- 25 Aralık 2020
- 5.152
- 18.902
- 198
- 41
Kadın suriyeli değil miydi?Bizim bulduklarımızla evlenmek istemiyor maalesef. Burdan evlenmezmiş
Babamla kardeşimin annesi boşandığında kardeşim 4 aylıktı ve o günden beri babam hem anne oldu hem baba kardeşime. Mahkeme bitene kadar bazen görüyordu annesi kardeşimi, mahkeme bitikten sonra hiç gelmedi görmedi. Bir kere babam gösterdi kadının bulunduğu şehre gidince o kadar işte ...
ya neden istemesin?Niye illa yabancı onu çözemedim ki. Yarı yaşında dili konuşamayan kültürü bambaşka kadınlarda aklı fikri babanın. Allah akıl fikir versin
Bırakın yanıma almayı 1 gün dahi yatmasına izin vermiyor babam. Biz ayrı kalamayız diye. Gelinimiz istiyor benim yanımda dursun diye ona da hayır diyor babam.
Niyeti kötü yani o zamanBir başkasına da yazmıştım. Babam burdan birisini istemiyor işte. Bende çok aradım ettim ama olmuyor. Babam ülke içinden evlenmeyi aklından silmiş.
Ha bu arada 30 bin tl bi kadına dolandırıldı. Şimdi bu boşanacağını kadını da çok iyi şartlarda gönderiyor ülkesine. Kadın da istemiyor çocuklarımı özledim diyor zaten.
Babamın aklı olsa burdan biriyle evlenir güzel bi evlilik yaşar. Gelme gitme lafları da olmaz. Ama işte anlamıyor
Oyle bir piyasami var ?sizin piyasadan haberiniz yok sanırım
kıyafetiyle ünlü bir tarikat şeyhi var mesela arayın adını ve FAS kelimelerini, görürsünüz nasıl bir faslı kadın ticareti piyasası var.
Valla iki ucu pis değnek umarim bir cikar yol bulursunuz.Adı depresyon mudur nedir bilmemama biz akıl sağlığının yerinde olmadığı konusunda hem fikiriz abimle
tabii ki var.Oyle bir piyasami var ?
Azeri gurcuyu duymustum cevremden ama fasi cidden ilkkez duydum. Arap zaten gozumuze gozumuze giriyotabii ki var.
10-12 sene önce daha çok Azeri-Gürcü kadınlar gelirdi
son 4-5 senedir FAS'tan kadın getiren bir şebeke var.
bir de arap piyasası var.
Allah yardımcınız olsun, babanızın evlenmek istemesi normal ama uygun kişiyi kendi başına bulması güç , kalpazanların eline düşürmeden siz ya da aileden aklı başında kişilerin önderliğinde uygun birsiyle evlendirseniz olmaz mı?Eşinizin ailesinin sizi eleştirmeye hakkı yok siz atanıza sahip çıkın Allahım niyet hayr akıbet de hayr olsun sen iyi kişiyle karşılaştır deyin ,baba duası peygamber duası gibidir.Kardeşinize de yazık düzgün yetişme şansını siz sağlayınBabamın maddi durumu gayet normal. Aracı öyle bi işlemiş ki babamı bu parayı Fas’tan getirtme uçak ihtiyaç bilmem ne için aldığını söylemiş. Biz ne yaptık ne ettiysek adamın yalan söylediğine inandırmadık. 30 bin liranın çoğunu da babam borç alıp vermişti. Borçları da bitmedi daha. Bizde asla yardım etmedik oysa ki benim ve abimin durumunun da gayet iyi olmasına rağmen!
Benim bir tanıdığım da fas ümidine kapılmış bu konuda yaşanmışlığı ya da çevreden bişey duyan var mıtabii ki var.
10-12 sene önce daha çok Azeri-Gürcü kadınlar gelirdi
son 4-5 senedir FAS'tan kadın getiren bir şebeke var.
bir de arap piyasası var.
İşte ben varım. Babamın bu eşi Fas’lıydı ve boşandılar.Benim bir tanıdığım da fas ümidine kapılmış bu konuda yaşanmışlığı ya da çevreden bişey duyan var mı
Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Elimden geleni yapacağımAllah yardımcınız olsun, babanızın evlenmek istemesi normal ama uygun kişiyi kendi başına bulması güç , kalpazanların eline düşürmeden siz ya da aileden aklı başında kişilerin önderliğinde uygun birsiyle evlendirseniz olmaz mı?Eşinizin ailesinin sizi eleştirmeye hakkı yok siz atanıza sahip çıkın Allahım niyet hayr akıbet de hayr olsun sen iyi kişiyle karşılaştır deyin ,baba duası peygamber duası gibidir.Kardeşinize de yazık düzgün yetişme şansını siz sağlayın
Babamı tedaviye ikna edemiyoruz. Asla kabul etmiyor bir problem olduğunu.Babanız annenizi kaybettikten sonra travma yaşamış. Sizde evlatları olduğunuz için ne yaparsa yapsın yine babamdır diyorsunuz. Tedavi olma imkanı var mı? Bu tarz hareketleri kesinlikle yaşadığı travmadan. Benim de başıma geldi çünkü.
Burdaki çoğu arkadaş durumun içinde olmadıklarından yargılamışlar. Bende annemi kaybettim babam belki böyle yapmadı ama başka başka hareketleri oldu. Bir problem var inşallah durumun farkında olur. Babanızın öyle biri olduğunu düşünmüyorum çok sevdiği hayat arkadaşını kaybedince anlamsız hareketlerde bulunmaya başlamış ama tehlikeli.Babamı tedaviye ikna edemiyoruz. Asla kabul etmiyor bir problem olduğunu.
İnanın benim de kafam almak bullak ne düşüneyim nasıl tepki vereyim şaşım kaldım. Davulun sesi uzağa hoş geliyor maalesefBurdaki çoğu arkadaş durumun içinde olmadıklarından yargılamışlar. Bende annemi kaybettim babam belki böyle yapmadı ama başka başka hareketleri oldu. Bir problem var inşallah durumun farkında olur. Babanızın öyle biri olduğunu düşünmüyorum çok sevdiği hayat arkadaşını kaybedince anlamsız hareketlerde bulunmaya başlamış ama tehlikeli.
Allah razı olsun çok teşekkür ederimKonu sahibesi cano baban aklini yitirmis resmenNe yazsam bilemedim Allah yardimcin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?