Merhabalar anlatacaklarım biraz uzun olacak ama lütfen hepsini okuyabilir misiniz gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum.Ben 18 yaşındayım.Annem ve babam 25 yıllık evliler,3 kardeşiz.Şimdide size ilk olarak babamı tanıtayım babam küçükken yoksulluk içinde büyümüş şimdi kendini paranın içinde kaybeden her şeyi parayla yapabileceğini düşünen,47 yaşında ama hala kompleksleri olan saç ektirmek zayıflamak isteyen,çeşit çeşit kıyafetler alan,telefonunu kimseye ellettirmeyen şifre koyan,gururlu,dediğim dedik,evin reisi,herşeyi ben bilirim havasında olan,asla özür dilemeyen,en basitinden anneme ömrü boyunca hiç eline sağlık demeyen bunu inat haline getiren,evet hiç bi şekilde harçlığımızı eksik etmeyen ama bize baba sevgisini tattıramayan,annemde ev hanımı anneminde her ihtiyacını karşılayan ama kocalık yapmayan eşine karşı sevgisi kalmamış biri benim gözlemlediğim kadarıyla.Annemde şu zamana kadar konuşmuş hep babamın karşısında ama onu hiç bi zaman değiştirememiş şimdi dedikleri karşısında sadece susan ağlayan kendini sadece bu evde görevli gibi hisseden,çocukları için yaşayan,içinde bin birtürlü şeyler yaşayan biricik annem.Olay şöyle oldu bundan üç ay önce annemin facebookuna girdim allahtan ben girdim anneme bi mesaj gelmiş büyük ihtimal fake bi hesaptan ve babamın annemi aldattığını bunu daha önce söylemem gerekiyodu size vicdan azabı duyuyorum işyerinden çalıştığı biriyle 3 yıldır ciddi ilişkileri var hatta beraber evleri var yazmış tabi uzun uzun pişmanlık duygusuyla yazılmıs biton cumleler vardı o mesajda bende okurken hem şaşkınlık hemde ağlayarak okudum.Ertesi gün ablam ve kardeşimle paylaştım ve bi şaşırdığım olay daha oldu ablam sşz daha kucuktunuz ama buna benzer olaylar oldu annem öğrendi ama sizin haberiniz yoktu dedi kahroldum o an babamdan soğudum.Baba sıfatından o an çıkmıştı benim için.Ve o kadını biz tanıyoruz ama üç ay boyunca bişey yapamadık babamlada konuşamadık annemlede..Bide bu aralar babam bizim face hesaplarımızı kontrol ediyo arkadaşlarımıza bakıyo büyük ihtimal o kadın eklimi diye bakıyo napmalıyız yardım edin anneme saygısı sevgisi kalmayan bi adam var karşımızda haftada bi kez tartısıyolar