- 28 Mayıs 2015
- 841
- 1.443
-
- Konu Sahibi blackparrot
Yani ne olursa olsun bu boşanma sebebi olamaz.arasın açmayın.açın yok deyin.bi süre sonra pes eder heralde.eşiniz bahane etmiş olabilirmi.benim ve eşimin numaramı değiştirmesiyle bitmedi yaptık bunu ama kimseye numara vermeme durumu olmuyor. bu basit bişey değil. teknoloji çağında yaşıyoruz ve babam bu tür şeyleri kolaylıkla aşacak biri.
telefon numaramı değiştirdikten sonra iş yerimin numarasını bulup buradan bile aradı beni. iş yerinde tartışmamak için yine vermek zorunda kaldım numaramı.
belki sadece beni ve eşimi rahatsız etseydi daha farklı olurdu tepkimiz. ama kayınpeder ve akrabalarda girince çok başka bir boyuta dönüşüyor. eşimi bununla savaşmaya zorlamaya hakkım yok kineden benim yüzümden mahcup olsun çevresine karşı.
benim avukatım arkadaşım zaten. bana babamı attığı mesajlarla savcılığa başvurmayı bile teklif etti. ama bu babamı durdurmak yerine etrafa beni savcılıga verdiler öldüm bittim diye iyice yaygara yapmaktan başka bir şeye yaramazdı.
psikolojik olarak kötü bir durumdaydı eşim. bilmiyorum belki başkaları da çekilir mi bu dediler. bunları hiç düşünmek istemiyorum.[/QUOTE
bu karakterde bir adam boşandıktan sonra da rahat bırakmaz ki
bu seferde etrafa torunuma bakmıyor kızıma bakmıyor para vermiyor beni de aramıyor diye kötüler
eşiniz ve ailesi babanıza sert çıkıp yeter artık bizim ve çocukların peşini bırak gerekirse şikayet ederiz demeliydi
Yapacağınız şey, bir avukatla görüşüp babanız için dava açmanız işin içine resmi kanallar girerse böyle yapamaz.
Bu boşanmanızı gerektirecek bişey değil hala toparlayabilirsiniz.
Bende ayrı durumdayım ve tüm hayatımdan çıkardım, kimse beni eleştirmedi, benim hayatımda yeri yok, bu bilinç bende yıllar önce oluşmaya başladı, böyle konular olmasa aklıma bile gelmiyor.
Zorla özel günlere çağırmanız onun yüz bulmasına sebep olmuş.
Ailesiz gibi evlendim demeyin, o ailenize dahil olsaydı ztn yanınızda olurdu. Sadece kan bağı var.
Bu arada kanuni yollara başvurmazsanız o borçlar eninde sonunda size kalır, yazıktır günahtır bari borcunu ödemeyin.
reddi miras yaparsın.bunların hepsini düşündüm inanın. Avukatım arkadasım aynı zamanda. bize attığı mesajları kullanarak savcılıga basvurmayı teklif etti ama bunun babamı iyice acındırma aracı olarak kullanacagına eminim. beni savcılıga verdi diye yaygara yapacak buseferde. ekmegine yağ sürmüş olacagım.
borçlar konusunda da avukat arkadasım mesul olmayacagımı reddi miras yapabileceğimi söylüyor. inanın bunları bile arastırdım.
belki sadece beni ve eşimi rahatsız etseydi daha farklı olurdu tepkimiz. ama kayınpeder ve akrabalarda girince çok başka bir boyuta dönüşüyor. eşimi bununla savaşmaya zorlamaya hakkım yok kineden benim yüzümden mahcup olsun çevresine karşı.
benim avukatım arkadaşım zaten. bana babamı attığı mesajlarla savcılığa başvurmayı bile teklif etti. ama bu babamı durdurmak yerine etrafa beni savcılıga verdiler öldüm bittim diye iyice yaygara yapmaktan başka bir şeye yaramazdı.
psikolojik olarak kötü bir durumdaydı eşim. bilmiyorum belki başkaları da çekilir mi bu dediler. bunları hiç düşünmek istemiyorum.
canım benim .
çok güçlü kadınsın
fakat bunlar eşinizin sizi bırakması için sebep değildir.
yanınızda olmak istemesi ve sizi bu durumda yalnız bırakmaması gerekirdi.
şayet sizi sevmeye devam etseydi.
onun için de bi bahane olmuş gibi oldu bu sebep.
yoksa sizi asla bırakmazdı.seven bırakmaz. bi şekilde yanınızda olur
Baban yine rahat birakmaz bu sefer de nafaka da aliyorsun bana yardim et diye tutturur
Esinn bosanasi varmis sacma sapan nedenden dolayi bosaniyorsunuz yazik valla
Buarada bence bu olaylar hıc yasamayan ınsanlar bılmıyorlar bu mevzuların nasıl oldugunu o yuzden ayrılıga gerek yok denmıs evet belkı yok ama zor seyler bunlar. gecenın bır yarısı aranıyorsun veya benım ve aılemın basına geldıgı gıbı yengemın aılesı kapılara dayanıp polıs getırtıyor kızımı gostermıyorlar, altınlarıı aldılar allah belasını versın vs vs ve cok uzun surdu 3 koca sene. Sadece akrabalara bulasmadı bulasamadı kımın kapısına gıttıyse polısle aldırdılar ancak bız yengemın hatrına ondan sıkayetcı olamadık . Haklılar demıyorum ama ısın kenarına cekınce kendımı evet cekmek zorunda degıller dıyebılıyorum.
Pekı ya annenız bu ısın neresınde suanda, hıc bahsetmemıssınız.
Bırde esınız muhtemelen teklıf edemedı sız teklıf edınce ekmegıne yag surmus oldunuz
Babam en azından eşimin ailesini ve eşimi arayamaz artık para diye. Yeterince utanç yaşadım ve yaşattım sanıyorum. Aile ilişkileri zarar görmeye başlamıştı eşimin ailesiyle.