Babamın anneme zulmü :((

ne kocası canım ya ne zaman kocalık yaptı ki anneme, tamam bize karşı çok iyidir bişey diyemem ama anneme öyle davrandıktan sonra bizim yanımzda da bi değeri kalmıyo ki. bi ihtiyacını sormaz, tek kuruş para bile vermez. o evin ,babamın kölesi gibidir. son zamanlarda iyice değişti, biz yaşlandıkça düzelr diye bekliyoruz o iyice kötüye gidiyo
Gerçekten üzüldüm; herkes gücü yeteni eziyor. Zavallı kadın. Düşünsene onun yerinde olduğunu. Kaç yaşına gelmiş, çoluk çoğu yetiştirmiş, bir rahat yüzü görmesi gerekirken; sürekli iğne üzerinde oturuyordur. Ne zaman patlıyacak bizim adam; bunca yıllık emek ver, seni insan yerine bile koymasın.
Kaç kardeş iseniz birleşin anneni 1+1 de olsa sizin yakınızda bir eve çıkartın derim. Eğer bu imkansızsa en azında bir doktor ile görüşün, adama sinir ilacı alın.

şu yaşımdan sonra ele güne rezil mi oluyum diye düşünüyor, huzurum da olmasa kendi evim yuvam kaç gün sizinle kalabilirim ki diyo. benim kaderim çekeceğim diye düşünüyo malesef. annemin başımın üstünde yeri var halbuki ömrümn sonuna kadar bende kalsın bigün şikayet etmem

ele gün aynı eziyeti görsün, sonra rezaleti düşünsün.
üstelik bir kadının eşinden ayrılması degildir rezil olan, bir insanın baska bir insana umursamasızca eziyet etmesidir.
yanlıs degerlendirmeler yaparak yargılayacak insanlara kulagını tıkaması gerektigini usanmadan anlatın annenize, o sizi yıldırmasın siz onu yıldırın.

kaderim bu cekecegim demesi de bahane.
kusura bakmayın, annenizle de dogrudan bagdasan bir örnek olmayacak belki ama her seye kader diyen insanlar flash tv deki karısını öldüren adamın yasadıklarını "kader olarak" tanımlamasına benziyor bu.
onu bulun ve annenize izletin, sonra da sorun "irade bunun neresinde?"

o baba size nasıl davranıyordu nasıl kızamıyorsunuz anlamıyorum babanız hakettiği hayatı ölünce yaşar muhtemelen bu dünyada hükümdarlığını sürdürmüş zira..annenize çok üzüldüm.
babam bize karşı çok iyidir özellkle de bana ayrı bi iyi davranır. ben genelde sinirlennce sayarım söylerim benden çekinir ama hiç de değişmez. tabi ki bana iyi olmasınn en ufak kıymeti yok ki, benm annemin bigün yüzünü güldürmedikten sonra o iyiliği şefkati ne yapıyım. öyle malesef, böyle yaparak ahiret hyatını da bitirdi. annemin ahını az almadı

Gerçekten üzüldüm; herkes gücü yeteni eziyor. Zavallı kadın. Düşünsene onun yerinde olduğunu. Kaç yaşına gelmiş, çoluk çoğu yetiştirmiş, bir rahat yüzü görmesi gerekirken; sürekli iğne üzerinde oturuyordur. Ne zaman patlıyacak bizim adam; bunca yıllık emek ver, seni insan yerine bile koymasın.
Kaç kardeş iseniz birleşin anneni 1+1 de olsa sizin yakınızda bir eve çıkartın derim. Eğer bu imkansızsa en azında bir doktor ile görüşün, adama sinir ilacı alın.
imkansız canım aradım şimdi akşam gelicem alıcam seni göndermeyeceğim bi daha o eve dedim. yok diyo da başka bişey demiyo. ama aynen söylediğin gibibişey söylemeye korkuyo artık annem, bu sefer de hiç konuşmuyo diye parlıyo :KK43:

nasıl üzüldüm annenize anlatamam kendi annem gözümün önüne geldi Allah annenizi babanızdan kurtarsın. Hiç mi vicdan olmaz insanda. nefret ettim babanızdan kusura bakmayın :KK43:

Yazık ama kadına ya gelmiş kaç yaşına :KK1: Yanınıza alabiliyorsanız alın da tek kalsın görsün nasıl oluyormuş.

nasıl üzüldüm annenize anlatamam kendi annem gözümün önüne geldi Allah annenizi babanızdan kurtarsın. Hiç mi vicdan olmaz insanda. nefret ettim babanızdan kusura bakmayın :KK43:
hiç vicdan yok malesef bakın siz bile tanımadğınız bi insana üzülebiliyosunuz babamınsa kalbi kapkara olmuş.

Çok üzgünüm şu an annem de babam da 60 lı yaşlardalar. Babam anneme ömrü boyunca çektirmiştir. Hiçbir söz konuşturmaz bağırır çağırır en küçük şeye bile.Bizim gözümüzün önünde az dayağını yemiştir canım annem. Torun torba sahibi oldular babam hala aynı, biz annemin üzerine titrerken o hala zulmediyor. Annem ki öyle sessiz sakin, dedikodusu yalanı olmayan bi insandr. Tek isteği çocuklarının mutluluğudur. Annemle konuştum biraz önce sesinin tonundan anladım. Yoksa kendi sırf biz üzülmeyelim diye hayatta söylemez. Israr edince ağladı :KK43:( Yine babam rezil etmiş canım annemi. Sokağın ortasında küfürler kötü sözler savurmuş. Annem ablama gidiyordu yol parası bile vermeden son gidişin olsun bu demş göndermiş herkesin ortasında. Bizi de karıştırmaz ki kimseye laf söyletmez annemin şu yaştan sonra hala babamın kahrını çekiyor olması içimi çok acıtıyor:KK43:( Bi gün yüzü görmedi canım annem hala da aynı :KK43:(( siz iyi olun beni düşünmeyin kızım eşleriniz kıymetinizi bilsin yeter diyo ama nasıl düşünmeyim ki ben :KK43:(

Aynı babadan bende de var

Çok üzgünüm şu an annem de babam da 60 lı yaşlardalar. Babam anneme ömrü boyunca çektirmiştir. Hiçbir söz konuşturmaz bağırır çağırır en küçük şeye bile.Bizim gözümüzün önünde az dayağını yemiştir canım annem. Torun torba sahibi oldular babam hala aynı, biz annemin üzerine titrerken o hala zulmediyor. Annem ki öyle sessiz sakin, dedikodusu yalanı olmayan bi insandr. Tek isteği çocuklarının mutluluğudur. Annemle konuştum biraz önce sesinin tonundan anladım. Yoksa kendi sırf biz üzülmeyelim diye hayatta söylemez. Israr edince ağladı :KK43:( Yine babam rezil etmiş canım annemi. Sokağın ortasında küfürler kötü sözler savurmuş. Annem ablama gidiyordu yol parası bile vermeden son gidişin olsun bu demş göndermiş herkesin ortasında. Bizi de karıştırmaz ki kimseye laf söyletmez annemin şu yaştan sonra hala babamın kahrını çekiyor olması içimi çok acıtıyor:KK43:( Bi gün yüzü görmedi canım annem hala da aynı :KK43:(( siz iyi olun beni düşünmeyin kızım eşleriniz kıymetinizi bilsin yeter diyo ama nasıl düşünmeyim ki ben :KK43:(

annenizin kızları var ve hala bu şekilde davranabiliyor demek ki sizin annenizin arkasında oldugunuzu anlayamamış.maddi manevi bunu hissettirememişsiniz

annende benim annem gibiymiş..babam olacak kişide çok zalimdi...öldü de millet kurtuldu..
eğer annen edepsiz cazgır hayasız bir kadın olsaydı baban annene böyle zulüm yapamazdı..annen güçsüz..bu dünyanın kurallarından biride bu güçlü olan kazanıyor..bu güçde zalim ahlaksız insanlarda oluyor..

Zor gerçekten insan yedisinde ne ise yetmişinde de öyle olurmuş ya anneni bir süre yanınıza çağırın kendisine de bahsedin sadece kısa bir süre zaten baban annenin kıymetini anlar bir ev kadınsız olmaz sonuçta :KK51:

annende benim annem gibiymiş..babam olacak kişide çok zalimdi...öldü de millet kurtuldu..
eğer annen edepsiz cazgır hayasız bir kadın olsaydı baban annene böyle zulüm yapamazdı..annen güçsüz..bu dünyanın kurallarından biride bu güçlü olan kazanıyor..bu güçde zalim ahlaksız insanlarda oluyor..
öyle malesef annem hayatı boyunca hep ezilmiş babam tarafından kardeşleri tarafından. sesini çıkarmadığı için hep üzerine gidilmiş, keşke elimden gelse çeksem alsam onu bütün sıkıntılardan zulümlerden ama o istemediği sürece de bişey yapamıyorum ki. annem istesin tüm ömrümü onun huzurna, mutluluğuna adayayım. ama yok elimden hiçbir şey gelmiyo hiçbir şey yapamıyorum

Zor gerçekten insan yedisinde ne ise yetmişinde de öyle olurmuş ya anneni bir süre yanınıza çağırın kendisine de bahsedin sadece kısa bir süre zaten baban annenin kıymetini anlar bir ev kadınsız olmaz sonuçta :KK51:
annem 1 ay kardeşimde kaldı yeğenime bakmak için, bir gün de demedi ki gel benm sana ihtiyacım oluyo diye. tam tersi sen gelince evin masrafı artıyo diyo. kötü kalpli olmasıyla beraber cimridir de. zaten bir insan cimriyse sevgide de şefkatte de parada da herşeyde cimri oluyor ne yazık ki babam da öyle.

Siz cesaret verebilirsiniz. Anne kız çalışır yeni bir hayat kurarsınız.

X