Ah keşke bizle kalsa ama asla kalmaz.Ya TV de bütün gün sahte gelin, şuradan geldi altınları dolandırdı haberleri basbas bağırırken babanızdaki de ne cesaret. Kadınların da canına minnet bakıyor yediriyor içiriyor oh nerde beleş oraya yerleş hesabı. Allah babana akıl fikir versin şimdiye kadar denk gelmemiş de çok kötü olaylara da denk gelebilir. Adama ilaç verip zehirleyip mirasa konanlar gördü bu ülke sadece tehtid etmekle kalmayın bence babanıza görüşmeyi kesin kafasının dikine giderse. Aksi ona zarar çünkü. Ya da sizinle birlikte yaşamasını tavsiye edin yalnızlıktan dem vuruyorsa.
Zaten artık olağan duruma üzülmek yerine gelecekte ne olacak diye ona üzülüyorum. Daha bizi neler bekliyor hiç bilmiyorumÇok zor ve kötü bı durum. Ama sizin yapacağınız bişey yok resmen babanız bunu alışkanlık haline getirmiş yok Fas yok Suriye ne oluyor acaba illa onların olması mı şart ? Tuhaf, değişik
Evet evet gelenler arkadan yakınlarını getirmeye çalışıyorlar çok doğrusunuz.Bir donem nikah biriminde calistim bu durum artik ulkemizde cok normal. Ve coguda bosanmayla bitiyor. Kadinlarin coguda vatandaslik almak icin evleniyor hatta akrabalarini getirip evlendirende var
Allah yardimciniz olsun en buyuk sorun kardesiniz icin babanizin yanlislari ile bogulacak
Umarım canım geçmiş olsun şimdidenAh keşke bizle kalsa ama asla kalmaz.
Babamın derdi yalnızlık da değil bence cinsellik. Bu son kadın zaten şey diyip duruyormuş sen ölürsen bu ev nolacak kızın zengin oğlunda başka şehirde yaşıyor falan filan .... Bana sen ölünce nolacak demesi bile ürpertici geliyor. Bakalım Çarşamba günü duruşma var. Umarım bi aksilik çıkmadan boşanırlar.
Arkadaş kimse kusura bakmasın da adam bir bebekle evde ne yapsın (kadın da olsa biri tek yasamak istemiyorsa kimsenin karışmaya hakkı yok). Evlenmek kadar boşanmak da hak burada zaten sorun sürekli göçmen kadınlarla evleniyor olması. İnanın Ruslar vs Suriyeli Faslılardan daha iyi, daha ciddi yaklaşıyorlar evlilik konusuna. Her neyse belki babanız da Türkiye’deki kadınların evlilikten beklentileri fazla olduğu için buradan bulamıyordur.herkese merhaba :)
8 sene önce annemi kaybettim babam 44 yaşındaydı o zamanlar. Babam evlenmek istediğini söyledi 1 buçuk yıl sonra. Bizde kabul ettik ( etmek zorunda kaldık)
Babam Suriyeli bi kadınla evlendi kadının 2 çocuğuna da babam bakıyordu ve bi kız kardeşim oldu. Tabi bu süreçte ben evliyim abim ünide. Kardeşim 4 aylıkken boşanma kararı aldılar ve boşandılar. Kız kardeşime babam bakmaya başladı tek başına.
Aradan 4 sene geçti ve bu süreçte defalarca konuştuğu kadınlar oldu babamın. Tekrar bi Suriyeli istedi biz kabul etmedik durdurduk falan fişman....
En sonunda herşeyi ayarlamış karar vermiş etmiş bize en son Fas’tan bi kadın getireceğini söyledi. Biz yine kabul etmedik kendi memleketimizden tanıdığımız insan olsun diye ama tabi dinlemedi babam. Aracıya 30 bin TL verdi ve kadın geldi. Geldi ki bir de ne görelim kadın babamda baya yaşlı. Babam kadını istemediğini söyledi aracıyla tartıştı Müge Anlı’ya çıkarım gerekirse falan dedi neyse durum öyle kapandı para da gittiii kadın da ...
Belki 4 ay sonra babam tekrardan abimle bana bi kadınla görüştüğünü kadının yine Fas’lı olduğunu uzunca bi süredir birbirlerini tanıdıklarını falan söyledi biz yine kendi memleketimizden olsun ya da evlenme baba senle de görüşmeyiz desek de bizi dinlemedi. Neyse kadın geldi Fas’tan. Şu an 1 senelik evliler. Kardeşime de çok iyi baktı Allah var ama babamla anlaşamadılar ve dün öğrendim ki babamla kadın boşanma protokolünü imzalamışlar boşanıyorlarmış.
Biz babamla aynı ilçe de yaşıyoruz. Abim ise evlendi astsubay başka şehir de yaşıyor.
Artık ne yapacağımızı şaşırdık İnanın. Düşün düşün kafayı yicem.
Hangi birine yanayım ?
Eşimin ailesi bulunduğum yerde köklü bi aile. Bir sürü laf oluyor ben mahçup oluyor. Her ne kadar babamı savunuyor gibi görünsem de içim içimi yiyor artık. Ona mı yanayım ?
Kardeşim anne anne diye çok alışmıştı. Onun psikolojik tramwasına mı yanayım ?
Her ne kada öfkeli de olsam babamın tekrar tek başına bi evde kalmasına mı yanayım ?
Dertleşmek istedim kızlar. Okuduğunuz için teşekkürler.
Abimin benden tek artısı kendisi de eşinin ailesi de burda yaşamıyorlar. Ben hem olağan duruma üzülüyorum hem de çevrenin lafı sözüne
Meğer annem varken ne kadar güzel bi hayatımız varmış. O gittikten sonra yuvamız dağıldı. Paramparça olduk. Onu çok ama çok özlüyorum
babanızın aslında bir suçu yok yalnız aceleci sanırım evlenmek istemesi kadar normal ve doğal bir durum yok yalnızlık ALLAH'a mahsus ancak kendisine uygun bir eş bulamaması babanızın sorunu ve bu da zor bir durumdur sanırım.
Bizde evlenmesini hoş ve anlayışlı karşılıyoruz ama babamın bu yabancı kadınlarla evlenme fikri bizi artık çileden çıkarttı.Arkadaş kimse kusura bakmasın da adam bir bebekle evde ne yapsın (kadın da olsa biri tek yasamak istemiyorsa kimsenin karışmaya hakkı yok). Evlenmek kadar boşanmak da hak burada zaten sorun sürekli göçmen kadınlarla evleniyor olması. İnanın Ruslar vs Suriyeli Faslılardan daha iyi, daha ciddi yaklaşıyorlar evlilik konusuna. Her neyse belki babanız da Türkiye’deki kadınların evlilikten beklentileri fazla olduğu için buradan bulamıyordur.Ayrıca babanıza laf ettiklerinde büyük konuşmayın hayat bu kimin basına ne geleceği belli olmaz diyin geçin. buradaki konularda laf söyleyince hemen öyle diyorlar. Ayeıca birini bulup görüşmek isteyip istemediğini sorarsanız kabul edecektir diye düşünüyorum evliliğe baya hevesli gibi, reddetmez.
Ah bizim bulduklarımızı okeylesebabanız bence biraz beklese iyi olur etraftan bulsa tanıdık akraba vs en azından başınız ağrımaz
Babamın tek evlenme nedeni cinsellik değil ancak büyük bi sebebi bu. Burda bi kadını vajina olarak görme durumu yok yani.Doğru, bir kadini vajinadan ibaret görmek, sorun değil. Derdi hayat arkadaşi bulmak değil, köle bulmaktir! O 4 yaşindaki çocuk için yazik. Bir kadin bunu yapsa "suçu yok" dermiydin?
Ben olsam asla konuşmazdim artik o baba ile. Ne hali varsa görsün. Iğrenc bir durum gercekten.
Baban hic ucaga binmedi heraldeSöylemek istediğim aracı babamı öyle bi işlemiş ki bende sizinle aynı fikirdeyim ancak babam bu kadın ticareti değil uçak masrafları böyle tutuyor diye inanmış. Bizde ne yaptık ettikse babamı durdurmadık. Yoksa ben 1 buçuk yıl görüşmedik babamla ama sonra kardeşimi çarşı da pazarda görünce vicdanım sızladı ve görüşmeye başladım.
Bindi aslında ama işte orası yurt dışı, evraklar ( sözde tüm evraklar rüşvetle ilerliyormuş) , uçak bileti (aktarmalı). e biraz da harçlık olarak inanmışBaban hic ucaga binmedi heralde
eminim ki anne olsa baban icin derdi ben hep sakladım hep baska kadınlara bakardı kimse durduk yere karısını asıkken öldü diye sene bası kadın getirmez o olmadı öbürü gelsin demez muhtemelen anneniz size yansıtmıyordu hovarda adam hovardadırBabam ve annem birbirlerine açıklardı. Çok seviyordu babam annemi. Annemden sonra babamı tanıyamaz hale geldik. İnanın yalvardık babamıza psikolojik bi destek alması konusunda ama asla ikna edemedik. Bizde akıl sağlığının yerinde olmadığına hem fikiriz abimle
Annem konusunda söylediklerinize bişey diyemeyeceğim. O zamanlar küçüktük biz öyle aşık görüyorduk ama iç durumunu annem bilir tabi ...eminim ki anne olsa baban icin derdi ben hep sakladım hep baska kadınlara bakardı kimse durduk yere karısını asıkken öldü diye sene bası kadın getirmez o olmadı öbürü gelsin demez muhtemelen anneniz size yansıtmıyordu hovarda adam hovardadır
abini düsündüm ben valla astsubay adam babası seyinin derdine düsmüs gelin insallah iyi bi kızdır baskası olsa böyle kayınpederi eve bile sokmaz
baban evlilik degil bence baska seyin delisi kusura bakma
yani adamın eşi öldüğünde adam 44 yaşındaymışMaalesef bazı insanlar tek başına yaşayamıyor. Özellikle erkekler. Belliki sürekli bu bataklığa düşecek babanız. İnşallah doğru düzgün birini bulur
Allah razı olsunnnn.çok guclusunuz gerçekten. Allah size sabır kardesinize güzel bir gelecek versin. Babanız cinselliğe düşkün olabilir ama tüm bunlar yaptıklarını ya da yapacaklarını haklı kılmaz. Siz esinizin ailesini bir kenara bırakın. Onların imtihanı henüz bitmedi konuşanlar kendine baksın. Babanız utansın kendi çevresinden azgın teke diye dalga geçtiklerine eminim1.5 yıl iyi dayanmış annenizden sonra. Acimi unutup eş aradım demişsiniz.... Sizlere bunu yaşatmaya hakkı yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?