Ben reddettim zaten hepsini dertleri para onların bunada bütün köy şahit zaten herkes onlara kızdı bu adamı ne hale getirdiniz Allahınızdan bulun diye benim aklım almıyor bunları nasıl yaptılar babamaNasıl aile bunlar ya, birinde bile vicdan yok mu.. Akrabalıktan reddedip yüzlerine dahi bakmayacaksın böylesinin.
Keşke hiç bir şey yapmasaydı babanız onlara...
Çok çok geçmiş olsun inşallah iyileşir babanız.
Canım babamın bitkisel tedavi ilaçları var onlar çok pahalı işte .Canım bişey daha söyliyim
Devlet kanser hastalarının masraflarını karsılıyomus sigorta varsa..
Biz babamı özel hastaneye yatırdık hem de sırf muayene ücreti 1000tl
Ve hiçbir para ödemedik ne yatak parası aldılar ne ilaç parası
Aynen öyle sağlıkta kendi çıkarları için akraba oluyorlar hastalıkta ortada bırakıyorlar bende tanıdım herkesi Rabbim annenize de şifa versinAkraba işte.. Herkeste var bunlardan bunlardan merak etmeyin.
Benim annem de rahatsız, damar tıkanıklığı var ayak parmakları sürekli yaralar açıyor yürüyemiyor. 5 kız kardeş bunlar. Çalıştığım için onlara bazen gerçekten ihtiyaç duyuyorum. Herhangi birine, gel gezelim ya da yemek yicez gelin desek uça uça geliyolar. Kahkahalar havada uçuyor. Ama teyze annemin yanında bikaç saat kalsana dediğim zaman, hep işleri var.. bi de bana sen artık çalışma annene bakmak zorundasın diyolar. Sağlığında çoook başkaydı herşey, hastalıkta anlıyosun kimin ne olduğunu. Ben akraba dediğim insanlarla maalesef 40 yaşında tanışmış oldum bu zor günler vesilesiyle... Ve şimdi yanlızlığı tercih ediyorum hep..
canım öyle üzüldüm ki.... anlamaya çalışıyorum seni..Babamın durumu çok iyiye gidiyordu beynine sıçradı şimdi yürüyemiyor tuvalete gidemiyor tuvalette klozeti bırakıp yanına yapıyor daha 45 yasında adam ya içim acıyorciğerim yanıyor ne yapıyım ben duadan başka bişey gelmiyor elimden babamı bu hale getirdiler
Allah razı olsun karşılıyor ama babam bitkisel tedavi görüyordu onlar özel oluyor çğnkü kemoterapiye cevab vermedi,1 haftadır yürüyemiyor düşüp duruyor ilke kez bu duruma geldi Ankaraya gitmesi lazımdı hep oyaladılar götürmedilercanım öyle üzüldüm ki.... anlamaya çalışıyorum seni..
Rabbim en acilinden şifa versin...
giderlerinizi sigorta karşılamıyor mu?
ah kuzum ah... inan sen yazdıkça benim buradan içim sızlıyor ama işte.. Rabbim dermansız dert vermesin...Allah razı olsun karşılıyor ama babam bitkisel tedavi görüyordu onlar özel oluyor çğnkü kemoterapiye cevab vermedi,1 haftadır yürüyemiyor düşüp duruyor ilke kez bu duruma geldi Ankaraya gitmesi lazımdı hep oyaladılar götürmedilerSırtımda tasıym babamı buradaki hastaneler götürdğm ama onkoloji bölümü yok Ankaraya götürcem işte para bulmaya çalışıyorum
Amin hele bu derdi düşmanıma bile vermesinah kuzum ah... inan sen yazdıkça benim buradan içim sızlıyor ama işte.. Rabbim dermansız dert vermesin...
Anladım tedavi için gecikiyorsunuz peki kredi çekme veya çalışıyorsanız çalıştığınız firmadan bir miktar yardım istiyebilirmisiniz ?Bizim için mal mülk önemli değil hastalık için paraya ihtiyaç var ama vermediler Zaman kaybediyoruz işte cuma günü anca gidebilecegiz doktora benimde kykdan dolayı hesaplarm bloke olmuş onu bekliyorum işte
Elimden geleni yapıyorum.Anladım tedavi için gecikiyorsunuz peki kredi çekme veya çalışıyorsanız çalıştığınız firmadan bir miktar yardım istiyebilirmisiniz ?
allah yardımcınız olsun dualarım sizinleElimden geleni yapıyorum.
Ben reddettim zaten hepsini dertleri para onların bunada bütün köy şahit zaten herkes onlara kızdı bu adamı ne hale getirdiniz Allahınızdan bulun diye benim aklım almıyor bunları nasıl yaptılar babamanasıl vicdan var ya
Daha ne olsun anlatmqdığım neden anormallik arıyorsunki bi tane halam var lanet kadın kocası cezaevinde sürekli anneme siz kanser ettiniz bakın diye laf sokuyordu olay burdan koptu, babama da ne b.k yersen te dedi bunun üzerine babam sen benim evimde bu yüzle ne duruyorsun git evine dedi , herkes halamcı oldu bi anda babamın zaten doktora gitmesi lazımdı amcamgil ha bire oyalayıp duruyordu zaten babamın zoruna gidiyordu en sonunda babama sen git evine dediler babamda o zaman benim malımı satın ben hastaneye gidecem dedi babama senin ne malın dediler gönderdiler, dedemgile küçük amcamhilde kaldığı için hepsi babama yüklendiler güya amcam bakmaz sonra dedemgile diye sizcr kanser hastası birine bunlar yapılır mı zor geldi ilgilenmek derdimiz mal mülk değil tedavisi için satsınlar malını baksınlar dedik bize para bersinler demedik onlarda hasta nasıl olsa ölecek düşğncesiylr para harcamak istemediler saha nasıl anormallik arıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?