- 24 Aralık 2014
- 5.021
- 6.755
- Konu Sahibi leylosvemecnun
4 haftalık hamile olduğumu öğrendim ilk anneme söyledim o tabii ki çok sevindi havalara uçtu. Babam yurtdışında çalışıyor kardeşim uzakta görevde annem ikisine de telefonda söylemiş ama bizim ailede böyle şeyler pek konuşulmaz ayıp gibi algılanır. Bir kız babasına baba ben hamileyim diyemez yani ben de çekinirdim huyunu bildiğim için hamileyim demem ama ağız ucuyla da olsa bi hayırlı olsun demesini beklerdim sormasın ne kadarlık ne zaman öğrendin diye razıyım sadece halimi hatrımı sorup hayırlı olsun dese yeterdi , her akşam konuşuyoruz hem babamla hem kardeşimle hiç biri hayırlı olsun demedi.Benim tarafımdan sadece annem ve kuzenlerim tebrik etti. Çok alındım bakıyorum eşimin babası dün doktordan çıkınca nasıl diye inini dibini sordu işte ne kadarlıkmış sorun varmıymış falan çok ilgilendi sordu. Elin adamı bile bu kadar merak edip ilgilenirken canım kanım olan insanın tebrik bile etmemesine çok kırıldım kardeşime o kadar değil en çok babama, babamla bizim ilişkimiz çok iyidir hiç mesafeli değilizdir hatta zamanında eşimle sevgili olduğumuzu bile bilen buluşmaya gittiğimi bile ses etmeyen saygı duyan biriydi böyle yapması çok üzücü değil mi ?Belki de ben değişen hormonlardan dolayı alınganlık yapıyorum