Kızlar bundan 3 yıl önce babamın adına bi hat cıkarttırdık kullandım epey (2 yıl) ama sonra başımıza gelmeyen kalmadı...Kimlik çoğaltılmış başka hatlar cıkarılmış ve o hatla yüklü miktar dolandırıcılık yapılmış.Başımıza iş açıldı karakollar bilmem neler... mafoldumben Neyse kapandı gibi olay,babam ifade verdi vs....Ama şimdi ben korkuyorum çünkü ben de kendi adıma bi hat almıştım ve aynı şeylerin başıma gelmesinden korkuyorum.Sizce ne yapmalıyım???Ne olur yardım edin mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Size şebeke sağlayan firmayı suçlayıcı mesaj yazmayın bence,yarın öbürgün yazdıklarınızdan dolayı yasal sorunlar açılabilir başınıza,zaten firma suçlu değil,haberleri dahi yoktur,haberleri olsaydı,hatlarını satan bu yere mtlaka müdahale ederlerdi,hattı aldığınız yer güvenilir değilmişa.s
Olayı bu boyutuyla ele alırsanız sanırım çok daha iyi olur.
canım bizzat kendi bayiileri,ve babam tlf açtı hattın iptali için ok dediler ama işlem yapılmamış.Hem hat tlf aracılığıyla faturalıya cevrilmiş hiç mi güvenlik sorusu sorulmadı....Verdikleri bilgiler öyle komik ki..Hem şu da var ben sadece yardım ve fikir istedim... :s