- Konu Sahibi benSelinova
-
canımsın kıyamam çok ama çok üzüldüm:çok üzgünüm:
benim anne babam da ben 8 sekiz yaşındayken boşandılar ve babam istanbulu terkedip beni ve ablamı asla arayıp sormadı:1no2:
20 yıl sonra ben peşine düşüp araştırdım buldum....
ocak ayın da çok hasta ölüm döşeğin de beni aradı, hemen yanıma aldım kangren olmuş ölmek üzereydi, ameliyatını yaptırdım, bacağı kesildiği ve kangren çok ilerlediği için yatalak durumdaydı, altını bile ben temizledim,8 ay bebek gibi baktım ...ben den hep utandı, hep mahçup başını eğdi ama ben babamı asla ezmedim:asigim:
canım diyeceğim Allah çektirmesin ama bir şekil de yaptıklarına pişman olacak Allah mazlumların ahını yerde koymaz...sil gözünün yaşını yalnız değilsin:teselli:Şeniz
canımsın kıyamam çok ama çok üzüldüm:çok üzgünüm:
benim anne babam da ben 8 sekiz yaşındayken boşandılar ve babam istanbulu terkedip beni ve ablamı asla arayıp sormadı:1no2:
20 yıl sonra ben peşine düşüp araştırdım buldum....
ocak ayın da çok hasta ölüm döşeğin de beni aradı, hemen yanıma aldım kangren olmuş ölmek üzereydi, ameliyatını yaptırdım, bacağı kesildiği ve kangren çok ilerlediği için yatalak durumdaydı, altını bile ben temizledim,8 ay bebek gibi baktım ...ben den hep utandı, hep mahçup başını eğdi ama ben babamı asla ezmedim:asigim:
canım diyeceğim Allah çektirmesin ama bir şekil de yaptıklarına pişman olacak Allah mazlumların ahını yerde koymaz...sil gözünün yaşını yalnız değilsin:teselli:Şeniz
..$€L!n..;4509584 .!.:çok üzüldüm gerçektençok güzel bişey yapmışsın:teselli:
ama çok ağrıma gidiyo onun normal bi hayatı olduğunu görmek çok üzülüyorum nasıl bi vicdan bu anlamıyorum erkeklerin hepsi mi böyle vicdansız ilerde ben nasıl bi aile kurabilirim kendi babam böyle yaptıktan sonra nasıl bi erkeğe güvenirim :çok üzgünüm:
şuan tek isteğim iyi bi üniversiteden mezun olurken mezuniyet törenime onu çağırmamak
tabiki hepsi böyle değiller ama önemli bir bölümü maalesef babalarımız gibi duyarsız ilgisiz benciller
içinden geleni yap tatlım çağırma törene zaten annen ve abin sana yeterler
çağırırsan büyük ihtimal karısı ve çocuklarıyla gelmeye kalkabilir bu o en mütlu günlerinden birisini mahvedebilir üstelik anneciğini de çok üzer
kaldı ki tek başına gelecek olsa bile ne yani boy mu gösterecek orda bu kızı ben yetiştirdim diye annenin başarısına ortak olmasından başka işe yaramaz
baban olacak o adam zaten senin başarını duyacaktır...
onun kendisinin seni arayıp tebrik edip hediye vermesi gerekir
canikom en iyi babanı öldü bil, evet evet öldü bil, utanmadan birde yıllar sonra gel kardeşlerinle tanıştırayım diyor...
birgün seni başı sıkışıp ararsa elinden geleni yap ama bırak düşünme öldü bil tatlım
nasıl evleneceğim diyorsun, haklısın güvenmek çok zor insanlara özellikle de erkeklere
bu yüzden asla sonuna kadar güvenip sırtını dönmeyeceksin şeker daima bir ihtimal olmalı ama bu ihtimal ne senin hayatını ne de kocanın hayatını cehenneme çevirmesin
için de yaşa bu ihtimali, en azından darbe yersen çok yıkılmazsın
iyi bayramlar bebeğim tekrar söylüyorum yanlız değilsin gel seni bi öpeyimŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?