owww 1.500 ha işte bu benim için harika çok teşekkür ederim kara melek peki şartlar nedir nası başvuruyoruz biliormusun :)) ayh sevindirik oldum şimdi ben 300 erazıyken 1500 ha 20 milyar bile biriktirebilirim dişimi sıkarsam
Babanın düşünceleri iyi değilmiş, ama senin düşüncelerin çok kötü.
Çok güçsüz, aciz gördüm seni.erkekler, intihar, kıyafet, para kazanma, başka şehirde okuma hevesine kapılma sakın.ve üstüne psikolojinin bozulması da eklenince isteyen kişi 3-5 kuruşla seni istediği (ama hep kötü sonuçlara neden olacak) gibi yönetir.
Amacın para kazanmak olmasın.sen sadece okumaya odaklan, emin ol ondan sonrası gelir.4-5 kitap alabilirsin 2. el kitapçılardan.üniversiteyi de bulunduğun şehirde okursan bursunla ailene de destek olabilirsin.işte bu üniversite sürecinde öyle bir geliştirki kendini baban utansın seninle konuşmaya.utansın size yaptıklarından.
Senin bu yaşadıklarının milyon katını yaşadım.şiddet, parasızlık, deli damgası,karakolluk olmalar, iftiralar, dedikodular, aç bırakmalar...daha neler neler.
üstelik benim arkamda annem de yoktu.annem de nefret ediyordu benden.
Ama şimdi beni herşeyden herkesten çok sever oldu annem, babam.
gerçekten aynıymış bide en çok erkekler cennete girecekmiş derlerdi nasıl anlamadım kadınlarına kızlarına eziyet çektirmek sevap sayılıo galibacnm hikayeni okuyunca senin yaşlarına döndüm birden...
ne kadar benziyor hikayemiz maaleseff baba konusunda şansız olanlardan biri de benim..llise bittikten sonra zor bela dershane için ikna ettim kazanamadım mat eksikti olmadı tekrar gönder dedim olmadı göndermem dedi hergün laf etti sana 1,5 milyar harcadım die 2. sene çok az puanla 4 yıllığı kaçırdım evde kendim çalıştım belki 2. sene tekrar gönderseydi kesin 4 yıllıktım şimdi. sadece okul hayatı boyunca 1 kere dershaneye gittim o da ağzımdan burnumdan getirdi.2 yıllık yazdım bende izmire yakın bi ile okul kazandım kayıt günü bir sürü sorun çıkardı kayıtı parayı sorun etti sustum ama okucam dedim.2 sene gönderemem dedi 1. sınıf sorunsuz geçitm 18 yaşında kardeşim çalışarak harç yurt paramı ödedi düşün babam çekti elini benden..öğrenim kredi ile idare ediyodum ha ayrıca okula gitmeden yazın satış danışmanlığı yaaparak üst baş aldım ondan yine giyim konusunda bi hayır yoktu.2 yıl bitti aöf devam etmek istedim iş bulmadım hemen yok okutamam kendin çalış oku dedi. evde ki tantana küfürler üstüme yürümler de cabası..içkisi kumarı o da ayrı tabi..allahtan annem çalışıyodu..neyse iş buldum 3ü okudumm..bitti sorunsuz büte bile kalmdan düşünün ki o kadar çalışıyorum hatta hocam bana okulda sana burs ayarlarım dgs sınavına gir dedi yok hocam allah razı olsun benim ailemin gücü yok dedim 1000 tl maaş ev kira değil annem çalışıyo ama babadan hayır yok gelmeyen maaşı ben napımmm..iiş konusunda da yüzüm gülmedi saçlarımı yolmaya başladım psikolga gittim olmadı sigaraya başladım...yani lanet ettim okuduğum güne şimdi lise mezunları daha şasnlı zaten adamın varsa işin hazır yoksa sürün istersen 2 üniverste bitir yok maalesef yok artık herkes okuyo şans olmadıktan sonra..şimdi annemin çalıştığı kadın allah razı olsun parazsızlıktan bitirmediğim aöf 4. sınıf harç paramı yatırcak seneye memurluk için dershaneye göndercek..babamın umrunda değil.. muhasebe okudum ve başarılıydım hergün başvuru yapıyorum ama yok muhasebeyi geçtim hertürlü işe başvuruyorum alanımla ilgisi olmayan yani uzun oldu belki ama cnm bu babalar bizde varsa okumak zor hemde çok zor ayrıca öğrenim kredimi hala 3 yıl oldu düzgün bi iş bulamdım ödeyemedim faiz almış başını gidiyor babanın umrunda değil.iş bul öde,iş bul çayiz yap herşey bana artık.. bende çöktüm yaşladım daha yeni 24 girdim. yaşıtlarım keyif çatarken bardan kafeden ben tüm gün evde inan şuan abartmıyorum sana kışlık çizmem yok dışarı çıkınca babet giyiyorum çorapla ne komik demi baba hayırsız napalım annemde yeni düzenli bi işe başlayınca hemen olmuyor cnm..umarım sen benim yaşadıklarımı yaşamzsın hakkında hayırlı olsun...gecen izmirde tecavüz edilen öğretmenlik okuyan kızı duymuşşsundur okumak için sabah 5lere kadar barlarda çalışsın üstüne tecavüz edilsin.iş yok para yok kazanmak da kolay değil okumak da çare değil...
teşekkürler gulisk desteğin içinilk önce oku ve kendini kurtar bak gözünün önündeki hayata.... ve bulunduğun şehirden başka bir yerde okuma dahada zorlanırsın. Hiç olmadı açıköğretimde oku belki bir yandan da iş bulur çalışırsın. Babana gelince diyecek bir şey yok atsan atılmaz satsan satılmaz baba sonuçta. Pek konuşmamaya çalış sende babanla söylediklerini duymamaya çalış.
sedacım allah yardımcın olsun hikayen bnmkiyle birebir olmasada benzeşiyor ne diyim(( çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?