Ben dua isteyen, ya da senin gibi konu acanlara yorum yapamazdım, okuyamazdım..
Sanki korktukca basıma gelme olasılıgı artıyormus gibi hissediyordum, ama herseyin bir ilki varmıs sekiz ay önce bende senin gibi bir konu actım, annem hastanede iken bir cok kisinin duasını aldım buradan insallah öbür tarafta anneme dualarımız sefaat eder, ne umutlar bagladık, ne hayaller kurduk, hic kötüsünü düsünmedik olmazdı ki, ölemezdi annem, ama olan oldu annem göcüp gitti daha 52 yasında iken, sapasaglam iken bir anda vurdu tansiyon yıktı annemi, o korkulu bakıslarını unutamıyorum, hareket etmek isteyipte edemedigi anlar cıkmıyor beynimden, erkek kardesime tek eliyle sarılmak istemesi gitmiyor gözümün önünden,zamansız gitti oysa daha cok seyler yapacaktık birlikte, sekiz ay gecti yasıyoruz iste bir sekilde, ömrümüz varmıs demek ki, ama hic birsey eskisi gibi degil, ne kadar gecerse de gecsin biliyorum hic birsey eskisi gibi olmayacak bir yıkım yasadık erkendi bizim icin, hani derler ya kolum kanadım kırık, ömür boyu böyle olacak, annem geri gelmeyecegine göre, bu bosluk, bu acı benimle mezara kadar sürecek..
Allah rahmet eylsin, babanızın mekanı cennet olsun insallah..