• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BABAMIN ANNEME İHANETİ

zuhal3434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2024
50
22
3
28
Herkese merhabalar. İçimi buraya dökmek istiyorum ve sizlerin fikirlerini beni incitmeden almak istiyorum. Tesadüfen babamın telefonunda bir kadın ile mesajlaşmalarını gördüm ve ben bu kadını tanıyorum. İçimizde olan bir kadın. Nasıl şok olduğumu size anlatamam. Ve bu kadın bi akrabamızın da en yakın arkadaşı.
Mesajları okuduğumdan beri ne yapacağımı bilmiyorum bi tarafım herkesi karşına al herşeyi ortaya dök diyor ki eğer herşeyi ortaya dökersem baba tarafı denen hiçbir kimse kalmaz. Diğer yanım annem üzülecek diye çok kahroluyor. Bu arada yaşlarında var 50 küsür yaşlarındalar. Annem üzülsün istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmam gerektiğinide…

Herkese merhabalar. İçimi buraya dökmek istiyorum ve sizlerin fikirlerini beni incitmeden almak istiyorum. Tesadüfen babamın telefonunda bir kadın ile mesajlaşmalarını gördüm ve ben bu kadını tanıyorum. İçimizde olan bir kadın. Nasıl şok olduğumu size anlatamam. Ve bu kadın bi akrabamızın da en yakın arkadaşı.
Mesajları okuduğumdan beri ne yapacağımı bilmiyorum bi tarafım herkesi karşına al herşeyi ortaya dök diyor ki eğer herşeyi ortaya dökersem baba tarafı denen hiçbir kimse kalmaz. Diğer yanım annem üzülecek diye çok kahroluyor. Bu arada yaşlarında var 50 küsür yaşlarındalar. Annem üzülsün istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum ne yapmam gerektiğinide…
Anneniz, babanızla kadını bu işi eyleme döktüklerinde yakalasa daha mı iyi ? Bir şekilde söylemelisiniz.

Allah yardımcınız olsun, aynı olayları atlatmış birisi olarak söylüyorum, asla kolay geçmiyor. Ama en doğrusu annenizin bilmesi ve bunu atlattıktan sonraki kararı. Benim annem öğrenmişti ve çok zorlu bir süreçten geçmiştik. Ben en bütük çocuğun, çok sorumlulyk binmişti üzerme, 2 kardeşim vardı. Şu an evlilikleri devam editor, anlattığım mevzuların üzerinden de 15 sene geçti. Ama annenizin bilmesi şart.

Ofkeyle kalkip zararla oturmayin...butun sulale bunu duymak zorunda degil ama evet annenizin duymak hakki...ona gore davranmalisiniz...mesela benim annem hasta ve asla kaldiramaz hastaligida ciddi o yuzden ben once kadinin agzina .... sonra da annenizin eş kisisine gereken ayari verirdim... ben hayatta kufur etmen suan kendimi zor tuttum bu arada sizi yurekten anliyorum ama ortada rezil etmenin zarari daha buyuk olabilri icinizdeki ofke bunla bitmez yapilacak en dogru sey o iki kisiye ayar zaten bisey korkusundan tekrarlayamazlar onlerini kesersiniz

Bence babanızla konuşun. Bu işe acilen son vermesini aksi halde her şeyi annenize anlatacağınızı söyleyin. Hatta gidin o kadının da ağzına tükürün. Pislikler.

Bence babanızla konuşun. Bu işe acilen son vermesini aksi halde her şeyi annenize anlatacağınızı söyleyin. Hatta gidin o kadının da ağzına tükürün. Pislikler.
Babamla konuştum evet ama çok rahat bi ortam değildi. Zaten şok geçirdiğim için ne konuştuğumu bile tam anlamıyla hatırlamıyorum.. :(

Ofkeyle kalkip zararla oturmayin...butun sulale bunu duymak zorunda degil ama evet annenizin duymak hakki...ona gore davranmalisiniz...mesela benim annem hasta ve asla kaldiramaz hastaligida ciddi o yuzden ben once kadinin agzina .... sonra da annenizin eş kisisine gereken ayari verirdim... ben hayatta kufur etmen suan kendimi zor tuttum bu arada sizi yurekten anliyorum ama ortada rezil etmenin zarari daha buyuk olabilri icinizdeki ofke bunla bitmez yapilacak en dogru sey o iki kisiye ayar zaten bisey korkusundan tekrarlayamazlar onlerini kesersiniz
Tek derdim annemin üzülmesi tabi ki yoksa hiç kimse umrumda bile değil..

Annen boşanacak mi ,sana inanacak mi ?

Susulacak gibi değil ki ama. Ay bir de içimizden diyorsun yuh be. Ben olsam o kadın da evde olduğu zaman belgelerle konuşurdum. Yaka paça evden atardım.

Annenin bilmeye hakkı var ne yapsın annen ? 50 küsür yaşında daha hala mı saçını süpürge etsin hala mı yemeğini önüne koysun çamaşırını yıkasın senin ortalığı inletmen gerekirdi kız evlat olarak! Annenin yanında durmalısın haksızlığa boyun eğdirmeyeceksin onları lütfen delil olarak kopyasını ekran görüntüsünü kendine al bi şekilde ben senin yerinde olsam herkesin kirli çamaşırını ortaya dökerdim

İçiniz nasıl rahat etti peki annenizle o adamın aynı evde kalmasına aynı odada uyumasına yalandan evcilik oynamasına nasıl gönlün razı geldi kadın olarak?

Annenin bilmeye hakkı var ne yapsın annen ? 50 küsür yaşında daha hala mı saçını süpürge etsin hala mı yemeğini önüne koysun çamaşırını yıkasın senin ortalığı inletmen gerekirdi kız evlat olarak! Annenin yanında durmalısın haksızlığa boyun eğdirmeyeceksin onları lütfen delil olarak kopyasını ekran görüntüsünü kendine al bi şekilde ben senin yerinde olsam herkesin kirli çamaşırını ortaya dökerdim
Haklısınız bugün kafamı toparlayıp yarın bakacağım

Haklısınız bugün kafamı toparlayıp yarın bakacağım
Nezamandır saklıyosun annenden ? Bence bi an önce söylemeliisn annenin senin bildiğin halde sustuğunu öğrenirse seni affetmeyebilir ben affetmezdim.

Bana inanır evet çünkü mesajlarını çektim duruyor. Boşanma konusuna gelince inanın bilmiyorum
Yani annen sadece uzulduguyle kalacaksa boşuna uğraşmayın. Ama annem güçlüdür babamın da donuna kadar alırız sonra da yolumuza bakarız kim küserse küssün kim rezil oluyorsa olsun diyorsanız hiç cekinmeyin.

Babam deli bize anneme zarar verir arkası güçlü ortada kalırız annem de bunu kaldıramaz diyorsan süs. Babana ara sıra bildiğine dair imalarda bulunabilirsin belki korkar.

Babamla konuştum evet ama çok rahat bi ortam değildi. Zaten şok geçirdiğim için ne konuştuğumu bile tam anlamıyla hatırlamıyorum.. :(
Ne dedi peki babanız. O kadınla da konuşun. Seni herkese rezil ederim sırf annem üzülmesin diye önden böyle bi uyarıyorum seni yolarım deyin. Ay çok sinirlendim.

Back