Babamın aldatması

Aslında bana genel olarak hiç karışmıyorlar, dediğim givi evin ebeveyini oldum roller karıştı. Çok şükür maddi bi sıkıntı da yaşamam. Ama sanırım mentalim pek iyi değil bunu anlyabiliyorum. Toparlamaya çalılacağım.

Ya boşver anneni. Annen demek ki halinden mutlu. İnan mutlu olmasa bin kere bosanirdi. Kendini aldatmış adamın yatağına bunca sene girdiyse ,midesi aldıysa bundan sonra da girer. Zaten çoğu kadın için boşanmak aldatilmaktan daha kötü. Ben defalarca tanık oldum ki kadınlar kendilerini övüyordu "biz neler yaşadık ama ayrılmadık,yuvamıza sahip ciktik" diye.
Her koyun kendi bacağından asılır.
Senin yerinde olsaydım gittiğim yerde kafama göre yaşardım. Babam bazı şeylere laf edecek olsa , mesela erasmusla bilmemnereye gitmem, mesela yazın eve dönmek yerine dolasmam falan, bende neyi kisitlayacak olsa bunu hatırlatır utandiririm , "üstüme yemin etmiştin tekrar yaptın,şimdi mi kıymete bindim korumak istiyorsun" diye 😅 kıymetini bilmeyenlere biraz bencil ve şımarık ol . Kendini düşün. O evde seni düşünen bir kişi bile yok, sen de kimseyi düşünme kendinden başka.
Aslında bana genel olarak hiç karışmıyorlar, dediğim givi evin ebeveyini oldum roller karıştı. Çok şükür maddi bi sıkıntı da yaşamam. Ama sanırım mentalim pek iyi değil bunu anlyabiliyorum. Toparlamaya çalılacağım.

Merhaba arkadaşlar olaya direkt giricem. Geçmiş yıllarda sınav senemde babamın annemi aldattığını öğrenmiştim. Çok zorlu bi süreçti gerçekten ne ders çalışabilmiştim ne de başka bi şey. Sürekli onları kontrol ediyor bi şekilde olayı ele alıp halletmeye çalışıyordum. İkisini de ayrı ayrı dinleyip öğütler veriyordum. Kısacası evin ebeveyni olmuştum. Çok ağır gelmişti bunun yükü. O dönemler babam anneme yemin etmişti. Çocuklarımın ölüsünü öpeyim diye. Bana da tabii bi daha olmaycak falan demişti. Geçen hafta öğrendikki yine yapmış. Ne ypcağımı bilmiuroum. üzülemiyorum bile sadece sinir var içimde. Bağırmak çağırmak da istemiyorum, sadecw konuşmak istemiyorum. geçen seneleri hatırlayıp duruyorum sanırım stresten ölücem. ne yapmalıyım, siz yerimde olsaydınız babanızdan uzaklaşır mıydınız?

Evet uzaklaşırdım , insanlar yanlışlarının sonuçlarını yaşamayınca yaptıkları şey iki dua bir yeminle yanına kar kalınca maalesef yanlışlarını tekrar ediyorlar. Boşanmadığı için annen konunun suçlusu gibi yazmışlar sanki boşanınca selena gelip annenin hafızasını silecek , depresyondan çıkarak , değersizlik hissini alıp özgüven dolduracak... böyle bir şey yok annenin her durumda desteğe ihtiyacı olacak çünkü bu travmaları yaşadı ama ebeveyni olarak değil çocuğu olarak destek vermen lazım sadece bir konuda uyarmak istiyorum annen boşanmayarak her durumda evlilikte kalınabiliri öğretiyor sana her yanlış toplanabiliri öğretiyor bunun yanlış olduğunu bilmen bu çarpıklığı kendi evliliğinde benimsememen lazım çünkü aldatıldığın şiddet gördüğün bir evlilikte kalınmaz sadece koşulların hızlı boşanmaya uygun değildir bir süre koşullarını iyileştirmek için kalırsın

X