babamın ağzı açılıyo düğününe gelmiycem diyor ben eşimin ailesine ne diycem

uds

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
170
0
16
35
Batman
merhaba
babam 3 gündür sürekli lafla kavga çıkartmaya çalışıyor . e tabi annem bu sıra herşeyi alttan alıyor annemle kavga edemedi ya şimdi sıra bende ... öyle canım yanıyor ki
bir baba kızına hakaret edermi küfür edermi durduk yere
bugun babaanneme evimizin dayalı döşeli halini göstermek için eve götürdük
babaannemde aradı akşam telefon caldı telefonda babamın yanın hemen bitişiğinde ısrarla açmadı gıcıklığına beni bekledi ben aldım açtım (babannemle aramızda farklı bir bağ var bizim) kızım yarın yemeğe gelceksınız neler yapayım fln konuşuyorduk sonra dediki artık bu sene sen iştesin çalışcan yemeğın olmadığında haber ver ben size yaparım gelir alırsınız dedi
ben de yok dedim ben alışıyım yemek yapmaya tabiki sana gene geliriz dedim babm arkadan başladı biz bunları konuşurken
b..k yaparsın yemek bulursan yaparsın sen hiç bir halt yapamazsın diyo ben cıddıye almadım cvp vermedim sonra teli kapattım
başladı geçen sana ben 200 liraya sana sulu boya aldım bittimi o ?
- bende yok baba dedim bu sefer
- kaçkez kullandın neden bitmedi dedi -bende baba ne biliyım onumu saycam dedim .baktı kavga malzemesi yok devam etti
ben o bilgisayarı sana çizim yap diye aldım yaptın mı çizim dedi baba geçen sene okul bitti farkındaysan dedim ki evde 2 tane daha bilgisayar var
biride sürekli kucağında adam emekli sabah kalkıyo 12 de bilgisayarda gece 5e kadar
bu sefer benim hırka sizin evde kalmış dolap yaparken o hırka o evde kalmasın kaç kere dedim getir diye getir artık dedii tamam yarın getircem dedi
bu sefer başladı gene beddua ederim sana baba bedduasını sen bilirmsin utanmıyormusun bana hizmet edeceksin sen senin düğününe de gelmiycem zaten annende ne halt yiyosa yesin .....
ki daha okadar çok şey varki
eşim biliyo babamın bu halını ama ben eşimin ailesne ne diycem 2 gün sonra babam sürekli bi rezillik çıkartma çabasında adam hafta bir evi yıkıp dökmezse işi rahat gitmiyor ve beddua etmesinden korkuyorum..
hoş en son amcama beddua etti sürün 5 parasız kal diye şimdi adam günlük araba değiştiriyo o da ayrı konu bayanlar ben buraya sade şekilde yazdım aslında ağzından neler çıkıyor bilseniz
:14:

Canım Allah sabır versin
Bir babadan duyulmayacak sözleri işitiyorsun
Hemde en ihtiyacın olduğu dönemde :14:
Bence eşin de babanın bu halini biliyorsa kafana takma derim ben
Anlaşılan babanın problemleri var ve çözümü size çatmakta buluyor
Hiç doktora gitti mi yada siz götürdünüz mü?
En azından psikolog bi çözüm yolu sunardı
Üzüldüm canım,yeni yuvanda mutlu ol inşallah
Eminim babanda rahatsız olmasa sana böyle davranmazdı
Umarım o da sağlıklı bir hayata kavuşur

İyi ki biri çıkıp baba bedduası tutar demiş bütün geçimsiz babalar bunu kullanıyor. Öyle babanın bedduası falan tutmaz.

Babalık vazifesini tam mı yapıyorda bedduası tutsun?
Öyle her baba denilenin bedduası tutsaydı ohoo..:ssz:

Canım Allah sabır versin
Bir babadan duyulmayacak sözleri işitiyorsun
Hemde en ihtiyacın olduğu dönemde :14:
Bence eşin de babanın bu halini biliyorsa kafana takma derim ben
Anlaşılan babanın problemleri var ve çözümü size çatmakta buluyor
Hiç doktora gitti mi yada siz götürdünüz mü?
En azından psikolog bi çözüm yolu sunardı
Üzüldüm canım,yeni yuvanda mutlu ol inşallah
Eminim babanda rahatsız olmasa sana böyle davranmazdı
Umarım o da sağlıklı bir hayata kavuşur

daha demin anneme içim sıkılıyo diye bağırıyodu ya pskologa gitmezki ben delimiyim der
ben yuva kuruyorum anneme elbise bile almadı benim evim için bir çöp almadı sadece banyoya 2 kurusluk dolap yaptı onuda kendi yaptı
başka bir kuruşluk bişi almadı babannem aldı hep kadın bana 20 binliralık masraf yaptı halada senin kendi evini alman için ne gerekiyosa yaparım diyor arsa imara geçsin sana ev vercem diyor ama yok bu adam 1 gün daha çekilmiyor maddiyatıda gectım adam yüzüme bakarak
sürekli la havle .çekiyo bağıra bağıra sanırım bu sıra çok büyük bir fırtına kopacak en son ki fırtınada anne 1 hafta boyunca hıçkırarak ağlamıştı kardeşim perişan olmuştu şimdide sıra bende sanırım bi aklım da hazır ev var baktın çok kötü olay çıktı cık gıt nede olsa artık soy isimlerimiz bile farklı dıyor bu sefer beddua ederse tutarmı diye korkuyorum

İyi ki biri çıkıp baba bedduası tutar demiş bütün geçimsiz babalar bunu kullanıyor. Öyle babanın bedduası falan tutmaz.

Babalık vazifesini tam mı yapıyorda bedduası tutsun?
Öyle her baba denilenin bedduası tutsaydı ohoo..:ssz:

şimdi adamın tek kozu bu sürekli bunla tehdit ediyor bize neler çektirdi bi bilsenız iki gün sonra annemden geriye o kalırsa 4 kardeşiz hiç birimiz bakmayız ona parası olduğu halde baba harçlık dediğimde napıyım senin kıyafetin için o...lukmu yapayım diyen bir baba işte ...

Bnm babamin aynisi,bnm annem de babamin aynisi.. kisacasi bn evlenirken emdigim sutu burnumdan getirmislerdi,simdi evliyim simdi de her ay para istiyorlar,vermefigim icin de aramiz hrp bozuk.. kisacasi bnm ailemle ilgili olan cilem hic bitmedi.. ama gercekten inanilmaz duyarli bir esm cidden kaliteli bir evliligim var,demek ki bnm bu hayattaki derdim de ailemmesela 20 gundur kusuz ana haki baba hakki diye ariyordum simdi onu da yapmiorum,mutluyum huzurluyum:ssz: isin ozu yeni kurcagin aileye odaklan ana baba iyiyseii de kotuyse desalla gitsin,tek derdin bu olsun:32:

Bnm babamin aynisi,bnm annem de babamin aynisi.. kisacasi bn evlenirken emdigim sutu burnumdan getirmislerdi,simdi evliyim simdi de her ay para istiyorlar,vermefigim icin de aramiz hrp bozuk.. kisacasi bnm ailemle ilgili olan cilem hic bitmedi.. ama gercekten inanilmaz duyarli bir esm cidden kaliteli bir evliligim var,demek ki bnm bu hayattaki derdim de ailemmesela 20 gundur kusuz ana haki baba hakki diye ariyordum simdi onu da yapmiorum,mutluyum huzurluyum:ssz: isin ozu yeni kurcagin aileye odaklan ana baba iyiyseii de kotuyse desalla gitsin,tek derdin bu olsun:32:

annemde şimdi gelmiş beni suçluyo sen böyle yapıosun dıye kadında savunulmaya gelmiyoki umarım benim evlılıgım de cok guzel olur yeter yanı bıktım artık herşeyden benim baba alini cebine atmağı için bir şey talep edemez

Baban anca biyolojik olarak baban olmuş.
Baba bedduası tutar derler ama baban sana babalık mı yapmış ki bedduası tutsun.

Baban hep mi boyleydi? Babanda ciddi problemler var, hic normal degil yani? Bir de babanla ilgili baska onemli hadiseler oldu mu?
Davranislarin altinda cok farkli nedenler olabiliyor, mesela esiyle ve cocuklariyla durduk yere hirgur cikaran bir baba aslinda baska birini sevmis ama evli ve cocuklu oldugu icin mecburen ailesine donmusse bunun acisini onlardan cikarabiliyor.
Neyse sen biraz daha sik disini, korkma babanin bedduasi da gecmez. Hakki yenen, gaspedilen, zulum goren bir insanin bedduasi tutar. Senin baban icin boyle bir durum yok. Ama dugunun varmis, duymamazliktan gelmeye calis, cevap vermemeye calis.

canım sen yine iyi sabırlıymışsın. ben dayanamam, karşılık veririm. hele ki kavgayı uzatırsa sen bilirsin der döner giderim. beni kaybetmeyi göze alamaz, hemen yumuşar... düşününce ben de ne hayırsız evlatmışım! :47:

psikolojik sorunlu belli, bence zaten gelmesin düğüne falan sende bir daha görüşme öyle babanın ızdırabına başlarım :41:

allah allah,
durduk yere mi başladı böyle konuşmaya davranmaya?
eşini mi istemiyor, ya da başka ne sebep var?
niye yemek yapacak parayı bulamazsın diyor ki??

merhaba
babam 3 gündür sürekli lafla kavga çıkartmaya çalışıyor . e tabi annem bu sıra herşeyi alttan alıyor annemle kavga edemedi ya şimdi sıra bende ... öyle canım yanıyor ki
babaannemde aradı akşam telefon caldı telefonda babamın yanın hemen bitişiğinde ısrarla açmadı gıcıklığına beni bekledi ben aldım açtım (babannemle aramızda farklı bir bağ var bizim) kızım yarın yemeğe gelceksınız neler yapayım fln konuşuyorduk sonra dediki artık bu sene sen iştesin çalışcan yemeğın olmadığında haber ver ben size yaparım gelir alırsınız dedi
ben de yok dedim ben alışıyım yemek yapmaya tabiki sana gene geliriz dedim babm arkadan başladı biz bunları konuşurken
b..k yaparsın yemek bulursan yaparsın sen hiç bir halt yapamazsın diyo ben cıddıye almadım cvp vermedim sonra teli kapattım
- kaçkez kullandın neden bitmedi dedi -bende baba ne biliyım onumu saycam dedim .baktı kavga malzemesi yok devam etti
ben o bilgisayarı sana çizim yap diye aldım yaptın mı çizim dedi baba geçen sene okul bitti farkındaysan dedim ki evde 2 tane daha bilgisayar var
biride sürekli kucağında adam emekli sabah kalkıyo 12 de bilgisayarda gece 5e kadar
bu sefer benim hırka sizin evde kalmış dolap yaparken o hırka o evde kalmasın kaç kere dedim getir diye getir artık dedii tamam yarın getircem dedi
bu sefer başladı gene beddua ederim sana baba bedduasını sen bilirmsin utanmıyormusun bana hizmet edeceksin sen senin düğününe de gelmiycem zaten annende ne halt yiyosa yesin .....
eşim biliyo babamın bu halını ama ben eşimin ailesne ne diycem 2 gün sonra babam sürekli bi rezillik çıkartma çabasında adam hafta bir evi yıkıp dökmezse işi rahat gitmiyor ve beddua etmesinden korkuyorum..
hoş en son amcama beddua etti sürün 5 parasız kal diye şimdi adam günlük araba değiştiriyo o da ayrı konu bayanlar ben buraya sade şekilde yazdım aslında ağzından neler çıkıyor bilseniz

Öyle kafasına göre, sizi huzursuz etmek için beddua ederse oda sahibine döner bunuda bilsin.
Şimdi böyle saçmalıyor ama düğün günü dünürlerin yanında bu söylediklerini yapacağını sanmam.
Evden çıkana kadar görmeyin , duymayın , umursamayın.
Ne yaparsa kendi ayıbı.
En güzel günlerinizi zehir etmeyin.

sanirim babab andropoza girmis canim nasil kadinlarda menapoz var erkeklerde de ayni sekilde. orta yas krizi problemli olur ayrica net olayini da bence kontral altinda tut cunku bu orta yas bunaliminda adamlar aniden radikal kararlar alip herseyi silebiliyorlar birilerine takilip bilmiyorum vardir cozum yollari eger tabi normalde karekteri boyleyse cok bisey yapamazsin tabi

merhaba

Baba bedduasından tabi ki korkulur ama sen hak etmediğine inanmıyorsan hiç korkma canım..
Evlenicekmişsin bak az kalmış elinden geldiğince alttan almaya çalış..
Zaten sen evden çıkarken anlar baban hatasını..
ALLAH sabır versin ve yardımcınız olsun..

alkol problemi yoksa psikolojik sorunlu bir baban var gitsin tedavi olsun hayatı herkese cehennem edeceğine hatta yatsın kliniğe herkes rahatlasın böyle babalık mı olur? bu baba beddua etse nolur?

alkol problemi yoksa psikolojik sorunlu bir baban var gitsin tedavi olsun hayatı herkese cehennem edeceğine hatta yatsın kliniğe herkes rahatlasın böyle babalık mı olur? bu baba beddua etse nolur?

bizcede temelli gitsin yurt dışındaydı annem aradıgında bile rahatsız oluyordu şimdi guya benim duğune geldi ama keyfı için geldi şimdide başıma kalkıyo senın dugunun için geldim diye
gelmeseydın sen benı degerli görmuyorsan gelmeseydın keske diyesim var dıyemiyorum işte:41:

sanirim babab andropoza girmis canim nasil kadinlarda menapoz var erkeklerde de ayni sekilde. orta yas krizi problemli olur ayrica net olayini da bence kontral altinda tut cunku bu orta yas bunaliminda adamlar aniden radikal kararlar alip herseyi silebiliyorlar birilerine takilip bilmiyorum vardir cozum yollari eger tabi normalde karekteri boyleyse cok bisey yapamazsin tabi

yok ya o hep böyleydi mesela herşey yolunda gidiyorya bi maraz çıkatmaya calışır devamli huzursuz eder nerede ne yapacagı bellı olmaz biz hep bu stresle büyüdük şimdi artık dayanamıyorm...

Öyle kafasına göre, sizi huzursuz etmek için beddua ederse oda sahibine döner bunuda bilsin.
Şimdi böyle saçmalıyor ama düğün günü dünürlerin yanında bu söylediklerini yapacağını sanmam.
Evden çıkana kadar görmeyin , duymayın , umursamayın.
Ne yaparsa kendi ayıbı.
En güzel günlerinizi zehir etmeyin.

sana şu kadar söyluyum okuldan kaçıp evime geldim 2 sene önce ya evime geldim fink fink gezmedim tuttu ben o müdüre hesap sorcam sen nasıl kaçarsın o okulun neden bundan haberi yok beni bilgilendirsinler diye gitti okulu ayaklandırdı ki okulda çok sevilen bir öğrenciyken onun yüzünden hocalar beni farklı tanıdı yani manyak
bi kerede tüm komşuları toplayıp annemi onların yanında yargılama kararı almıştı allahtan onu yapamadı babaannem babamı helletti..
yani beklerim o davranışıda

allah allah,
durduk yere mi başladı böyle konuşmaya davranmaya?
eşini mi istemiyor, ya da başka ne sebep var?
niye yemek yapacak parayı bulamazsın diyor ki??
durduk yere başladı annem bu sıra herşeyi alttan alıyor düğün burnumdan gelmesin diye
o da hzur kaçırmak için yapıyor ki adam damadını kızından daha çok seviyor hatta geçenlerde bana sen onlara kul köle olacaksın anan gibi olma diyo
halbuki benim rahmet dedem yeğeni beğenmediğinde annemın başana yıkarmış sofrayı annem gene gidip baba özür dilerim yemeğı güzel yapmadığım için dermiş buna rağmen annemden de kötüsü yok
eşimin de işi normal hani herşeyimize yetecek kadar kazanıyor ha borclar fln da var borclar bitene kadar lüks bir yerde yemek yemeyizde orta halli yerde yeriz zaten biz huzurlu olalımda oturup evde yiyelim

psikolojik sorunlu belli, bence zaten gelmesin düğüne falan sende bir daha görüşme öyle babanın ızdırabına başlarım :41:

inan bende istemiyorum gelmesini çünki zehir edecek anneme neymiş efendim annem oje suremezmiş kızının düğününde kendini mi ön plana cıkartacakmış mantıga bakarmıısn

canım sen yine iyi sabırlıymışsın. ben dayanamam, karşılık veririm. hele ki kavgayı uzatırsa sen bilirsin der döner giderim. beni kaybetmeyi göze alamaz, hemen yumuşar... düşününce ben de ne hayırsız evlatmışım! :47:

yoo benim ki ben giderim dediğimde defol git diyen bi adam hatta annemle kavga ederken kardeşimi alıp çıktığım için aradıkı gelme daha senle aynı ortamda bulunmak istemiyorum bi muddet dedi::41:

Baban hep mi boyleydi? Babanda ciddi problemler var, hic normal degil yani? Bir de babanla ilgili baska onemli hadiseler oldu mu?
Davranislarin altinda cok farkli nedenler olabiliyor, mesela esiyle ve cocuklariyla durduk yere hirgur cikaran bir baba aslinda baska birini sevmis ama evli ve cocuklu oldugu icin mecburen ailesine donmusse bunun acisini onlardan cikarabiliyor.
Neyse sen biraz daha sik disini, korkma babanin bedduasi da gecmez. Hakki yenen, gaspedilen, zulum goren bir insanin bedduasi tutar. Senin baban icin boyle bir durum yok. Ama dugunun varmis, duymamazliktan gelmeye calis, cevap vermemeye calis.

canımsın babam kendi halinde biri aşk fln ne bilmiyo adama kızını nasıl seversin de
cevap- durduk yere bi tane ensesine vururum iki de sallarım sağa sola bi de gülümserim der
adamın sevme şekli bu ablam ayagını burkmuştu adam hengi ayağın bumu dedi ve ağar şekilde vurdu bileğine bide hoşuna gidiyor bu durum bizim canımızın yanması biz böyle baba elin sert bize şaka yapma dediğimiz evet çok güçlüyüm deyip gene vuruyo

ve babam aşık olacak bi adam değil o herşeyi tüketmeye gelmiş bi adam hevesimizi huzurumuzu çocukluğumuzu tüketti
yanında çok güzel bi bayan olsa diğer yanındada bir bardak çay olsa çayı seçer o derece adam günde 8 demlik çay içiyo ve tuvalet harici yerinden öldüm desen kalkmaz biligisayardan tavla atar çay içer ki demlik yanında olur ama odadan çağırır bardağa doldurtur
yada durduk yere bana git bülbül yuvası tatlısı yap evde der bunlar sade fragan dı napcam bilmiyorum:41:

Back
X