Anladım Allah sabır versin ne desem bilemedimannem 1 ay kardeşimde kaldı yeğenime bakmak için, bir gün de demedi ki gel benm sana ihtiyacım oluyo diye. tam tersi sen gelince evin masrafı artıyo diyo. kötü kalpli olmasıyla beraber cimridir de. zaten bir insan cimriyse sevgide de şefkatte de parada da herşeyde cimri oluyor ne yazık ki babam da öyle.
zaten bir insan cimriyse sevgide de şefkatte de parada da herşeyde cimri oluyor ne yazık ki babam da öyle...bu cümlende çoook haklısın ve doğru bir tespittir..annem 1 ay kardeşimde kaldı yeğenime bakmak için, bir gün de demedi ki gel benm sana ihtiyacım oluyo diye. tam tersi sen gelince evin masrafı artıyo diyo. kötü kalpli olmasıyla beraber cimridir de. zaten bir insan cimriyse sevgide de şefkatte de parada da herşeyde cimri oluyor ne yazık ki babam da öyle.
öyle malesef...zaten bir insan cimriyse sevgide de şefkatte de parada da herşeyde cimri oluyor ne yazık ki babam da öyle...bu cümlende çoook haklısın ve doğru bir tespittir..
Sanki benim annemi anlatinannem kabul etmiyor kaç kere söyledim okuldan mezun oldum işe girdim gel anne beraber tutalım bi ev gidelim dedim. kabul etmedi etmez de ama böyle de çaresiz hissediyorum kendimi
annem kabul etmiyor kaç kere söyledim okuldan mezun oldum işe girdim gel anne beraber tutalım bi ev gidelim dedim. kabul etmedi etmez de ama böyle de çaresiz hissediyorum kendimi
ne kadar güzel üstesinden gelmişsiniz, ama benim babam hiçbir şekilde bu tarz şeylere gelecek kişi değildir. öyle iyi tanıyorum ki, kötü insan olarak tanımlayabileceğim sayılı kişilerden malesefBizde çok sıkıntılar cektik ama bizim iyi bir aile ilşkimiz vardı babam bi kadınla görştü bayag sıkıntılar yasadık ama babam cok kibardır anneme mümkün değil küfür kavga etmez bizde eşimle annemi aldık tasındık. babam bizi bulamadı bir yaz her yerde anlatmş acaip pişman olmuş.sonra bir şekilde döndük annemler birbirinize yakın yasıyoruz.babam nasıl pişman olmuş tabi hata yaptıgını anladı.ama bizde çok büyük bir değişimi göze aldık hem maddi hem manevi kaybımız cok oldu zor bi süreç geçirdik 1yıl bayag sıkıntılıydı.ama annemi alıp gitmesek bu riski göze almasak belki babam o kadından hiç vazgecmiyecek annemin degerini anlayamıycaktı.şuan çok şükür eskisi gibiyiz babamda hatasını cok anladı annemi nasıl el üstünde tutacağı nı sasırır.ama dediğim gibi biz zaten gayet iyiydik babam birden paralanınca bi kadın dadandı oda gaza geldi hata yaptı ve kendi haline döndü bizim yaptıgımız terk edip gitmeyle.böyle birşeyi göze alabilcekseniz yapın ama zorlu bir süreç.o yasda bi adamın yanlız kalması varya muma cevirir.anlıyorum seni hiç birşey den zevk almassın anneciğinin sesini kötü duyunca.cok zor cok. ceken bilir allahım babanada vicdan versin inş.bu yasdan sonra akıllanır.
dün söylediğinizin aynısını yaptım eşimi gönderip seni aldırcağım anne hiçbişey deme dedim, kesinlikle kabul etmedi. yalvardım resmen ama yok kabul etmiyor o böyle yaptıkça iyice çaresizleşiyorum. tabi ki yapacağı en doğru şey bu, geri dönmese bile annemn bize muhtaçlığı bile yok. herşeyi söyledim benle yaşamak istemesen bile hemen yanımdan ev tutarım, kalan ömrünü en azından huzurlu geçir dedim. Allah korusun anneme bişey olsa kendimi hiç affetmem annem babamın zulmü altındayken hiçbişey yapmadğım içinannen hayir diyo ama aslinda evden gidip babanin aklini basini getirmenin cok mantikli ve aslinda yapacagi en dogru sey oldugunu düsünüyodur.. sadece seni evinde rahatsiz etmek istemiyodur, yük olma korkusu vardir,
ve onca eziyete ragmen hic ayrilmadigi icinn psikolojikman aliskanlik haline gelmistir kabullenip susmak..
cünkü gidecek biyeri yok..
anne dinlemiourm seni iki gün bende kalcaksin de, öyle getir zorla. emin ol offlasada icinden dogrunun bu oldugnu düsünüyodur. kim katlanir bunca seyeeee.. allah yardimcisi olsun.
aynen öyle canım, ben de hep bunu söylerim hem annemin bize nasıl bi yükü olabilir ki. canım annem onun evimdeki varlığını hissetmek bile benm mutlu olmam için yeterlidirAnneniz bence aliskanlikla esine sahip cikmak istiyor. Ama bir kadin her eve sigar. Erkek her yerde olmaz. Yalniz da olmaz. Annenizi ikna edin kardesler olarak sahip cikin. Yazik kadina.
aynen canım, dün en azından geliyim babamla konuşuyum dedim. annemi sahipsiz bilmesin istedim. annem gelmemizi bile istemedi. daha kötü olur, azıcık huzurum varsa o da gider, babanla sakın kötü olma diyor.hakedecek bi kadın olsa değil de, ne kadınlar var akşama kadar kocasının başının etini yiyen annem öyle masum öyle sessizdir kiSanki benim annemi anlatinayni durumdayiz care icinde caresiz ben nekadar yalvardim anneme o da kabul etmedi kendince yuk olurum diye dusunuyor sanirim cooooookkk zor bir durum bisi diyemiyorum iste encokta bu acitiyo canimi
çoookk , neler neler yaşadık. evden kovdum bi kere babamı annemin üstüne yürüdüğü için, ama ne oldu kendisi günlerce küs kaldı bana; beni suçladı kendine toz kondurmadıHiç anneme bu yaşattıklarından dolayı seni hiç affetmiycem falan dediniz mi sizde çıkıştınız mı hiç?
aynen öyle, ben eşimle en ufak sorun yaşadığımda bile tahammül edemiyorum; kendimi annemin yerine koyuyorum nasıl dayanıyor anlayamıyorum. kazanan benim kızım merak etme diyor hep, ben sabrediyorum diyor; ama nereye kadarCan çıkar huy çıkmaz benm babam da böyle huysuz annemi yedi bitrdi içim parçalaniyo hep . Her zaman derim erkekler gamsiz içlerine bişey atmazlar zavallı kadınlar zavallı annelerimz taş olsa catlar bir gün böyle babalar böyle erkekler pişman olur da o gün de cok gec olur hersey için Rabbim ıslah etsin inşallah ne diyim