konuşun kendisiyle yaptığı davranışı haketmediğinizi hatta ne yapmış olursanız olun haketmiş olmayacağınızı söyleyin..
beni hayal kırıklığına uğrattın deyin..
barışmaya çalıştığına göre yaptığı saçmalığın farkında olsa gerek..
konuşmak için yanıma geldi ne kadar endişelendiği konusunda uzuuun bi konuşma yaptıktan sonra gitmeden önce bi tek şunu sordum bana vurduğun için pişman mısın dedim hayır pişman değilim ama üzüldüm dedi bende hala affedemicemi anladım
Canim Türk babaları böyle durumlarda acimiyo ne diyebilirim ki üzüldüm valla toparlan derslerine dikkat daha yolun basindasin
kesinlikle katılıyorum buna gerçekten çocuklarımı böyle bir duruma sokacak biriyle olmak istemem ne olduğunu gördüm çünküTipik bir türk babası yapması gerekeni yapmış. Babana yapacak bir şey yok. Koca adamın karakteri değişmiyor ama zamanla sana güvenmesi gerektiğini öğreniyor. Pişman bile oluyorlar çoğu şeye. İş işten geçmiş oluyor :) Bence bu sana ders olsun hayatına sokacağın erkeği ona göre seç mesela. Kadına saygısı olmalı adamın. Yarın öbür gün kızının erkek arkadaşı olduğunu öğrendiğinde bu saygısızlığı yapacak adamlarla olma.
dövmemek için kendini zor tuttuuğunu söylediBaban koruma ic gudusunu abartmis.dua et erkek arkini dovmemis.
Bende babaannemle yaşıyorum. Babamla annem ayrı babamın evi yok o da arada gelip burda kalıyo. Çok derin izler bırakan bir durum olmalı sizin için çok üzüldüm. İnşallah ayaklarınızın üstünde durabilen kimseye muhtaç olmayan bir bayan olabilmişsinizdir.Yapmasalar keşke ama seninki sevgilinle görmüş.Benim babam telefonumu kurcalayıp bütün erkekleri arayıp kontrol ederdi.Elimden telefon alıp günlerce vermezdi.14 yaşındaydım henüz o zamanda.Aynı evde yaşamadıgımız halde babamla beni dövmeye gelirdi babaannemlere. Kaldıramıyorlar sanırım böle şeyleri.Umarım bi daha yapmaz.
Benim bi çok arkaşımın babası biliyor. Hatta bi tanesinin babası sevgilisiyle birlikte kızını yazlığında ağırladı. Ben kesinlikle babamdan bu kadar rahatlık beklemiyorum ama en azından konuşmalıydı benle artık eski devirlerde yaşamıyoruz.Vallahi baban haksız haksız olmasına da buna anlayış gösterecek baba var mıdır? zor biraz ama dövmeden de endişelerini anlatabilirdi.
Bizim hiç bi zaman harika bi baba kız ilişkimiz olamadı malesef tabiki olayı dramatize etmek istemem ama ben annemin karnındayken annemi aldattı annemden ayrılmak istedi beni aldırmak istedi ben doğduktan 3 ay sonra ayrıldı ben böyle bi ortamda babama kinle büyüdüm babamı hiç affedemedim babama hep bi uzak kaldım ama bu son olay beni daha da uzaklaştırdı ondan anlatabildim mi bilmiyorum belkide hala abarttığımı düşünüyorsunuz ama zorla sevmeye çalıştığım babamdan daha da koptumOlur böyle şeyler abartmayın aynı gözle bakamamak falan çok tepkisel...
Tamamen Türk kültür ve adetlerinin reflekslere yansıması.
Bir de babalar kız çocuklarının büyüdüğünü kabullenmek istemiyorlar napalım.
Sakinleşin ve babanızla aranızı düzeltin o sizin en kıymetliniz,sizin tırnağınız acısa onun canı yanar,kötülüğünüze değil ama işte babalar eski kafalı oluyor genelde.Hatasını anladığına eminim
Orası öyle haklısın ama böyle durumda ne denir ki?Benim bi çok arkaşımın babası biliyor. Hatta bi tanesinin babası sevgilisiyle birlikte kızını yazlığında ağırladı. Ben kesinlikle babamdan bu kadar rahatlık beklemiyorum ama en azından konuşmalıydı benle artık eski devirlerde yaşamıyoruz.
çok doğru ben onunla adam akıllı konuşabilirdim oysa.. babannem annem biliyor derdimi ve diyorlar ki üniversiteyi bitirene kadar aranı açma babanla sonra ona ihtiyacın kalmayınca istediğin gibi davranabilceksin ve o da sana karışamıcak ama bilmiyorum. Böyle çıkar ilişkisi içinde olmak pek uygun değil banadayakla terbiye edildiğini sanıyor aklı sıra..
o yaptığı uzun konuşmayı keşke başında yapsaymış .