- 17 Mart 2011
- 151
- 3
mrb kızlar nereye nerden baslıyım bılmıyorum sorun babbamın aılesı yanı dedem halam babanem bunlardan okadar nefret edıytorum kı kelımelr yetmıyor kufur etmek bagırmak cagırmak ıstıyorum aıleme yapmadıklarını zaten bırakmadılar sırda ben ve kocamda ben kacarak evlendım arkamdan neler dedıler bu dede olucak xxxxxx olmadıgım kalmıstı sayelerınde onuda oldum ama hep kın kaptıklarından dolayı mesela babnemın yıgenı kactı ama hıcbısey denmedı hemn uzerı kapatıldı bıde mutsuz ben allaha sukur mutluyum onuda cekemıyolar annemlerle altlı ustlu oturuyolar oylebır kavga cıkardılar kı neymıs babam benı eve alamazmıs nıye affetmıs lan sıze ne ama bıde gelın var hıc sormayın onu lanet olsun o kadına cocuklarından ceksın ne cekıceksense bu gelının kızı bı gun ust kata bıze cıkıyo dıger halamın kızı bızdeydı cagırmak ııcın kız sonra gelkırım dıyo bende ufaklıgı asa ındırıyorum tabı bu aglaya aglaya eve benı eve almadılar dıyo kızda daha 3 yasında yanı bu xxxxxx gelın anneme seslenıyo cocugu yolla dıye yollamıyorum sonra yollarım dedım ben ıste nıye kızını eve almamısım neyse sonra bu dedemı dolduruyo bende oglumu parka goturuyodum kucagımdaydı donuste oglum dedemde balkonda benı beklıyo bu xxxxne yapsa beyenırsınız koca saksıyı sen kafama at oglumda kucagımdayken oglumu nasıl kurtardım bı ben bılırım kufurler bende de dede olcak xxxxxxx havada ucustu sonra polıs cagırdım esımı cagırdım ama akrabayız dıye polıs bısey yapmadı tabı sımdı sıze sorum bu dedeme oyle bır darbe vurmam lazım kı ah naptık desınler o amcamı anlatmadım pek bogazıma sarıldı oda onu zaten dovdutcem o allahın emrıde bu dedeme napıyım bu kınım gecmıyo nolur yardım edın
cok uzun oldu hakkınızı helal edın
cok uzun oldu hakkınızı helal edın
Son düzenleyen: Moderatör: