Babamın anneme zulmü :((

hyBen

Sabır ve Dua...
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
472
283
Çok üzgünüm şu an annem de babam da 60 lı yaşlardalar. Babam anneme ömrü boyunca çektirmiştir. Hiçbir söz konuşturmaz bağırır çağırır en küçük şeye bile.Bizim gözümüzün önünde az dayağını yemiştir canım annem. Torun torba sahibi oldular babam hala aynı, biz annemin üzerine titrerken o hala zulmediyor. Annem ki öyle sessiz sakin, dedikodusu yalanı olmayan bi insandr. Tek isteği çocuklarının mutluluğudur. Annemle konuştum biraz önce sesinin tonundan anladım. Yoksa kendi sırf biz üzülmeyelim diye hayatta söylemez. Israr edince ağladı ( Yine babam rezil etmiş canım annemi. Sokağın ortasında küfürler kötü sözler savurmuş. Annem ablama gidiyordu yol parası bile vermeden son gidişin olsun bu demş göndermiş herkesin ortasında. Bizi de karıştırmaz ki kimseye laf söyletmez annemin şu yaştan sonra hala babamın kahrını çekiyor olması içimi çok acıtıyor( Bi gün yüzü görmedi canım annem hala da aynı (( siz iyi olun beni düşünmeyin kızım eşleriniz kıymetinizi bilsin yeter diyo ama nasıl düşünmeyim ki ben (

Kız çocukları işte bu yüzden okumalı ayaklarının üzerinde durmalı. Babanızı bu saatten sonra değiştiremezsiniz ve babanız var olduğu sürece anneniz böyle ezilecek .Allah annenize sabır versin.

Allah islah etsin hayırlarıyla babanızı
annenizi bir müddet yanınıza alıp boşatıyorum sizi deseniz..blöf yapsanız yani
belki korkar babanız

anneniz bir süre evi terketsin sizden birinde kalsın bakın nasıl burnu sürtüyor, 60ından sonra bir erkeğin yalnız kalması nasılmış anlasın da kıymet bilsin biraz.

ayirin bir sure, burnu surtunsun. surtunurse, birazcik torpulenir en azindan, sonra gene birlesirler en kotu. Ama onu bi yasatin o adama. Cunku hic gitmez saniyor.

Annenizi yanınıza alın. Babanız bu saate kadar düzelmemiş bu saatten sonra en azından annenizin biraz olsun yüzü gülsün.
annem kabul etmiyor kaç kere söyledim okuldan mezun oldum işe girdim gel anne beraber tutalım bi ev gidelim dedim. kabul etmedi etmez de ama böyle de çaresiz hissediyorum kendimi

Allah akıl fikir versin gerçi bu yaştan sonra zor ama siz konuşsanız babanızla?
keşke konuşulunca söz dinleyen bi baba olsa beni gözünden sakınır normalinde, ama bu durumda hiç söz sahibi etmez. bana da bağırır çağırır bağırsın umrumda da değil yeter ki anneme zulmetmesin

Kız çocukları işte bu yüzden okumalı ayaklarının üzerinde durmalı. Babanızı bu saatten sonra değiştiremezsiniz ve babanız var olduğu sürece anneniz böyle ezilecek .Allah annenize sabır versin.
öyle malesef babama da çok kızamıyorum o annemse o da babam diyorum ama annemin hiçbir suçu yok ki annem öyle masum ki tek gördüğü şiddet babamdan önceleri hem sözle hem fiziksel olarak, şimdi de sözle kaldırabilecek yaşta da değil ki canım annem. bir sürü hastalığı var zaten

Allah annene sabir versin yardimicisi olsun, cok üzüldüm!

belki degisikli sende ve diger kardeslerinde kalma imkani vardir. babanizda belki böylece biraz kiymet bilir. konusmaya calisabilirsiniz babanizla ama bu saatden sonra degisecegini sanmiyorum acikcasi.

babamin is arkadasi var, oda cektirmis karisina senelerce dayakmi dersin hakeret mi dersin. kadin iki sene önce vefat etmis (Allah annelerimize uzun hayirli ömürler nasip etsin), babam diyoki simdide adam karisin lafini ederken gözleri doluyo, whatsappde profil resmi koyuyomus durmadan karisiyla beraber resimlerini.

seninde baban belki annen bi ara gözünün önünde kaybolursa degerini anlar. Allah ölüm vermesin

Bu kadar uzuluyosaniz alın annenizi yanınıza sizle yaşasın. Eziyet gördüğü eve göndermeyin

Def etsin gitsin valla.Siz annenize sahip çıkın, nankör adam da tek başına yaşlansın. Ne bu ya, erkek zulmu mü çekmeye geliyoruz şu dünyaya. Huzurlu bir ruh en temel ihtiyaç. Yemişim, kocaymış...adam olsun önce

şu an gidip almayı düşünüyorum zaten, göndermek istemiyorum yanına. tek başına şehrin bi ucuna göndermiş annemi bi de ne aramış ne de sormuş. çünkü biliyo annemin tıpış tıpış o eve gideceğini. annem dayanamaz babam bi arasa geri gider biliyorum bu sefer de daha çok zulmeder diye korkuyorum.

babanıza tavırlı olun sebebini sorarsa yıllardır anneme yaptıklarından dolayı içimden gelmiyor sana yakınlık faalan dersiniz . çok üzüldüm

ne kocası canım ya ne zaman kocalık yaptı ki anneme, tamam bize karşı çok iyidir bişey diyemem ama anneme öyle davrandıktan sonra bizim yanımzda da bi değeri kalmıyo ki. bi ihtiyacını sormaz, tek kuruş para bile vermez. o evin ,babamın kölesi gibidir. son zamanlarda iyice değişti, biz yaşlandıkça düzelr diye bekliyoruz o iyice kötüye gidiyo

anneniz neden kabul etmiyor?
ya da babanız aradıgı an hemen koşa koşa gidecegini neye dayanarak söylüyorsunuz?

bu arada annenizi bir psikologa götürmeyi deneseniz?
bir insanın bile isteye zulmu kabullenmesinin hicbir mantıklı yanı yok çünkü.

şu yaşımdan sonra ele güne rezil mi oluyum diye düşünüyor, huzurum da olmasa kendi evim yuvam kaç gün sizinle kalabilirim ki diyo. benim kaderim çekeceğim diye düşünüyo malesef. annemin başımın üstünde yeri var halbuki ömrümn sonuna kadar bende kalsın bigün şikayet etmem

babanıza tavırlı olun sebebini sorarsa yıllardır anneme yaptıklarından dolayı içimden gelmiyor sana yakınlık faalan dersiniz . çok üzüldüm
ahh canım onu da yaptım, hemen duygu sömürüsüne giriyo. kalp hastasıyım aniden sinirleniyorum, ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo diyo. maksimum 1 hafta sürüyo pişmanlığı sonra eski halini yine alıyo.

o baba size nasıl davranıyordu nasıl kızamıyorsunuz anlamıyorum babanız hakettiği hayatı ölünce yaşar muhtemelen bu dünyada hükümdarlığını sürdürmüş zira..annenize çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…