• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamdaki halsizlik?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
288
303
Babamda 1-2 aydır halsizlik var. kan tahlili yaptırdı, d vitamini eksik çıktı 12 lerde falandı. şu an hap kullanyor 1 ay oldu ama halen halsizliği devam ediyor. Gündüz birşeyi yokmuş ama akşam iyice yorgunluk bastırıyormuş söylediğine göre. Sorum eğer daha ciddi birşey olsaydı kan tahlilinde bu çıkar mıydı? Ve d vitamini hemen etkisini göstermeyen bir hap mı yani bu şekilde halsizliği devam edebilir mi?

kan degerleride düşük olabilir. bide çok su tükensin. önemli bir şey olsaydı çıkardı kanda büyük ihtimalle.

Doktor, muhtemelen hap miktarını arttırır. Yine olmuyorsa, iğne verir.
D vitamininin düzelmesi için süreç gerekli sanırım.
Geçmiş olsun.

Babamda 1-2 aydır halsizlik var. kan tahlili yaptırdı, d vitamini eksik çıktı 12 lerde falandı. şu an hap kullanyor 1 ay oldu ama halen halsizliği devam ediyor. Gündüz birşeyi yokmuş ama akşam iyice yorgunluk bastırıyormuş söylediğine göre. Sorum eğer daha ciddi birşey olsaydı kan tahlilinde bu çıkar mıydı? Ve d vitamini hemen etkisini göstermeyen bir hap mı yani bu şekilde halsizliği devam edebilir mi?
Bence tam teşekküllü bir check up yaptırt babana, sadece kan yeterli olmaz ki? İdrar tahliline de bakmaları lazım bence. Aksatma canım, önlem almakta fayda var sonuçta. Ben geçen ay Özel Kadıoğlu Hastanesinde check up yaptırdım, çok da memnun kaldım, ilgilendiler ve detaylı bilgi verdiler sağolsunlar.

Back