- Konu Sahibi hayatbeceriksizi
hayat beceriksizi kardeş nasıl bir konu açmışsın öylemafoldumben
abdestim var ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.biz evlenip gideriz veya gittik
olan annelerimize oluyor.Hep ağlarım düşündükçe annemin imtihanı ne kadar büyük diye.Benim babamda öyle şiddet psikolojik baskı..geceleri bile uyumaz yatakta anneme söyleriz.annemin kapısında onları dinlerken çok ağladığım geceler olmuştur kapılarının önünde.bize kızsa annemden çıkartır.evde bide babanem var oda aksi annem ondanda çekiyo.şimdi bende evleniyorum annem tek savunmasız kalıcak.hiç kendini savunamaz en fazla ağlar.geceleri yastığa başımı koyunca yastığım ıslanmadan uyumama hep ağlıyorum gözüm arkada kalıcak annemde...tek başına kimbilir neler atlatıcak...dua etmekten abşkada bi çözüm yok galiba...Babamdan nefret ediyorum hiç sevgi yok içimde sureti bile korkunç geliyo bana ölmesini bile istiyorummafoldumben
ağla güzeli ağla.. yeterki içinde kalmasın hepsini boşalt.. bende hep annemi yanıma lamyı düşünüyorum biliyomusun.. ama ona ihticı olan bi ben değilim 3 kardeşim daha var.. nasılsa allah bi kolaylığını vericektir sana.. kötü şeyleri düşünüp üzme kendini.. annene sabır diliyorum bende.. ama bakarsın gün gelir sende evlendiğinde baban annenden başka bi dünya olmadığını görecek.. mutlu bi yuva kur inşallah.. sevgiyleopuyorumnanaktan