• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamı hiç sevmiyorum ayrıca artık ölmek istiyorum :(

owww 1.500 ha işte bu benim için harika çok teşekkür ederim kara melek peki şartlar nedir nası başvuruyoruz biliormusun :)) ayh sevindirik oldum şimdi ben 300 erazıyken 1500 ha 20 milyar bile biriktirebilirim dişimi sıkarsam

Son düzenleme:
dedikodu olmayan sülale mi var ya, benim erkek arkadaşım uzaktan akrabam oluyor, bunu duyan öz halam, ki hayatım boyunca bir defa halalık yapmamıştır, arkamdan neler söyledi....
bence bir an önce kapağı 2 yıllıkta olsa üniversiteye at canım, okula gittiğin zaman geri ödemeli bursa fln başvurursan her ay para yatar hesabına, insan özgüvenini orada kazanıyor bu bir gerçek, hem de kendi çevren olur, kafan dağılır....kıyafet konusunu da dert etme, okulda herkes moda ikonu değil, diplomanı eline al, başın dik bir biçimde başvurursun işlere...

owww 1.500 ha işte bu benim için harika çok teşekkür ederim kara melek peki şartlar nedir nası başvuruyoruz biliormusun :)) ayh sevindirik oldum şimdi ben 300 erazıyken 1500 ha 20 milyar bile biriktirebilirim dişimi sıkarsam

rica ederim sitede link vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden site koyamicam...
aradıkları kriterleri söyliyim
• T.C. vatandaşı olmak.
• En az 2 yıllık Yüksekokul öğrencisi olmak. (4 yıllık lisans öğrencileri ve lisansüstü öğrencileri dahildir.)
• Sabıka kaydı bulunmamak. (Taksirli trafik suçları hariç)
• Kış dönemi haftada en az 3 gün, yaz dönemi haftada en az 5 gün çalışabilecek durumda olmak.
• Vardiyalı düzende çalışmaya bir engeli bulunmamak.
• 01/01/1990 ile 01/01/1978 tarihleri arasında doğmuş olmak.
• Herhangi bir sağlık problemi olmamak.
• Bilgisayar programlarına hakimiyeti olmak tercih sebebidir.

biriktirirsin canım hem okuyup hem çalışırsın kimsenin eline bakmadan :))

okurken içim parçalandı. bir işbulup çalışıp dershaneye git. üniversiteyi kazanırsan hem çalışıp hem okuyarak bir şekilde hayatını kurarsın

oturduğunuz evde neden halanın üstüne halanmı aldı size evi?
allah yardımcın olsun çok zor dönemlerden geçiyorsun
neyap et üni. oku eğer okumazsan 5 yıl sonra yine şuanki bulunduğun durumda olursun
okursan yepyeni bir hayata başlarsın
gerekirse aç kal giycek ayakkabında olmasın ama okıuuuuuuuu

dituse cnm ev babaannemin üstüne ama diğer herşey halamın yani kirasını fln hep halam alıo babamlar küçükken babaannem kocası ölünce bişeyler satıp bu evi almış sonra annem gelincede büyük bi aile olmuş ama kavgalı başka bi arsamız varmış 2daire karşılığı ve 1 dükkan karşılığı mitahhitle anlaşıp halamla babaannem oraya taşındılar o yüzden ev babaannemin üstüne

çok karışık bir durum nasıl bir baba bu üvey baba yapmaz bu adamın yaptığını
kaç yaşındasın lise sona mı gidiyorsun
dershaneye gitmedende iyi bir çalışma ile kazanırsın aslında

Babanın düşünceleri iyi değilmiş, ama senin düşüncelerin çok kötü.
Çok güçsüz, aciz gördüm seni.erkekler, intihar, kıyafet, para kazanma, başka şehirde okuma hevesine kapılma sakın.ve üstüne psikolojinin bozulması da eklenince isteyen kişi 3-5 kuruşla seni istediği (ama hep kötü sonuçlara neden olacak) gibi yönetir.
Amacın para kazanmak olmasın.sen sadece okumaya odaklan, emin ol ondan sonrası gelir.4-5 kitap alabilirsin 2. el kitapçılardan.üniversiteyi de bulunduğun şehirde okursan bursunla ailene de destek olabilirsin.işte bu üniversite sürecinde öyle bir geliştirki kendini baban utansın seninle konuşmaya.utansın size yaptıklarından.
Senin bu yaşadıklarının milyon katını yaşadım.şiddet, parasızlık, deli damgası,karakolluk olmalar, iftiralar, dedikodular, aç bırakmalar...daha neler neler.
üstelik benim arkamda annem de yoktu.annem de nefret ediyordu benden.
Ama şimdi beni herşeyden herkesten çok sever oldu annem, babam.

Babanın düşünceleri iyi değilmiş, ama senin düşüncelerin çok kötü.
Çok güçsüz, aciz gördüm seni.erkekler, intihar, kıyafet, para kazanma, başka şehirde okuma hevesine kapılma sakın.ve üstüne psikolojinin bozulması da eklenince isteyen kişi 3-5 kuruşla seni istediği (ama hep kötü sonuçlara neden olacak) gibi yönetir.
Amacın para kazanmak olmasın.sen sadece okumaya odaklan, emin ol ondan sonrası gelir.4-5 kitap alabilirsin 2. el kitapçılardan.üniversiteyi de bulunduğun şehirde okursan bursunla ailene de destek olabilirsin.işte bu üniversite sürecinde öyle bir geliştirki kendini baban utansın seninle konuşmaya.utansın size yaptıklarından.
Senin bu yaşadıklarının milyon katını yaşadım.şiddet, parasızlık, deli damgası,karakolluk olmalar, iftiralar, dedikodular, aç bırakmalar...daha neler neler.
üstelik benim arkamda annem de yoktu.annem de nefret ediyordu benden.
Ama şimdi beni herşeyden herkesten çok sever oldu annem, babam.

cnm ben erkeklerden nefret ediorum zaten en son biriyle 15 yaşımda çıktım sonrada yemin ettim pişman oldum 4 yıldır kimseyle çıkmıyorum hatta evlenmeyide düşünmüyorum çünkü hepsinin aynı olduğunu gördüm sonunda dışarda okumak istememse istediğim bölümlerin hem başka şehirlerde hemde düşük puanlarda olması ama babam dışarı yazmamı istemio öğretmenlerim beni hanımkız die severlerdi hep ama babam içimdeki şeytanı uyandırdı bu arada liseden yeni mezun oldum bu sene ilk boş senem

Son düzenleme:
cnm hikayeni okuyunca senin yaşlarına döndüm birden...
ne kadar benziyor hikayemiz maaleseff baba konusunda şansız olanlardan biri de benim..llise bittikten sonra zor bela dershane için ikna ettim kazanamadım mat eksikti olmadı tekrar gönder dedim olmadı göndermem dedi hergün laf etti sana 1,5 milyar harcadım die 2. sene çok az puanla 4 yıllığı kaçırdım evde kendim çalıştım belki 2. sene tekrar gönderseydi kesin 4 yıllıktım şimdi. sadece okul hayatı boyunca 1 kere dershaneye gittim o da ağzımdan burnumdan getirdi.2 yıllık yazdım bende izmire yakın bi ile okul kazandım kayıt günü bir sürü sorun çıkardı kayıtı parayı sorun etti sustum ama okucam dedim.2 sene gönderemem dedi 1. sınıf sorunsuz geçitm 18 yaşında kardeşim çalışarak harç yurt paramı ödedi düşün babam çekti elini benden..öğrenim kredi ile idare ediyodum ha ayrıca okula gitmeden yazın satış danışmanlığı yaaparak üst baş aldım ondan yine giyim konusunda bi hayır yoktu.2 yıl bitti aöf devam etmek istedim iş bulmadım hemen yok okutamam kendin çalış oku dedi. evde ki tantana küfürler üstüme yürümler de cabası..içkisi kumarı o da ayrı tabi..allahtan annem çalışıyodu..neyse iş buldum 3ü okudumm..bitti sorunsuz büte bile kalmdan düşünün ki o kadar çalışıyorum hatta hocam bana okulda sana burs ayarlarım dgs sınavına gir dedi yok hocam allah razı olsun benim ailemin gücü yok dedim 1000 tl maaş ev kira değil annem çalışıyo ama babadan hayır yok gelmeyen maaşı ben napımmm..iiş konusunda da yüzüm gülmedi saçlarımı yolmaya başladım psikolga gittim olmadı sigaraya başladım...yani lanet ettim okuduğum güne şimdi lise mezunları daha şasnlı zaten adamın varsa işin hazır yoksa sürün istersen 2 üniverste bitir yok maalesef yok artık herkes okuyo şans olmadıktan sonra..şimdi annemin çalıştığı kadın allah razı olsun parazsızlıktan bitirmediğim aöf 4. sınıf harç paramı yatırcak seneye memurluk için dershaneye göndercek..babamın umrunda değil.. muhasebe okudum ve başarılıydım hergün başvuru yapıyorum ama yok muhasebeyi geçtim hertürlü işe başvuruyorum alanımla ilgisi olmayan yani uzun oldu belki ama cnm bu babalar bizde varsa okumak zor hemde çok zor ayrıca öğrenim kredimi hala 3 yıl oldu düzgün bi iş bulamdım ödeyemedim faiz almış başını gidiyor babanın umrunda değil.iş bul öde,iş bul çayiz yap herşey bana artık.. bende çöktüm yaşladım daha yeni 24 girdim. yaşıtlarım keyif çatarken bardan kafeden ben tüm gün evde inan şuan abartmıyorum sana kışlık çizmem yok dışarı çıkınca babet giyiyorum çorapla ne komik demi baba hayırsız napalım annemde yeni düzenli bi işe başlayınca hemen olmuyor cnm..umarım sen benim yaşadıklarımı yaşamzsın hakkında hayırlı olsun...gecen izmirde tecavüz edilen öğretmenlik okuyan kızı duymuşşsundur okumak için sabah 5lere kadar barlarda çalışsın üstüne tecavüz edilsin.iş yok para yok kazanmak da kolay değil okumak da çare değil...

ilk önce oku ve kendini kurtar bak gözünün önündeki hayata.... ve bulunduğun şehirden başka bir yerde okuma dahada zorlanırsın. Hiç olmadı açıköğretimde oku belki bir yandan da iş bulur çalışırsın. Babana gelince diyecek bir şey yok atsan atılmaz satsan satılmaz baba sonuçta. Pek konuşmamaya çalış sende babanla söylediklerini duymamaya çalış.

sedacım allah yardımcın olsun hikayen bnmkiyle birebir olmasada benzeşiyor ne diyim :((( çok üzüldüm

cnm hikayeni okuyunca senin yaşlarına döndüm birden...
ne kadar benziyor hikayemiz maaleseff baba konusunda şansız olanlardan biri de benim..llise bittikten sonra zor bela dershane için ikna ettim kazanamadım mat eksikti olmadı tekrar gönder dedim olmadı göndermem dedi hergün laf etti sana 1,5 milyar harcadım die 2. sene çok az puanla 4 yıllığı kaçırdım evde kendim çalıştım belki 2. sene tekrar gönderseydi kesin 4 yıllıktım şimdi. sadece okul hayatı boyunca 1 kere dershaneye gittim o da ağzımdan burnumdan getirdi.2 yıllık yazdım bende izmire yakın bi ile okul kazandım kayıt günü bir sürü sorun çıkardı kayıtı parayı sorun etti sustum ama okucam dedim.2 sene gönderemem dedi 1. sınıf sorunsuz geçitm 18 yaşında kardeşim çalışarak harç yurt paramı ödedi düşün babam çekti elini benden..öğrenim kredi ile idare ediyodum ha ayrıca okula gitmeden yazın satış danışmanlığı yaaparak üst baş aldım ondan yine giyim konusunda bi hayır yoktu.2 yıl bitti aöf devam etmek istedim iş bulmadım hemen yok okutamam kendin çalış oku dedi. evde ki tantana küfürler üstüme yürümler de cabası..içkisi kumarı o da ayrı tabi..allahtan annem çalışıyodu..neyse iş buldum 3ü okudumm..bitti sorunsuz büte bile kalmdan düşünün ki o kadar çalışıyorum hatta hocam bana okulda sana burs ayarlarım dgs sınavına gir dedi yok hocam allah razı olsun benim ailemin gücü yok dedim 1000 tl maaş ev kira değil annem çalışıyo ama babadan hayır yok gelmeyen maaşı ben napımmm..iiş konusunda da yüzüm gülmedi saçlarımı yolmaya başladım psikolga gittim olmadı sigaraya başladım...yani lanet ettim okuduğum güne şimdi lise mezunları daha şasnlı zaten adamın varsa işin hazır yoksa sürün istersen 2 üniverste bitir yok maalesef yok artık herkes okuyo şans olmadıktan sonra..şimdi annemin çalıştığı kadın allah razı olsun parazsızlıktan bitirmediğim aöf 4. sınıf harç paramı yatırcak seneye memurluk için dershaneye göndercek..babamın umrunda değil.. muhasebe okudum ve başarılıydım hergün başvuru yapıyorum ama yok muhasebeyi geçtim hertürlü işe başvuruyorum alanımla ilgisi olmayan yani uzun oldu belki ama cnm bu babalar bizde varsa okumak zor hemde çok zor ayrıca öğrenim kredimi hala 3 yıl oldu düzgün bi iş bulamdım ödeyemedim faiz almış başını gidiyor babanın umrunda değil.iş bul öde,iş bul çayiz yap herşey bana artık.. bende çöktüm yaşladım daha yeni 24 girdim. yaşıtlarım keyif çatarken bardan kafeden ben tüm gün evde inan şuan abartmıyorum sana kışlık çizmem yok dışarı çıkınca babet giyiyorum çorapla ne komik demi baba hayırsız napalım annemde yeni düzenli bi işe başlayınca hemen olmuyor cnm..umarım sen benim yaşadıklarımı yaşamzsın hakkında hayırlı olsun...gecen izmirde tecavüz edilen öğretmenlik okuyan kızı duymuşşsundur okumak için sabah 5lere kadar barlarda çalışsın üstüne tecavüz edilsin.iş yok para yok kazanmak da kolay değil okumak da çare değil...
gerçekten aynıymış bide en çok erkekler cennete girecekmiş derlerdi nasıl anlamadım kadınlarına kızlarına eziyet çektirmek sevap sayılıo galiba:50: şu saç yolma hadisesi bende de vardı cnm neyseki sonradan kendime hakim olabildim kel olmadan yine arkamda biraz açıklık var ama inşallah düzelir orada işin garibi arkaları yoldum önlerde döküldü:44: neyse ALLAH sanada banada yardım etsin inşallah doğrudüzgün bi işimiz olurda kurtuluruz şunların ağızkokusunu çekmekten:47: çok öptüm:71:

ilk önce oku ve kendini kurtar bak gözünün önündeki hayata.... ve bulunduğun şehirden başka bir yerde okuma dahada zorlanırsın. Hiç olmadı açıköğretimde oku belki bir yandan da iş bulur çalışırsın. Babana gelince diyecek bir şey yok atsan atılmaz satsan satılmaz baba sonuçta. Pek konuşmamaya çalış sende babanla söylediklerini duymamaya çalış.
teşekkürler gulisk desteğin için:71:

sedacım allah yardımcın olsun hikayen bnmkiyle birebir olmasada benzeşiyor ne diyim :((( çok üzüldüm

cnm zaten kadınlar kulübünde ve gerçek hayatta babasıyla sorun yaşıyon o kadr çok kişi varki iyki para kazanıolar bize ne dedi bide biliomusun git nerde yaşarsan yaşa defolun gidin dedi ve biz sessiz kaldık valizimizi toplayıp gidemedik içime nası oturdu cnm bnm ALLAH(C.C) YARDIMCIN OLSUN sade sıfatları baba gerçekten diiller hak babanındır diolar sanki beni yaparken banamı sordular acaba dünyaya gelmeme sebepsen yardımcı olacaksın bana ama senki ben illa onların çocuğu olmak istemişim gibi yapıyor işte böyle babaların yaptığını da anca köpekler yapıyor

Back