- 31 Temmuz 2009
- 10.484
- 52.439
- Konu Sahibi irembilgic
Bu kadar hassas bir konuda yapılan saygısızlığa karşı susmami mi isterdiniz? Neden benim için özel ve hayati olan bir konuda böylesine kötü konuşmalara karşı kendimk savunmayayim? Üstelik en başında da belirttim bu tarz yorumlar ne bana iyilik getirir ne de yapana. Caniniz sagolsun nasip degilmis
Yorumlarınızın toplamında en az 10 tane hakaret var. Ama kimse size hakaret etmemiş. Gereksiz şekilde yükselip saldırıya geçmişsiniz.
"Bu yaşta izin alıyorsanız siz suçlusunuz" demek de bir yardımcı olma şekli. Hakaret de yok bunda.
Hayatta kimse size bir şeyleri altın tepside sunmaz. Bunun en başında özgürlüğünüz geliyor.
"Psikolog tavsiye etmeyin, babanla otur konuş demeyin, beni suçlamayın, yumruğunu masaya vur demeyin".
E ne diyelim peki ne yapalım? Toplanıp babanızı mı dövelim? Siz kendiniz için bir şey yapmaya gayret etmezseniz kim ne yapabilir?
Bunlar size ağır geliyorsa gelsin. Gelsin ki silkelenip bir kendinize gelin.
29 yaşındayım, meslektaşız sizinle, şu anda ailemle yaşıyorum, daha önce yalnız da yaşadım. Ne annem ne babam eve giriş çıkışıma, nereye kiminle gittiğime karışmaz. Çünkü ben izin vermem karışmalarına. Karışmaya kalksalar anında çantamı toplar çıkarım.
Siz babanıza bile kendi haklarınızı savunamazken bu adam sizin dışarıda kurda kuşa yem olmayacağınıza nasıl güvenebilir ki? Sizi küçük kız çocuğu yerine koyuyor, çünkü siz öyle davranıyorsunuz.
O yüzden burada kimseye kızmayın.