Babamdan nefret etmek mi?

Allah yardımcın olsun canım.Annen hayatta mı peki? Hayattaysa peki ayrıldılar mı yoksa hala birlikteler mi?

canım sağol.. annemle birlikteler ayrdılmadılar.. yıllar önce annem çok düşündü ama o sırada ablam boşanmıştı yani.. annem işe başlayınca artık onun bu hallerine çokta takmaz olmuştu iyi geldi anneme yani.. ama anneme ölür babam biliyomusun.. o yokken sıkılır yerinde duramaz.. bebeği gibi ilgi gösterir ama iş para mevzundan bi tartışmaya varınca ortada kimseyi bırakmaz.. garip bi adam işte..:bbo:

evet bende babam gibi bir eş istedim allahtan ve de oldu ikisinide çok seviyorum allah sizlerin yardımcısı olsun umarım hayatınız bundan sonra iyi olur

bugün babamın d.günü ve yapmacık bir şekilde kutladım.babam asabi biri.aldatma huyunu hiç duymadık şimdiye kadar.kumar vardı ve çok kaybımız oldu.parayı esirgemez ama bende masraf yaptırmam.normal konuşamazsın onunla herşeye bağırır.o bağırınca bende cevap veririm.kapışırız.en son 3yıl önce güzel dayak yedik annemle.kötü bir küfür etmiştim ona.o gün berbattı.
bazen onunla evde hiç konuşmayız ve daha huzurlu olurum.annemi yıllardır azarlar,hakaret eder.annem ezilir karşısında hiç ses çıkarmaz.ben dayanamayıp bağırırırm ona.
k.pederim aksine sakin.tartışmalarımızda onu hatirlatırım babama.
umarım nişanlım ilerde bu şekilde davranmaz.

Son düzenleme:

gülüm baba asabi olunca evet evlatta öyle oluyo.. neyazık.. ne olursa olsun ben babama sövemdim o zaten kednie söver rahatlardı benim yerime en iyisi bunları kendine hatrılatma.. eşim babası sayesinde gergin bi tip olmuş.. baba galiba karakterist özellikler açısından başrıol oyuncusu hayatımızda mirmirmirmirfisfisfis

Son düzenleme:
..sağolasın ablacım eksik olma.. ama keşke eşimde mükemmel olabilse..ona göre ben herşeyi abartırım.. allah sizin yuvanıza mutluluk huzur versin inşallah..:Saruboceq:

amin canım benim
allah bundan sonra sana da guzel mutlu huzurlu bı hayat versın ınsallah senın ıcın dua etcem :Saruboceq:

ne güzel bişeyaçmışsın tşk benim küçükkenden beri bir eziyet gibiydi babam hep annemi döverdi hiç allah inancı yoktu hiç kimseye gitmezdi bir kere sırf sofraya tuzluk gelmedi diye tabaği annemin suratına fırlattı biz daha ben 5 abim 8 yşında onlar doktora gitti biz ikimiz kapının arkasına oturup onlar gelene kadar ağladık dünya kadar dikiş tabi babam beni çok severdi arada bi dövsede yani 3 kere falan ama annem çok çekti artık hergün eve gelirken buğun ne oldu derdik ne bayram ne düğün bildik en son ufacık bişeyde olay patladı ve annem ayrıldı benim düğünümden 1 ay önce çok kötü bi dönemdi ve hala üzülüyorum o ne yapıyor diye Annemi hiç sevmedi yaşadıklarımız yanımıza kar kaldı şimdi bende çocuk istiyorum olmuyor babamla görüşmüyorum acaba beddua mı etti ama hep diyorum yarın hastalansa gene bakıcam diye ama galiba ondan nefret ediyorum hayatımda hep üzüntü yaşattı şimdi evliyim ve şükür allaha mükemmel bi eşim var allah yüzüme güldü çok şükür birde bebeğim olsa hep birşeyle eksik oluyor zaten

anlattıklarını içim büzülerek okudumbilmiyorumkismile.. ama şunu bil ki haklı olanın bedduası tutar.. Allah herşeyi görüyo ve en adilane cezaları hep veriyo.. babamda bize hep beni kendinize ah ettirmeyin derdi.. bende eğer haklıysan etmene bile gerek yok derdim.. anladınmı.. şimdi sen o durumu buna bağlama.. şuan nasip değil belki anne olman.. herşey gönlüncxe olsun gülüm..:CüvCüv:

evet saklamak çok kötü birşey ama eminim oda herşeyin farkındadırr

Bende okudum baştan sona konunu ve üzüldüm biraz bende de benzer şeyler var
Her kız babası gibi eş ister yaa bende hiç istemezdim şükür de olmadı..

Benim babamda annemi aldattı ve içkisi de vardı sürekli içiyordu..
Çok da asabiydi ki asabiyeti hala devam diğerleri duruldu ee yaş 50

Hala aramızda mesafe var evlendim çocuğum var ama hep mesafeliyiz..

Sürekli eskiler aklıma geliyor daha iyi olabilirdi daha iyi olabilirdik diyorum.. kendi kedime

Ama olanla ölene çare yok

Eline geçen ne ona karşı mesafeli ondan uzak ona soğuk çocuklar...

Ama eşim mükkemmel ötesi biriii...
o öyle bi baba olmucak evladımı öyle bir baba mesafeli korkarak
büyüyen bi çocuk olarak asla yetiştirmicem eşim zaten buna izin vermez..

Ben de annemin bana yaptıklarından dolayı annemi hiç sevmiyorum.Beşpara etmez,kıskanç ablasıyla birolup,benim kuyumu kazmaya kalktı.Sevgili annem akrabalarına yaranacak ya! Aileler neden 'biz herşeyi yaparız evlatlarımız bizi çekmek zorunda'mantığındalar hiç anlamıyorum.Karşılıksız sevgi,saygı,sabır nereye kadar sürer Allahaşkına?5 yıldır onlarla görüşmüyorum.Çok mutlu bir evliliğim,bir dediğimi iki etmeyen eşim var.İyi niyetimi suistimal eden ailem bile olsa umrumda olmaz.

bazen böyle oluyo işte.. ya ailen herşeyin eller hiçbişeyin ya eller herşeyin ailen yabancı oluyo.. neyseki sanada biri iyi gelmiş Allahtan.. maşşalh diyimde haline şükret arkadaşım.. ama dediğine kesinlikle katılıyorum herkes anne baba olmamalı.. yada ne biliyim.. can sıkıntısına çocuk yapmamalı diyelim lmaz:

merhaba;
bu içinden çıkılmayacak,hayatı kabusa döndürecek bir duygu.bende babamdan nefret ediyorum.üniverste okurken beni 17 yaşımda 5 kuruş parasız bıraktı yetmezmiş gibi çalışırken yurtdışına gitmek için biriktirdiğim bütün paramı aldı.çalışmadı hiç.kanser hastası annemi kullanarak duygularımızla oynadı her defasına borçlarını ödemek zorunda kaldım.2 senelik üniversteyi dereceyle bitirdim ama çok istememe rağmen daha fazla okuyamadım,elimde abucumda ne varsa herşeyi ve ruhumu sömürdü.şuan 29 yaşındayım ve aileme bakmaktan hiç birşey başaramadım.kurslara gitmek istedim gidemedim,yatırım yapmak istedim yapamadım.ailemden ayrı 8 sene yaşadım bir kez yanıma gelmediler.nasıl para kazanıyorum neler yaşıyorum hiç bilmediler.onlara para yetiştireceğim diye başıma gelmedik bela kalmadı.sadece gelen paraya baktılar.çok şükür sanırım iyi niyetimden pişman olacağım hiç bir şey yapmadım ama tükendim artık.onları çok seviyorum ama artık katlanamıyorum.bir sorunum olunca aramazlar sadece para için ararlar.onları umursamasam vicdan azabından öleceğim,bakmaya devam etsem ben tükeneceğim.sadece ölmelerini istiyorum.gitsinler artık hayatımdan.

Aylarca terapi aldım yüce babamın üzerimde bıraktıklarından silkelenebilmek için. 10 sa 4ü 5i gitti şükür..
Baba olmak demek kusursuzluk değil ki.. Özümüz insan , hatalar yanlışlar bizler için.. Bunu neden kabul etmezler..
Halbuki destek alsaydı , kişilik bozukluklarından arınabilseydi hayatı ne kendisine böyle zor ederdi ne bize.. Kaliteli bir hayatı olurdu..
Dayak,taciz,baskı,korku, psikolojik şiddet, fiziksel şiddet bunlarla harmanlanan bir evlat nasıl birey olabilir.. Kendini nasıl bulur..Bulduğu kendini nasıl sever..
Ve nasıl bir mantık ki! sorduğumuzda; siz öyle davranmazsaydınız ben size böyle davranmazdım .. Benim böyle davranmama sebep olduğunuz için esas suçlu sizsiniz! diyor bize..
Öğrencilerine pırlanta muamelesi yaparken evde bizleri, kişiliğimizi ezmesinin tek mantığı var, kuvvetli bir narsisizm!
Öğrenciler için değil onlara güzel davranması.. Kendisi için! İyi hoca, güzel hoca desinler diye.. Onlar üzerinden kendisini şahlandırıyor,kendini güzel hissediyor..
Sonra bize gelir; o kadar kazık kadar öğrencim beni seviyorlar da , hakkımda güzel konuşuyorlar da o kadar kişi yanlış bir siz mi doğrusunuz!
İşte.. Sıfırız biz..Yanlışız hep..
Ve tüm doğrular O'nda..
Yazık..

off off aile insanın imtihanı olurmu derler bide.. olabiliyomuş işte.. çok üzgünüm senin adına canım.. keşke elimden bişey gelsebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile ne mutlu sana böyle bi evlatsın.. sabrına asaletine hayran kaldım.. kardeşimbilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

"Benim böyle davranmama sebep olduğunuz için esas suçlu sizsiniz! diyor bize.." aynen bu cümleyi okadar çok duyuyorum ki.. sinirime dokunuyo aksi bi sedayı ona söylemenin imkanı yok zaten.. dışarda kral ama evde ikiyüzlünün biri..

hayat beceriksizi kardeş nasıl bir konu açmışsın öylemafoldumben
abdestim var ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.biz evlenip gideriz veya gittik
olan annelerimize oluyor.Hep ağlarım düşündükçe annemin imtihanı ne kadar büyük diye.Benim babamda öyle şiddet psikolojik baskı..geceleri bile uyumaz yatakta anneme söyleriz.annemin kapısında onları dinlerken çok ağladığım geceler olmuştur kapılarının önünde.bize kızsa annemden çıkartır.evde bide babanem var oda aksi annem ondanda çekiyo.şimdi bende evleniyorum annem tek savunmasız kalıcak.hiç kendini savunamaz en fazla ağlar.geceleri yastığa başımı koyunca yastığım ıslanmadan uyumama hep ağlıyorum gözüm arkada kalıcak annemde...tek başına kimbilir neler atlatıcak...dua etmekten abşkada bi çözüm yok galiba...Babamdan nefret ediyorum hiç sevgi yok içimde sureti bile korkunç geliyo bana ölmesini bile istiyorummafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…