Babamın aldatması

Aslında bana genel olarak hiç karışmıyorlar, dediğim givi evin ebeveyini oldum roller karıştı. Çok şükür maddi bi sıkıntı da yaşamam. Ama sanırım mentalim pek iyi değil bunu anlyabiliyorum. Toparlamaya çalılacağım.

Aslında bana genel olarak hiç karışmıyorlar, dediğim givi evin ebeveyini oldum roller karıştı. Çok şükür maddi bi sıkıntı da yaşamam. Ama sanırım mentalim pek iyi değil bunu anlyabiliyorum. Toparlamaya çalılacağım.

Evet uzaklaşırdım , insanlar yanlışlarının sonuçlarını yaşamayınca yaptıkları şey iki dua bir yeminle yanına kar kalınca maalesef yanlışlarını tekrar ediyorlar. Boşanmadığı için annen konunun suçlusu gibi yazmışlar sanki boşanınca selena gelip annenin hafızasını silecek , depresyondan çıkarak , değersizlik hissini alıp özgüven dolduracak... böyle bir şey yok annenin her durumda desteğe ihtiyacı olacak çünkü bu travmaları yaşadı ama ebeveyni olarak değil çocuğu olarak destek vermen lazım sadece bir konuda uyarmak istiyorum annen boşanmayarak her durumda evlilikte kalınabiliri öğretiyor sana her yanlış toplanabiliri öğretiyor bunun yanlış olduğunu bilmen bu çarpıklığı kendi evliliğinde benimsememen lazım çünkü aldatıldığın şiddet gördüğün bir evlilikte kalınmaz sadece koşulların hızlı boşanmaya uygun değildir bir süre koşullarını iyileştirmek için kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…