- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
yapamamKendine bir iyilik yap ve cikar onlari ayagindan ve bana ver! Benim de kendime bir iyilik yapmam gerek cünkü =)
valla artık basketçi arıyorum ciddi ciddi işi gücü bıraktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapamamKendine bir iyilik yap ve cikar onlari ayagindan ve bana ver! Benim de kendime bir iyilik yapmam gerek cünkü =)
Spor ayakkabim varken giyemiyorum topuklu ayakkabi bir türlü. Uzun boylu erkekler de kisa boylulardan hoslaniyor bazen. Birkac zaman topuksuz gez de ne olacak bakalim. Deneyip görelim bence =)yapamam
valla artık basketçi arıyorum ciddi ciddi işi gücü bıraktım
Spor ayakkabim varken giyemiyorum topuklu ayakkabi bir türlü. Uzun boylu erkekler de kisa boylulardan hoslaniyor bazen. Birkac zaman topuksuz gez de ne olacak bakalim. Deneyip görelim bence =)
Zaman sadece zaman =)zaten daha yeni giymeye başladım tık yok
Rabbim sifa versin, tedavin sonuc güzel sonuc verir insallah. Evet, adam gibi babasi olan sükretsin. En azindan siddet yoktu diye sükrediyorum ama varligiyla yoklugu bir olan bir insan benim babam. Baba sözcügünden sogudum, ici öyle bos ki, sadece kalp kirikliklari var..Ben okurken ağladım kapandı sandığım yaralarım açıldı bende babamdan nefret ediyorum bu kelimeyi söylemek çok acı . Cocuklugumdan beri baba diyince aklıma gelen tek şey kumar , sigara , sınırlı bi adam ve şiddet bende annemde engelli olan abimde öyle kötü günlerki her aklıma geldiğinde kendimi durduramayip saatlerce agliyorum ilgi , şefkat bunlar nekadar uzak sözler bana annemin bir lafı allah ıslah etsin hep böyle dedik şimdi evliyim eşim babamin tam zitti çok iyi çok sefkatli çok duygusal rabbime sukrediyorum iyiki eşimi karşıma çıkarmış 7 yıllık evliyim çocuğum yok şimdi tek dilleri anne olmak oda babam yüzünden olmuyo kuccukken çok şiddet gördüğüm için ( kasıklarima aldığım darbeden dolayi olmuyo bebeğim) ama tedavi oluyorum umutluyum kisacasi babasi adam gibi babasi olan sukur etsin
Cözümü olmayan birsey bu yapacagimiz bir sey de yok. Eksik tarafimiz hep eksik kalacak ama eslerimiz icin ne kadar sükretsek az..Amin teşekür ederim. o kalp kirikligin hiç geçmeyecek olmasi çok kötü bende öyleyim çünkü
Herkesin sinavi baska oluyor, bizim ki de babadan yanaymis. Baba kiz birilerini görsem bogazimda birseyler dügümlenir sinirlenirim de, kacmak isterim. Hatirlamayayim daha iyi, babami hatirlatacak herseyden kaciyorum. Evlenince daha da babasizlik dokunuyor insana. Hayatta ama asla ilgilenmeyen bir adam. Atsan atilmaz, nasil sinirlendim simdi yine.Ne güzel demissin esleri mız için ne kadar şuketsek az gerçekten öyle şükürler olsun ben baba defterini kapadım öldü varsayiyorum ne zormuş böyle dile getirmek
Artik üzme kendini, kabullenelim icimiz acisa da. Allah bir yerden aliyor bir yerden veriyor. Tek tesellim esim. Ilk defa birine bu kadar ait hissediyorum kendimi megersem öncesinde bos gezinen savrulan bir yaprak gibiymisim. Su an yerimi biliyorum, yuvam diyebiliyorum. Asil ailem evladimla esim. annecime üzülüyorum elimden gelen birsey yok..Sen beni anlatmaya Mecbur musun açma yaralarimi ben çok üzülüyorum agliyorum dayanamıyorum baba kelimesine telefonuma baba diye kayinpederimi kaydettim ne uzak geliyo bana baba demek için çok uğraştım ama cikmiyo ağzımdan baba diyince o adam geliyo aklıma
Eee madem aramak istiyorsun, ara babanı.. İlla 10 dakika konuşacak haliniz yok. Baba nasılsın iyisin, sağlığın sıhhatin yerinde mi bitti gitti. İnan yarım dakikanı almaz. En azından içinde ki o duygu olmaz.. Hem sana, hem de babana iyi gelecektir.. Kötü anıları unut. Kötü düşünme baban hakkında. Geçmiş hakkında..Her zaman iyi düşün, iyi an.. Geçmiş geçmişte kaldı. Bugününü yaşa.. Yarınının planlarını yap..Zaten ne yapiyorsam cocugum benim gibi bir ortamda büyümesin diye yapiyorum. Onu seviyorum doyasiya sariliyorum eksiklik hissetmesin diye. Bu duygularim dügünlerde ya da baba kiz görünce elimde olmadan beni esir aliyor...O ortamdan uzaklasiyorum. Evlenince daha bir baska anliyor insan. Simdi cikiyor ehrseyin acisi eksikligi. Zamanla bu duruma da alisiyorum. Herkesin kötü anilari var illaki, halima sükrediyorum. Ama beni düsündüren tek sey evlatlik görevimi yapamamam. Arayip sormuyorum, o zaten aramaz. Böyle birsey iste..