inanın bunlar sadece ana başlıklar detaylar o kadar kötü ki sırf bu yüzden erken evlendim çok şükür kocam dünyaiyisiİcim karardi... Boyle insanlara da ``baba`` denmemeli bence. Yerinizde olsam bende affedemezdim. Hala görüşüyor olmanizda bir erdem bence.
amin çok saolun işte çıkmıyor içimden bir türlü yaptıkları dedikleriBence sen çok iyii bir anne olursun. bunları düşünme.
baban baba olmamış sadece doğuşuna sebep olmuş o kadar üzerinde tek emeğide bu sanırım.
Allah çocugunu sana bağışlasın.
Neyseki eşten yana şanslısiniz. Allah daim etsin mutlulugunuzu :)inanın bunlar sadece ana başlıklar detaylar o kadar kötü ki sırf bu yüzden erken evlendim çok şükür kocam dünyaiyisi
iki gün sonra başıma kalkar o odayı e kabul etmesem pislik çıkacak beni hiçe saydı diyeokuyunca aklıma ilk "şimdi nasılsınız" demek geldi.. evlisiniz çocuğunuz var.. geçmiş unutulmuyor ama onun gibi olmaktan korkmayın.. tam tersi olacaktır siz yaşadıklarınızı bilerek daha da iyi bir anne olacaksınız buna inanın.. keşke odasını almasaymış aslında.. bu bile üzüyor sizi çünkü.. ne kadar uzak olursanız o kadar iyi.. ben de babamla kavga etmeden ilişkimi sürdürmeyi ancak "az konuşup az görüşmek"de bulmuş biriyim.. takmayacaksınız.. en azından bundan sonra.. inanın yapılıyor.. geleceğe bakın hep.. çocuğunuza bakın.. öyle öyle insan geçmiş defterleri kapatıyor..
annem 8 ay burda yok diye çekiyor adamı yoksa cekilcek çilesi yok annem yanimizda kalmak istemiyor kendine iş kuracak teyzemle işte biraz şartları bekliyoruzAman allahim gercekmi bu adam. Anneni al kurtar o adamin elinden
iki gün sonra başıma kalkar o odayı e kabul etmesem pislik çıkacak beni hiçe saydı diye
babaanneme bile kök söktürüyor
annem için gdiyorum o eve zaten yerinden kalktığı yok öksürmekten ölüyorum sigarasını bile bile yanımda içiyor evi kahvehaneye çevirdi
esim ve annem cok sukur iyi aynen sabirproblem çıkaracaksa evet almış o zaman, üzmeyin kendinizi.. değişmeyecek.. siz değişin.. çocuk büyütürken kendi çocukluğunla savaşmak çocuğundan çalıyor maalesef.. kafanı rahatlatmaya çalış.. baban olmadığı zamanlarda moralini yüksek tutacak şeyler yap.. umarım eşin annen iyidirler.. babana rağmen mutlu olmalısın başka çare yok.. allah sabrını veriyor, sabır..
annemi de en basta delirtti o yuzden annem bize ozellikle bana annelik yapamadi simdi cok pisman ve cok iyi davraniyor keske o zaman bosanma imkani olsaydi ama babam ameliyat oldu onu o sekilde birakmayi vicdanina yediremedi1 insanın kötülügü bakınız kaç insanin hayatını, psikolojisini, dengesini bozuyo
Benzer seyler yaşadım ayılır kötü bi çoçukluk gecirdim
Baba kelimesi koca bi boşluk bende
Olmasada olurmuş cokda guzel olurmuş
Babam kadar annemide suçluyorum
Bize böyle bi hayat yaşatacağına boşansaydı belki daha huzurlu olurduk
Benim gibi yap görüşme
Zaten resmiydim şimdi hic görüsmüyorum ölene kadar da görmek istemiyorum
Bize yaşattıklarının bin beterini yaşamadan ölemesin
bir an oluyor bi yerde birini goruyorum yada bi olay oluyor aa benim babam olsaydi simdiye sovmustu dovmustu diye geciyor hemen aklimdan atamiyorum isteRabbimin imtihanından sorgu olmaz..
Ama böylesi bir imtihan cidden ağırmış. Ama bak çok şükür sana böyle bir anne,bir evlat birde eş vermiş..
geçmişi aklından atamıyorsan bir psikoloğa görünmeni öneririm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?