Kız çocukları işte bu yüzden okumalı ayaklarının üzerinde durmalı. Babanızı bu saatten sonra değiştiremezsiniz ve babanız var olduğu sürece anneniz böyle ezilecek .Allah annenize sabır versin.Çok üzgünüm şu an annem de babam da 60 lı yaşlardalar. Babam anneme ömrü boyunca çektirmiştir. Hiçbir söz konuşturmaz bağırır çağırır en küçük şeye bile.Bizim gözümüzün önünde az dayağını yemiştir canım annem. Torun torba sahibi oldular babam hala aynı, biz annemin üzerine titrerken o hala zulmediyor. Annem ki öyle sessiz sakin, dedikodusu yalanı olmayan bi insandr. Tek isteği çocuklarının mutluluğudur. Annemle konuştum biraz önce sesinin tonundan anladım. Yoksa kendi sırf biz üzülmeyelim diye hayatta söylemez. Israr edince ağladı( Yine babam rezil etmiş canım annemi. Sokağın ortasında küfürler kötü sözler savurmuş. Annem ablama gidiyordu yol parası bile vermeden son gidişin olsun bu demş göndermiş herkesin ortasında. Bizi de karıştırmaz ki kimseye laf söyletmez annemin şu yaştan sonra hala babamın kahrını çekiyor olması içimi çok acıtıyor ( Bi gün yüzü görmedi canım annem hala da aynı (( siz iyi olun beni düşünmeyin kızım eşleriniz kıymetinizi bilsin yeter diyo ama nasıl düşünmeyim ki ben (
annem kabul etmiyor kaç kere söyledim okuldan mezun oldum işe girdim gel anne beraber tutalım bi ev gidelim dedim. kabul etmedi etmez de ama böyle de çaresiz hissediyorum kendimiAnnenizi yanınıza alın. Babanız bu saate kadar düzelmemiş bu saatten sonra en azından annenizin biraz olsun yüzü gülsün.
keşke konuşulunca söz dinleyen bi baba olsa beni gözünden sakınır normalinde, ama bu durumda hiç söz sahibi etmez. bana da bağırır çağırır bağırsın umrumda da değil yeter ki anneme zulmetmesinAllah akıl fikir versin gerçi bu yaştan sonra zor amasiz konuşsanız babanızla?
öyle malesef babama da çok kızamıyorum o annemse o da babam diyorum ama annemin hiçbir suçu yok ki annem öyle masum ki tek gördüğü şiddet babamdan önceleri hem sözle hem fiziksel olarak, şimdi de sözle kaldırabilecek yaşta da değil ki canım annem. bir sürü hastalığı var zatenKız çocukları işte bu yüzden okumalı ayaklarının üzerinde durmalı. Babanızı bu saatten sonra değiştiremezsiniz ve babanız var olduğu sürece anneniz böyle ezilecek .Allah annenize sabır versin.
Bu kadar uzuluyosaniz alın annenizi yanınıza sizle yaşasın. Eziyet gördüğü eve göndermeyinÇok üzgünüm şu an annem de babam da 60 lı yaşlardalar. Babam anneme ömrü boyunca çektirmiştir. Hiçbir söz konuşturmaz bağırır çağırır en küçük şeye bile.Bizim gözümüzün önünde az dayağını yemiştir canım annem. Torun torba sahibi oldular babam hala aynı, biz annemin üzerine titrerken o hala zulmediyor. Annem ki öyle sessiz sakin, dedikodusu yalanı olmayan bi insandr. Tek isteği çocuklarının mutluluğudur. Annemle konuştum biraz önce sesinin tonundan anladım. Yoksa kendi sırf biz üzülmeyelim diye hayatta söylemez. Israr edince ağladı( Yine babam rezil etmiş canım annemi. Sokağın ortasında küfürler kötü sözler savurmuş. Annem ablama gidiyordu yol parası bile vermeden son gidişin olsun bu demş göndermiş herkesin ortasında. Bizi de karıştırmaz ki kimseye laf söyletmez annemin şu yaştan sonra hala babamın kahrını çekiyor olması içimi çok acıtıyor ( Bi gün yüzü görmedi canım annem hala da aynı (( siz iyi olun beni düşünmeyin kızım eşleriniz kıymetinizi bilsin yeter diyo ama nasıl düşünmeyim ki ben (
Def etsin gitsin valla.Siz annenize sahip çıkın, nankör adam da tek başına yaşlansın. Ne bu ya, erkek zulmu mü çekmeye geliyoruz şu dünyaya. Huzurlu bir ruh en temel ihtiyaç. Yemişim, kocaymış...adam olsun önceÇok üzgünüm şu an annem de babam da 60 lı yaşlardalar. Babam anneme ömrü boyunca çektirmiştir. Hiçbir söz konuşturmaz bağırır çağırır en küçük şeye bile.Bizim gözümüzün önünde az dayağını yemiştir canım annem. Torun torba sahibi oldular babam hala aynı, biz annemin üzerine titrerken o hala zulmediyor. Annem ki öyle sessiz sakin, dedikodusu yalanı olmayan bi insandr. Tek isteği çocuklarının mutluluğudur. Annemle konuştum biraz önce sesinin tonundan anladım. Yoksa kendi sırf biz üzülmeyelim diye hayatta söylemez. Israr edince ağladı( Yine babam rezil etmiş canım annemi. Sokağın ortasında küfürler kötü sözler savurmuş. Annem ablama gidiyordu yol parası bile vermeden son gidişin olsun bu demş göndermiş herkesin ortasında. Bizi de karıştırmaz ki kimseye laf söyletmez annemin şu yaştan sonra hala babamın kahrını çekiyor olması içimi çok acıtıyor ( Bi gün yüzü görmedi canım annem hala da aynı (( siz iyi olun beni düşünmeyin kızım eşleriniz kıymetinizi bilsin yeter diyo ama nasıl düşünmeyim ki ben (
ne kocası canım ya ne zaman kocalık yaptı ki anneme, tamam bize karşı çok iyidir bişey diyemem ama anneme öyle davrandıktan sonra bizim yanımzda da bi değeri kalmıyo ki. bi ihtiyacını sormaz, tek kuruş para bile vermez. o evin ,babamın kölesi gibidir. son zamanlarda iyice değişti, biz yaşlandıkça düzelr diye bekliyoruz o iyice kötüye gidiyoDef etsin gitsin valla.Siz annenize sahip çıkın, nankör adam da tek başına yaşlansın. Ne bu ya, erkek zulmu mü çekmeye geliyoruz şu dünyaya. Huzurlu bir ruh en temel ihtiyaç. Yemişim, kocaymış...adam olsun önce
şu yaşımdan sonra ele güne rezil mi oluyum diye düşünüyor, huzurum da olmasa kendi evim yuvam kaç gün sizinle kalabilirim ki diyo. benim kaderim çekeceğim diye düşünüyo malesef. annemin başımın üstünde yeri var halbuki ömrümn sonuna kadar bende kalsın bigün şikayet etmemanneniz neden kabul etmiyor?
ya da babanız aradıgı an hemen koşa koşa gidecegini neye dayanarak söylüyorsunuz?
bu arada annenizi bir psikologa götürmeyi deneseniz?
bir insanın bile isteye zulmu kabullenmesinin hicbir mantıklı yanı yok çünkü.
ahh canım onu da yaptım, hemen duygu sömürüsüne giriyo. kalp hastasıyım aniden sinirleniyorum, ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo diyo. maksimum 1 hafta sürüyo pişmanlığı sonra eski halini yine alıyo.babanıza tavırlı olun sebebini sorarsa yıllardır anneme yaptıklarından dolayı içimden gelmiyor sana yakınlık faalan dersiniz . çok üzüldüm