- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
Aaaaa sen ne kadar ayıp ediyon.az önce gördüm sosyal medyada abisi ve babasi kızın telefonu şifreli diye döverek ve elektrik vererek oldurmusler
eminim onlar da sırf iyiniyetten ve erkeklerden korumak için yaptılar (!!)
bu ülkedeki erkeklerin igrenc ligi pisliği gün geçtikçe artıyor
Aaaaa sen ne kadar ayıp ediyon.
Klasik türk erkeği naparsa onu yapmış.
Klasik türk erkeklerine laf edemen sen. Haddini bil kadın.
Nolmuş elektrik verip öldürdüyse.
Onlar yapar sen yapaaman.
Senin namusun var iki damla kan.
Onların yok.
Bende 18 yaşındayken dayak yemiştim babamdan telefonumu parcalamasti hatta üstelik görmedi sadece annem söylemiş duyduguyla girişti ne olduğunu bile anlamadm ben o derece ağza alinmicak sözler neler neler..ama benim kizginligm daha çok anneme oldu..o olaydan sonra ona hicbsy anlatmadım herşeyi kendim yasadm bu çok acı bisy halada icimdedr sitemim.ben olsam kızıma bunu yapmazdm asla.şuanda evliyim geçmişte kaldı ama izi duruyo kalbimde ne yazikki.Babamla iki ay önce büyük bir kavga yaşadık. Sebebi beni erkek arkadaşımla görmesi. Yaşımı merak ederseniz 18 yaşındayım. Bi gün okuldan biraz erken çıkmıştım ve erkek arkadaşımla buluşmuştum yarım saatliğine. Babam da bizi tesadüfen görüp takip etmiş vedalaşırken sarılıp yanağından öpüp gitmiştim gördüğü en kötü şey bu yani. Bi baba için zor olabilceğini ya da benim için korktuğunu biliyorum. Ama eve gelince bana sergilediği davranışı asla haketmedim. Onca yıl bana kaldırmamıştı bana vurdu hemde bi kere değil ağza alınmıcak küfürler etti. Alnım morarmıştı. O kadar soğudum ki bu davranışından sonra bi bayana vurmak hemde kendi kızına.. Bilmiyorum şu an benimle barışmaya çok istekli gelip şakalar yapıyor falan ama ondan nefret etmekten alamıyorum kendimi. Dertleşmeye ihtiyacım var.
bir haber okumustum, kıza kuzeni tecavuz ediyor bunu goren abi de kızı sakat bırakana kadar dovdukten sonra tecavuz ediyor. bunları ogrenen baba da ceza olsun diye kızına tecavuz ediyor. bu olay turkiyede yasanıyor... ne kadar da korumacı bir aile yapısına sahibiz, cok kutsal
Türk babası olmak onu haklı yapar malesef.şöyle haklı yapar hergün en az 1tane taciz,tecavüz,erkek tarafından dövülmek gibi haberleri okuyoruz. Allah korusun kimin başına gelip gelmeyeceğini allah bilir.Babanız sizi baştan böyle şeylerden uzaklaştırmak istemiş öfkesine yenilmiş olabilir tabi ki yanlış bir tavır.ama gelip de alnınizdan öpecek hali yok öyle değil mi. Ki siz hala üniversiteye gideceğim kurtulacagim kafasindasiniz.henüz 18 yasindasiniz hayattan öğreneceginiz çok şey var.
Düzeltme yapayım, kadının kadınlara bakış açısı değişmediği sürece değil...sopa yiyerek kim ne öğrenmiş bugüne kadar..
burda bile dayak yiyen bir sürü kadın var ne öğrenmişler acaba yedikleri dayaktan ?
alnınızdan öpecek hali yok öyle değil mi nasıl bir bakış açısı ..
kadının kadınlara bakış açısı değişmediği sürece bir adım ileri gitmemiz mümkün değil maalesef..
şu konuda bile olayı normalleştirmeye çalışan kadınlar var neymiş türk babasıymış..
Türk babası olmak onu haklı yapar malesef.şöyle haklı yapar hergün en az 1tane taciz,tecavüz,erkek tarafından dövülmek gibi haberleri okuyoruz. Allah korusun kimin başına gelip gelmeyeceğini allah bilir.Babanız sizi baştan böyle şeylerden uzaklaştırmak istemiş öfkesine yenilmiş olabilir tabi ki yanlış bir tavır.ama gelip de alnınizdan öpecek hali yok öyle değil mi. Ki siz hala üniversiteye gideceğim kurtulacagim kafasindasiniz.henüz 18 yasindasiniz hayattan öğreneceginiz çok şey var.
Farkindaysaniz tavrını yanlış buldugumu belirttim.Olayı normalleştirmeye çalışmiyorum ki bu ülkemizde gayet normal bir hal aldı. Ve bunun sorumlusu ben değilim bana cemkirmeyin boşuna.Bir baba için buna şahit olmak hoş bir durum değil. 18 yaşında bir genç kız da bu durumdan utanmali diye düşünüyorum hepsi bu.mesajımi bir daha okuyun bence.sopa yiyerek kim ne öğrenmiş bugüne kadar..
burda bile dayak yiyen bir sürü kadın var ne öğrenmişler acaba yedikleri dayaktan ?
alnınızdan öpecek hali yok öyle değil mi nasıl bir bakış açısı ..
kadının kadınlara bakış açısı değişmediği sürece bir adım ileri gitmemiz mümkün değil maalesef..
şu konuda bile olayı normalleştirmeye çalışan kadınlar var neymiş türk babasıymış..
Bulunduğu durumdan bahsediyorum.hani erkek arkadaşını öperken babasının görmesi gibi falan.utanmak??? Ben babamın yanında eşimi bile opsem utanirim mesela.Utanmak kötü birsey değil yani.Altında da bir mesaj yok. Siz görmek istemezseniz tabi....çemkirmek ?
kız utanmalı derken bile alttan gelen mesaj haketmiş olmuyor mu acaba ?
gayet iyi okuyorum hatta bir daha bir daha okudum ama yok metin alt teması değişmiyor..
Ilımlı yorum yapan arkadaşlar bunu okudunuz mu ?Adam kızını küçücükken terk etmiş kafasına estikçe görmüş.Bende istemezdim babamla aramın bi erkek yüzünden böyle olmasını keşke eskisi gibi olabilsem bunun olmasını istediğim için açtım bu konuyu hatta ama karakterimde yok kin tutuyorum malesef keşke yapmasam ama haklı olduğumu düşününce hiç alttan alamıyorum normal bi baba olsa bana bunu yapmaya yine hakkı olamazdı ama bi nebze daha kabul edilebilir olurdu bu durum ama o bırakıp gitti beni 3 aylıkken sonra da kafasına estikçe gördü
Hepimiz 18 yasından geçtik. Babanın dövmesini kesinlikle haklı bulmuyorum fakat daha deli canın küçüksün. Ders calısacak yaştasın ilerde öyle bir zaman geliyor ki keske hicbiri olmasaymıs diyorsun bir cocuk kolay yetiştirimiyor babanı anla biraz.Babamla iki ay önce büyük bir kavga yaşadık. Sebebi beni erkek arkadaşımla görmesi. Yaşımı merak ederseniz 18 yaşındayım. Bi gün okuldan biraz erken çıkmıştım ve erkek arkadaşımla buluşmuştum yarım saatliğine. Babam da bizi tesadüfen görüp takip etmiş vedalaşırken sarılıp yanağından öpüp gitmiştim gördüğü en kötü şey bu yani. Bi baba için zor olabilceğini ya da benim için korktuğunu biliyorum. Ama eve gelince bana sergilediği davranışı asla haketmedim. Onca yıl bana kaldırmamıştı bana vurdu hemde bi kere değil ağza alınmıcak küfürler etti. Alnım morarmıştı. O kadar soğudum ki bu davranışından sonra bi bayana vurmak hemde kendi kızına.. Bilmiyorum şu an benimle barışmaya çok istekli gelip şakalar yapıyor falan ama ondan nefret etmekten alamıyorum kendimi. Dertleşmeye ihtiyacım var.
Evet bu yorumdan sonra acıkcası babaya pek laf düşmüyor o zamanIlımlı yorum yapan arkadaşlar bunu okudunuz mu ?Adam kızını küçücükken terk etmiş kafasına estikçe görmüş.
Kendinde sana vurma Hakkını Nasıl bulabiliyor ?
Sarılmayı geçtim öpüşsen bile sana vuramaz babalık yapmamış çünkü.
Ben olsam ben de kin tutardım barışmak istemiyorsan zorlama kendini boşver.
Bulunduğu durumdan bahsediyorum.hani erkek arkadaşını öperken babasının görmesi gibi falan.utanmak??? Ben babamın yanında eşimi bile opsem utanirim mesela.Utanmak kötü birsey değil yani.Altında da bir mesaj yok. Siz görmek istemezseniz tabi....