- 19 Mayıs 2020
- 46.504
- 208.255
-
- Konu Sahibi civilenginar
Aklı başında bir kızsa sıkıntı olmaz da, benim ergenliğimdeki gibi bir saftorikse 20 yaşına kadar sevgülüsü olmasın.ben de üniversiteye kadar kızımın erkek arkadaşı olmasın istiyorum sosyal erkek arkadaşları olsun topluca sinemaya avm ye yemeğe gitsinler ama sevgili olmasınlar yahuuu erkenden
Sonra kocası da sıkıyor öyle. Sebebi seviyom kıskanıyom. Bu adamlara nasıl kanıyor kızlar? Babadan öyle görmüş, kırmızı ruj sürdü diye hırpalayan herifi seviyor sanacak şekilde yetişiyorlar.Senin durumunda olan kizlarimiz cok. Aileler cevreden korumak adina boyle yaptiklarini saniyorlar. Kizlar da fanus icinde iyiyi kotuden ayirmayi ogrenmedrn yetisiyorlar. Daha da kotusu aileler kizlarini o kadar sıkıyor ki, kizlar tek kurtulusun evlnmek oldugunu dusunup karsilarina vikan ilk erkekle evleniyorlar ve sonu malesef hazin bitebiliyor. Baban bunu bir anlayabilse, sen zaten iyiyi kotuden ayirabilirsin...
benim hiç böyle beklentim yok bana çekmiş olma ihtimalini düşününceben de üniversiteye kadar kızımın erkek arkadaşı olmasın istiyorum sosyal erkek arkadaşları olsun topluca sinemaya avm ye yemeğe gitsinler ama sevgili olmasınlar yahuuu erkenden
Bendeben de üniversiteye kadar kızımın erkek arkadaşı olmasın istiyorum sosyal erkek arkadaşları olsun topluca sinemaya avm ye yemeğe gitsinler ama sevgili olmasınlar yahuuu erkenden
ben üniversite bitene dek erkek arkadaş edinmedim naberrrbenim hiç böyle beklentim yok bana çekmiş olma ihtimalini düşününce
lise aşki diye bir şey var ceycey buna kimse mani olamaz
benimde vardı öyle bitane 3 sene sürdü arardi,ozaman tabi goruntulu konusma falan yok sıfır yaka giydin demi dekolte yok demi yemin et kuran üstune benim ustume yemin et derdiben üniversite bitene dek erkek arkadaş edinmedim naberrrbütün arkadaşlarım erkekler yüzünden ağladı sızladı dertlendi giyimleri kısıtlandı davranışlarına bile karışıldı saflarım da ayyy beni çokk seviyooo diye ehrşeye boyun eğdiler.ee sonuç çoğu okul bitiminde terkedildiler.o çok sevdikleri kendilerini paspas ettikleri erkeklerde memleketlerinde ya da iş hayatlarında başka aşklara yelken açtılarr.ben de gezdim tozdum canım ne isterse onu yaptım ne kadar akıllıymışım 42 yaşımda bir kez daha anladım k.k konularınıda okuyunca
üniversitedeyken kızlarla konuşmak için sevgilileri yangın merdiveninin altına gelirlerdi.ben ve 1 muzur arkadaşımla oğlanın kafasına koca bir tas su döker hemen odamıza saklanırdık sonra seyret bağrış çağrışı kızda arardı bizi de hiçç bulan kız olmadı bugüne dekkk heyy gidi yıllar.genemi yapsam ne balkondan evden bu seferdebenimde vardı öyle bitane 3 sene sürdü arardi,ozaman tabi goruntulu konusma falan yok sıfır yaka giydin demi dekolte yok demi yemin et kuran üstune benim ustume yemin et derdi
allah belamı verecek
o kız sizi bir bulsaydı seyreyle cümbüşüüniversitedeyken kızlarla konuşmak için sevgilileri yangın merdiveninin altına gelirlerdi.ben ve 1 muzur arkadaşımla oğlanın kafasına koca bir tas su döker hemen odamıza saklanırdık sonra seyret bağrış çağrışı kızda arardı bizi de hiçç bulan kız olmadı bugüne dekkk heyy gidi yıllar.genemi yapsam ne balkondan evden bu seferde
ben zamanını bir ergenin tripleriyle boşa harcamasın hayatını yaşasın diye istemiyorumm.ergen kızları görüyorum ellerinden telefon düşmüyor neymiş aşkitoları merak edermiş yazmaları konuşmaları lazımmış buluşmaları lazımmış ayyy içim darlandı çekilecek hayat değilAklı başında bir kızsa sıkıntı olmaz da, benim ergenliğimdeki gibi bir saftorikse 20 yaşına kadar sevgülüsü olmasın.Neyse ki çirkindim ben yav, Allah korudu kötü niyetli p.çlerden. Cinsellik babında demiyorum, yanlış anlaşılmasın.
kız değil kızlar çok kıza yaptıko kız sizi bir bulsaydı seyreyle cümbüşü
şuan burda sag gozunle sol gözünun nasil yer degistigini dinliyor olurduk heraldekız değil kızlar çok kıza yaptık
Ben soruyordum '' Siz bu kadar saat ne konuşuyonuz? '' diye.üniversitedeyken kızlarla konuşmak için sevgilileri yangın merdiveninin altına gelirlerdi.ben ve 1 muzur arkadaşımla oğlanın kafasına koca bir tas su döker hemen odamıza saklanırdık sonra seyret bağrış çağrışı kızda arardı bizi de hiçç bulan kız olmadı bugüne dekkk heyy gidi yıllar.genemi yapsam ne balkondan evden bu seferde
benim muzur arkadaştan bütün yurt korkardı mümkün değildi yani dayak yememiz. kız yerdi dayağı üstüne bir de bizi bulsaydı arkadaşımdanşuan burda sag gozunle sol gözünun nasil yer degistigini dinliyor olurduk heralde
eski iş yerimde bir ark vardı
kuzeni ve kendisinin sevgili yapmasina aileleri izin vermiyormuş
kuzeni sevgili yapinca bizimki namuslu ya gitmis ailesine soylemis
kuzen aileden bir temiz dayak yiyor sonra ertesi gun bizimkinin kafasina piknik tupuyle geciriyor
düğun dernekteki tupcu fikret gibi
kafasinda göcük olmuştu resmen kızın iyi yırtmışsıniz yani
tutmayın küçuk enisteyi salı verin gitsinbenim muzur arkadaştan bütün yurt korkardı mümkün değildi yani dayak yememiz. kız yerdi dayağı üstüne bir de bizi bulsaydı arkadaşımdan
sabah günaydınla başlayacağımm ay bugün ne yapacaksın diyecek uzun uzun anlatacağım arkadaşımla buluşacağım desem hııı o kimm neden buluşuyorsun kaçda gideceksin kaç da geleceksin diyecek.gün boyu telefonumla özlü sözler ponçik emojiler paylaşacağım üstüne bir deBen soruyordum '' Siz bu kadar saat ne konuşuyonuz? '' diye.İnsan saatlerce, hem de her gün ne konuşur yav? Annem de '' Saatlerce senle konuşabilen adam işsiz güçsüzdür, at gitsin. '' derdi hep.