Canım Allah sabır versin
Bir babadan duyulmayacak sözleri işitiyorsun
Hemde en ihtiyacın olduğu dönemde
Bence eşin de babanın bu halini biliyorsa kafana takma derim ben
Anlaşılan babanın problemleri var ve çözümü size çatmakta buluyor
Hiç doktora gitti mi yada siz götürdünüz mü?
En azından psikolog bi çözüm yolu sunardı
Üzüldüm canım,yeni yuvanda mutlu ol inşallah
Eminim babanda rahatsız olmasa sana böyle davranmazdı
Umarım o da sağlıklı bir hayata kavuşur
İyi ki biri çıkıp baba bedduası tutar demiş bütün geçimsiz babalar bunu kullanıyor. Öyle babanın bedduası falan tutmaz.
Babalık vazifesini tam mı yapıyorda bedduası tutsun?
Öyle her baba denilenin bedduası tutsaydı ohoo..
Bnm babamin aynisi,bnm annem de babamin aynisi.. kisacasi bn evlenirken emdigim sutu burnumdan getirmislerdi,simdi evliyim simdi de her ay para istiyorlar,vermefigim icin de aramiz hrp bozuk.. kisacasi bnm ailemle ilgili olan cilem hic bitmedi.. ama gercekten inanilmaz duyarli bir esm cidden kaliteli bir evliligim var,demek ki bnm bu hayattaki derdim de ailemmesela 20 gundur kusuz ana haki baba hakki diye ariyordum simdi onu da yapmiorum,mutluyum huzurluyumisin ozu yeni kurcagin aileye odaklan ana baba iyiyseii de kotuyse desalla gitsin,tek derdin bu olsun
merhaba
babam 3 gündür sürekli lafla kavga çıkartmaya çalışıyor . e tabi annem bu sıra herşeyi alttan alıyor annemle kavga edemedi ya şimdi sıra bende ... öyle canım yanıyor ki
bir baba kızına hakaret edermi küfür edermi durduk yere
bugun babaanneme evimizin dayalı döşeli halini göstermek için eve götürdük
babaannemde aradı akşam telefon caldı telefonda babamın yanın hemen bitişiğinde ısrarla açmadı gıcıklığına beni bekledi ben aldım açtım (babannemle aramızda farklı bir bağ var bizim) kızım yarın yemeğe gelceksınız neler yapayım fln konuşuyorduk sonra dediki artık bu sene sen iştesin çalışcan yemeğın olmadığında haber ver ben size yaparım gelir alırsınız dedi
ben de yok dedim ben alışıyım yemek yapmaya tabiki sana gene geliriz dedim babm arkadan başladı biz bunları konuşurken
b..k yaparsın yemek bulursan yaparsın sen hiç bir halt yapamazsın diyo ben cıddıye almadım cvp vermedim sonra teli kapattım
başladı geçen sana ben 200 liraya sana sulu boya aldım bittimi o ?
- bende yok baba dedim bu sefer
- kaçkez kullandın neden bitmedi dedi -bende baba ne biliyım onumu saycam dedim .baktı kavga malzemesi yok devam etti
ben o bilgisayarı sana çizim yap diye aldım yaptın mı çizim dedi baba geçen sene okul bitti farkındaysan dedim ki evde 2 tane daha bilgisayar var
biride sürekli kucağında adam emekli sabah kalkıyo 12 de bilgisayarda gece 5e kadar
bu sefer benim hırka sizin evde kalmış dolap yaparken o hırka o evde kalmasın kaç kere dedim getir diye getir artık dedii tamam yarın getircem dedi
bu sefer başladı gene beddua ederim sana baba bedduasını sen bilirmsin utanmıyormusun bana hizmet edeceksin sen senin düğününe de gelmiycem zaten annende ne halt yiyosa yesin .....
ki daha okadar çok şey varki
eşim biliyo babamın bu halını ama ben eşimin ailesne ne diycem 2 gün sonra babam sürekli bi rezillik çıkartma çabasında adam hafta bir evi yıkıp dökmezse işi rahat gitmiyor ve beddua etmesinden korkuyorum..
hoş en son amcama beddua etti sürün 5 parasız kal diye şimdi adam günlük araba değiştiriyo o da ayrı konu bayanlar ben buraya sade şekilde yazdım aslında ağzından neler çıkıyor bilseniz
merhaba
babam 3 gündür sürekli lafla kavga çıkartmaya çalışıyor . e tabi annem bu sıra herşeyi alttan alıyor annemle kavga edemedi ya şimdi sıra bende ... öyle canım yanıyor ki
bir baba kızına hakaret edermi küfür edermi durduk yere
bugun babaanneme evimizin dayalı döşeli halini göstermek için eve götürdük
babaannemde aradı akşam telefon caldı telefonda babamın yanın hemen bitişiğinde ısrarla açmadı gıcıklığına beni bekledi ben aldım açtım (babannemle aramızda farklı bir bağ var bizim) kızım yarın yemeğe gelceksınız neler yapayım fln konuşuyorduk sonra dediki artık bu sene sen iştesin çalışcan yemeğın olmadığında haber ver ben size yaparım gelir alırsınız dedi
ben de yok dedim ben alışıyım yemek yapmaya tabiki sana gene geliriz dedim babm arkadan başladı biz bunları konuşurken
b..k yaparsın yemek bulursan yaparsın sen hiç bir halt yapamazsın diyo ben cıddıye almadım cvp vermedim sonra teli kapattım
başladı geçen sana ben 200 liraya sana sulu boya aldım bittimi o ?
- bende yok baba dedim bu sefer
- kaçkez kullandın neden bitmedi dedi -bende baba ne biliyım onumu saycam dedim .baktı kavga malzemesi yok devam etti
ben o bilgisayarı sana çizim yap diye aldım yaptın mı çizim dedi baba geçen sene okul bitti farkındaysan dedim ki evde 2 tane daha bilgisayar var
biride sürekli kucağında adam emekli sabah kalkıyo 12 de bilgisayarda gece 5e kadar
bu sefer benim hırka sizin evde kalmış dolap yaparken o hırka o evde kalmasın kaç kere dedim getir diye getir artık dedii tamam yarın getircem dedi
bu sefer başladı gene beddua ederim sana baba bedduasını sen bilirmsin utanmıyormusun bana hizmet edeceksin sen senin düğününe de gelmiycem zaten annende ne halt yiyosa yesin .....
ki daha okadar çok şey varki
eşim biliyo babamın bu halını ama ben eşimin ailesne ne diycem 2 gün sonra babam sürekli bi rezillik çıkartma çabasında adam hafta bir evi yıkıp dökmezse işi rahat gitmiyor ve beddua etmesinden korkuyorum..
hoş en son amcama beddua etti sürün 5 parasız kal diye şimdi adam günlük araba değiştiriyo o da ayrı konu bayanlar ben buraya sade şekilde yazdım aslında ağzından neler çıkıyor bilseniz
alkol problemi yoksa psikolojik sorunlu bir baban var gitsin tedavi olsun hayatı herkese cehennem edeceğine hatta yatsın kliniğe herkes rahatlasın böyle babalık mı olur? bu baba beddua etse nolur?
sanirim babab andropoza girmis canim nasil kadinlarda menapoz var erkeklerde de ayni sekilde. orta yas krizi problemli olur ayrica net olayini da bence kontral altinda tut cunku bu orta yas bunaliminda adamlar aniden radikal kararlar alip herseyi silebiliyorlar birilerine takilip bilmiyorum vardir cozum yollari eger tabi normalde karekteri boyleyse cok bisey yapamazsin tabi
Öyle kafasına göre, sizi huzursuz etmek için beddua ederse oda sahibine döner bunuda bilsin.
Şimdi böyle saçmalıyor ama düğün günü dünürlerin yanında bu söylediklerini yapacağını sanmam.
Evden çıkana kadar görmeyin , duymayın , umursamayın.
Ne yaparsa kendi ayıbı.
En güzel günlerinizi zehir etmeyin.
durduk yere başladı annem bu sıra herşeyi alttan alıyor düğün burnumdan gelmesin diyeallah allah,
durduk yere mi başladı böyle konuşmaya davranmaya?
eşini mi istemiyor, ya da başka ne sebep var?
niye yemek yapacak parayı bulamazsın diyor ki??
psikolojik sorunlu belli, bence zaten gelmesin düğüne falan sende bir daha görüşme öyle babanın ızdırabına başlarım
canım sen yine iyi sabırlıymışsın. ben dayanamam, karşılık veririm. hele ki kavgayı uzatırsa sen bilirsin der döner giderim. beni kaybetmeyi göze alamaz, hemen yumuşar... düşününce ben de ne hayırsız evlatmışım!
Baban hep mi boyleydi? Babanda ciddi problemler var, hic normal degil yani? Bir de babanla ilgili baska onemli hadiseler oldu mu?
Davranislarin altinda cok farkli nedenler olabiliyor, mesela esiyle ve cocuklariyla durduk yere hirgur cikaran bir baba aslinda baska birini sevmis ama evli ve cocuklu oldugu icin mecburen ailesine donmusse bunun acisini onlardan cikarabiliyor.
Neyse sen biraz daha sik disini, korkma babanin bedduasi da gecmez. Hakki yenen, gaspedilen, zulum goren bir insanin bedduasi tutar. Senin baban icin boyle bir durum yok. Ama dugunun varmis, duymamazliktan gelmeye calis, cevap vermemeye calis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?