oluyorsun.ama vazgecmezse alin ikisinide ayni yere davet edin ve konusun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Annenize söyleyin, kadin kendisi karar versin ne yapmak istedigine.
o kadında bizi tanıyor aslında yüzyüze konusmak bile isterim o kadınla ama ben o kadından herşeyi beklerim bu olanları anneme söyler kesin.Ya babam annemle fotograf bile çekinmiyo sırf o kadın bi yerlerde görür diye cidden kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Keske imkaniniz olsada annenizle bir tatile gitseniz.belki kiymetini anlar yoklugunda.boyle uzun soluklu evliliklerde hic ayrilik olsun istemem.gidin kadinla konusun.gerekirse annem hasta babam bilmiyor sakliyor kadina yazik falan deyin acindirin.
Keske öyle bi sansım olsada annemle gitsem ve bidaha hiç dönmesem annemin üzülmesine dayanamıyorum artık gözyası sureklı ve sonra yeniden aynı yataga başkoyuyolar.Babamın kendini zeki sanıp herkesi kandırması ya ne biliyim bunlar beni bu yaşta evlilikten soğuttu babama bile guvenmiceksem ben kime güvenebilirim kiGerekirse sizin dediğiniz gibi yapıcam teşekkür ederim
Onlar sizi kandirdiysa sizde onlari kandirin.
Ben halen annenize söyleyin derim. Adam baskasiyla sevisiyor, Allah korusun annenize birsey bulastirmasin. Anneniniz olgun bir insan, ve kadinlar cok güslüdürler. Belki bunu bilmesi gerekiyor, artik bu adamdan kurtulmak icin, sizlerle mutlu bir hayat kurmak icin. Hakki bilmeli bence. Gerisine kendi karar verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?