Babamın annemi aldattığını biliyorum ne yapmam gerekiyor yardım edin :(

tgcomr06

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
8
0
286
34
Ankara
Merhabalar anlatacaklarım biraz uzun olacak ama lütfen hepsini okuyabilir misiniz gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum.Ben 18 yaşındayım.Annem ve babam 25 yıllık evliler,3 kardeşiz.Şimdide size ilk olarak babamı tanıtayım babam küçükken yoksulluk içinde büyümüş şimdi kendini paranın içinde kaybeden her şeyi parayla yapabileceğini düşünen,47 yaşında ama hala kompleksleri olan saç ektirmek zayıflamak isteyen,çeşit çeşit kıyafetler alan,telefonunu kimseye ellettirmeyen şifre koyan,gururlu,dediğim dedik,evin reisi,herşeyi ben bilirim havasında olan,asla özür dilemeyen,en basitinden anneme ömrü boyunca hiç eline sağlık demeyen bunu inat haline getiren,evet hiç bi şekilde harçlığımızı eksik etmeyen ama bize baba sevgisini tattıramayan,annemde ev hanımı anneminde her ihtiyacını karşılayan ama kocalık yapmayan eşine karşı sevgisi kalmamış biri benim gözlemlediğim kadarıyla.Annemde şu zamana kadar konuşmuş hep babamın karşısında ama onu hiç bi zaman değiştirememiş şimdi dedikleri karşısında sadece susan ağlayan kendini sadece bu evde görevli gibi hisseden,çocukları için yaşayan,içinde bin birtürlü şeyler yaşayan biricik annem.Olay şöyle oldu bundan üç ay önce annemin facebookuna girdim allahtan ben girdim anneme bi mesaj gelmiş büyük ihtimal fake bi hesaptan ve babamın annemi aldattığını bunu daha önce söylemem gerekiyodu size vicdan azabı duyuyorum işyerinden çalıştığı biriyle 3 yıldır ciddi ilişkileri var hatta beraber evleri var yazmış tabi uzun uzun pişmanlık duygusuyla yazılmıs biton cumleler vardı o mesajda bende okurken hem şaşkınlık hemde ağlayarak okudum.Ertesi gün ablam ve kardeşimle paylaştım ve bi şaşırdığım olay daha oldu ablam sşz daha kucuktunuz ama buna benzer olaylar oldu annem öğrendi ama sizin haberiniz yoktu dedi kahroldum o an babamdan soğudum.Baba sıfatından o an çıkmıştı benim için.Ve o kadını biz tanıyoruz ama üç ay boyunca bişey yapamadık babamlada konuşamadık annemlede..Bide bu aralar babam bizim face hesaplarımızı kontrol ediyo arkadaşlarımıza bakıyo büyük ihtimal o kadın eklimi diye bakıyo napmalıyız yardım edin anneme saygısı sevgisi kalmayan bi adam var karşımızda haftada bi kez tartısıyolar

O kadini ekleyin ya da bir sekilde bildidiginizi belli edin babaniza.etekleri tutussun.simdi ne dersem diyim babaniz sonucta sevsenizde sevmesenizde.bence annenize soylemeyin.kadin daha cok uzulmesin.babanizda adamsa siz ogrendikten sonra vazgecer huyundan.sonucta boru degil cocuguna rezil oluyorsun.ama vazgecmezse alin ikisinide ayni yere davet edin ve konusun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o kadında bizi tanıyor aslında yüzyüze konusmak bile isterim o kadınla ama ben o kadından herşeyi beklerim bu olanları anneme söyler kesin.Ya babam annemle fotograf bile çekinmiyo sırf o kadın bi yerlerde görür diye cidden kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Keske imkaniniz olsada annenizle bir tatile gitseniz.belki kiymetini anlar yoklugunda.boyle uzun soluklu evliliklerde hic ayrilik olsun istemem. gidin kadinla konusun.gerekirse annem hasta babam bilmiyor sakliyor kadina yazik falan deyin acindirin.

Keske öyle bi sansım olsada annemle gitsem ve bidaha hiç dönmesem annemin üzülmesine dayanamıyorum artık gözyası sureklı ve sonra yeniden aynı yataga başkoyuyolar.Babamın kendini zeki sanıp herkesi kandırması ya ne biliyim bunlar beni bu yaşta evlilikten soğuttu babama bile guvenmiceksem ben kime güvenebilirim ki Gerekirse sizin dediğiniz gibi yapıcam teşekkür ederim

Onlar sizi kandirdiysa sizde onlari kandirin.

Ben halen annenize söyleyin derim. Adam baskasiyla sevisiyor, Allah korusun annenize birsey bulastirmasin. Anneniniz olgun bir insan, ve kadinlar cok güslüdürler. Belki bunu bilmesi gerekiyor, artik bu adamdan kurtulmak icin, sizlerle mutlu bir hayat kurmak icin. Hakki bilmeli bence. Gerisine kendi karar verir.

Anneme söylemeyi gerçekten çok ama çok isterdim ama henüz buna cesaretim yok,babamın o kadınlada yaptıklarına tahammülüm yok.Ablamın dediğine göre annem seneler öncede aldatma gibi bi olayı öğrenmiş ve susmuş içine atmış şuanda kavga ettiklerinde hep susuyo ve ben bişey demiyorum ilerde çeksin cezanı diyip yine susuyor.Tartıstıklarında ben anne neden susuyosun dediğimde dahada büyücek olay kızım babanı bilmiyomusun diy kadar yıpranmış ki o kadar çekmiş ki yıllardır şuan biliyorum sadece bizim için evlilikleri yürüyo annem ev hanımı olmasaydı kendi parasını kazansaydı ve millet ne der diye düşünmeseydi belkide şimdi çoktan ayrılmışlardı.

Tabiki annenizi en iyi siz tanirsiniz, ama durum böylese ozaman sizde susacaksiniz. Yani ozaman baska bir cözümü yok.

Umarim okullarinizi bitirdiginizde, calismaya basladiginizda siz annenizi o evden ceker yanina alirsiniz. Bu sekil kimse yasamamali.

Hizir yardimciniz ola!

Söyle Bence. Ben zamaninda benzer sey yasadim, babam bi kadina asik
Olmustu. Beraber deyillerdi, tek tarafli. Benim sezgilerim acayiptir, hemen anladim.
Sordum babama, oda söyledi, cokta acik sözlüdür.
Bende hemen anneme söyledim tabi.

Bilmemesi haksizlik diye düsünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…