babamı bir türlü affedemiyorum

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
benim babam ben küçükken çok zengindi ama bize pek bi şey yapmazdı hep dışarıya hep başkalarına..
sonra işleri bozuldu ve battık şehir değiştirdik kimsesiz kaldık babam bize bir baba gibi davranmadı annemede koca olmadı tabi hep evde oturup oflan puflayan bir baba sürekli battığı için başkalarını suçlayan bir adam
hayat bu kazanmak kadar kaybetmekte var ama paramız yokken bile başkalarını düşündü liseye giderken para istediğimde 2 lirayı başıma çaldı
dükkan açtık başında durmadığı gibi annemi soktu o dükkana kendi ne mi yaptı yattı uyudu ben o zaman orta sona gidiyordum araba sırtında mal indirdim sattım ama ne mi oldu yapmasaydın deyip kenara çekildi hadi piskolojisi bozuktu ama hep dövdü en ufak şeye laf saydı
hiç unutmam okula kayıt olacağim baba hala okula kayıt olmadım dedim hortumla dövmeye kalktı beni
halamın çocukları gelirdi yaşıtımız onlara çok iyi olurdu bana bizi azarlardı hep
aslında fotoraflarda sanki çok mutluyuz gibi duru ama aslında hiçte değildik
çalışmıyrum dedi ve ben liseye giderken hep evde oturdu güya iş aradı 5 sene boyunca annem yemek yapıp sattı
sürekli evde oturup huzursuzluk çıkarttı annemle en ufak tartışmamızda bile hemen bağırıp hakaretler yağdırırdı evde durmamak için hep bi bahane bulur dışarı çıkardım eve giderken ayaklarım geriye giderdi
gene ne olacak neden kavga çıkacak diye gözümü morartana kadar dövmüşlüğü bile oldu en sonunda okula bir sene ara verdim
çünkü intihar ettim komada kaldım ve ilk gözlerimi açtiğımda gebermedin mi sen oldu duyduğum
ilaçlar kullandım o kadar çirkin olmuştum ki artık yaşıtım birini görmeye dayanamaz oldum
yaptığı her şeyi başımıza kalktı
hatta bi keresinde çantam yok dediğimde nasıl alayım *rs*pluk mu yapayım demişti
sürekli beddua etmekle tehdit etti
bize o zaman zarfında dedem baktı ve dedemın bulduğu işleri beğenip çalışmadı
ablam şehir dışında okudu beş kuruş para yollamadı akrabalar yardım etti hep
hiç utanmadı yanlarında sigarasını içip kahkaha atarken
sanki bize çok iyi bakıyormuş gibi
şimdi yurt dişinda çalışıyor ama ne çalışma geldiğinde 4 ay bize kök söktürüyor evli olmama rağmen görmeye dayanamıyorum
yerinden hiç kalkmıyor banyo yapmaktan aciz ve sürekli para miras hesabı yapıyor
bebeğim olacak çok korkuyorum onun gibi olacağim diye
atamıyorum kafamdan bi de beddua fln etmişti
bebeğime oda takımı yaptı şimdi korkuyorum iki gün sonra başıma kalkar diye içimden teşekkür etmek bile gelmedi
sadece dertleşmek istedim bazen ne kadar büyürsem büyüyüm çocukluğuma boşuna yediğim azar ve dayaklar aklıma gelince dengem bozuluyor

İcim karardi... Boyle insanlara da ``baba`` denmemeli bence. Yerinizde olsam bende affedemezdim. Hala görüşüyor olmanizda bir erdem bence.

Bence sen çok iyii bir anne olursun. bunları düşünme.
baban baba olmamış sadece doğuşuna sebep olmuş o kadar üzerinde tek emeğide bu sanırım.
Allah çocugunu sana bağışlasın.

İcim karardi... Boyle insanlara da ``baba`` denmemeli bence. Yerinizde olsam bende affedemezdim. Hala görüşüyor olmanizda bir erdem bence.
inanın bunlar sadece ana başlıklar detaylar o kadar kötü ki sırf bu yüzden erken evlendim çok şükür kocam dünyaiyisi

okuyunca aklıma ilk "şimdi nasılsınız" demek geldi.. evlisiniz çocuğunuz var.. geçmiş unutulmuyor ama onun gibi olmaktan korkmayın.. tam tersi olacaktır siz yaşadıklarınızı bilerek daha da iyi bir anne olacaksınız buna inanın.. keşke odasını almasaymış aslında.. bu bile üzüyor sizi çünkü.. ne kadar uzak olursanız o kadar iyi.. ben de babamla kavga etmeden ilişkimi sürdürmeyi ancak "az konuşup az görüşmek"de bulmuş biriyim.. takmayacaksınız.. en azından bundan sonra.. inanın yapılıyor.. geleceğe bakın hep.. çocuğunuza bakın.. öyle öyle insan geçmiş defterleri kapatıyor..

Bence sen çok iyii bir anne olursun. bunları düşünme.
baban baba olmamış sadece doğuşuna sebep olmuş o kadar üzerinde tek emeğide bu sanırım.
Allah çocugunu sana bağışlasın.
amin çok saolun işte çıkmıyor içimden bir türlü yaptıkları dedikleri

iki gün sonra başıma kalkar o odayı e kabul etmesem pislik çıkacak beni hiçe saydı diye
babaanneme bile kök söktürüyor
annem için gdiyorum o eve zaten yerinden kalktığı yok öksürmekten ölüyorum sigarasını bile bile yanımda içiyor evi kahvehaneye çevirdi

Aman allahim gercekmi bu adam. Anneni al kurtar o adamin elinden
annem 8 ay burda yok diye çekiyor adamı yoksa cekilcek çilesi yok annem yanimizda kalmak istemiyor kendine iş kuracak teyzemle işte biraz şartları bekliyoruz
tabi bu sefer babam bize beddualar yağdıracak annemi destekliyoruz diye ama annemden kıymetli değil

:) Bi Laf söylicemde Mune Cimden Korkuyorum... Böyle Yaratıklara Baba bile denmez.. Korkma Beddua sı Tutmaz... Senin Yaşadığın Sıkıntıyı evladın Yaşamaz..

problem çıkaracaksa evet almış o zaman, üzmeyin kendinizi.. değişmeyecek.. siz değişin.. çocuk büyütürken kendi çocukluğunla savaşmak çocuğundan çalıyor maalesef.. kafanı rahatlatmaya çalış.. baban olmadığı zamanlarda moralini yüksek tutacak şeyler yap.. umarım eşin annen iyidirler.. babana rağmen mutlu olmalısın başka çare yok.. allah sabrını veriyor, sabır..

Rabbimin imtihanından sorgu olmaz..
Ama böylesi bir imtihan cidden ağırmış. Ama bak çok şükür sana böyle bir anne,bir evlat birde eş vermiş..
geçmişi aklından atamıyorsan bir psikoloğa görünmeni öneririm ...

1 insanın kötülügü bakınız kaç insanin hayatını, psikolojisini, dengesini bozuyo
Benzer seyler yaşadım ayılır kötü bi çoçukluk gecirdim
Baba kelimesi koca bi boşluk bende
Olmasada olurmuş cokda guzel olurmuş

Babam kadar annemide suçluyorum
Bize böyle bi hayat yaşatacağına boşansaydı belki daha huzurlu olurduk

Benim gibi yap görüşme
Zaten resmiydim şimdi hic görüsmüyorum ölene kadar da görmek istemiyorum

Bize yaşattıklarının bin beterini yaşamadan ölemesin

Pis adam insan cocuguna beddua edermi. Bosverin babayi artik beddua kendisini bulur.

esim ve annem cok sukur iyi aynen sabir

annemi de en basta delirtti o yuzden annem bize ozellikle bana annelik yapamadi simdi cok pisman ve cok iyi davraniyor keske o zaman bosanma imkani olsaydi ama babam ameliyat oldu onu o sekilde birakmayi vicdanina yediremedi
birini babasi ile gordugumde gozlerim dolardi hatta bazen olseydi en azindan kotu anmazdim yok babam der gecerdim diye dusunuyorum
bak ne anlaticam
yeni nisanliydim kayinvaldemdeydim misafir vardi benle yasit iki de kizlari vardi babalari onlari almaya geldi kizlarina sarildi optu yanlarina gitti tuvalete girip agladim belki de anlamislardir cok zoruma gitmisti
baba deyince aklima ilk huzursuzluk geliyor
esim cok iyi bana karsi ona baba olacaksin dedigimde sanki kotu bir sey olacakmis gibi geliyor

bir an oluyor bi yerde birini goruyorum yada bi olay oluyor aa benim babam olsaydi simdiye sovmustu dovmustu diye geciyor hemen aklimdan atamiyorum iste

Anlattiklarinda kendi yasadiklarimdan bircok sey buldum o anlar gozumun onune geldi.gercekten zor ama artik bunlari dusunme cunku anne olacaksin yavrun olacak.dusundugun surece pskolojin dahada bozulur bebegine yansir hisseder .. Allahimsabir kuvvet afiyet versin huzurun bozulmasin insaaallah

Yasadiklariniz cok uzucu okuyunca sok oldum bir insan evladina nasil bu sekilde davranir aklim almiyor.Ama Allah size iyi bir anne iyi bir es ve pirlanta gibi bir evlat vermis.Anladigim kadariyla yasadiklarinizi tam olarak atlamamissiniz size psikologa gitmenizi oneririm cok daha cabuk atlatirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…