Babam ve evlilikleri 🤦🏼‍♀️

Ah keşke bizle kalsa ama asla kalmaz.
Babamın derdi yalnızlık da değil bence cinsellik. Bu son kadın zaten şey diyip duruyormuş sen ölürsen bu ev nolacak kızın zengin oğlunda başka şehirde yaşıyor falan filan .... Bana sen ölünce nolacak demesi bile ürpertici geliyor. Bakalım Çarşamba günü duruşma var. Umarım bi aksilik çıkmadan boşanırlar.

Çok zor ve kötü bı durum. Ama sizin yapacağınız bişey yok resmen babanız bunu alışkanlık haline getirmiş yok Fas yok Suriye ne oluyor acaba illa onların olması mı şart ? Tuhaf, değişik

Bir donem nikah biriminde calistim bu durum artik ulkemizde cok normal. Ve coguda bosanmayla bitiyor. Kadinlarin coguda vatandaslik almak icin evleniyor hatta akrabalarini getirip evlendirende var
Allah yardimciniz olsun en buyuk sorun kardesiniz icin babanizin yanlislari ile bogulacak

Çok zor ve kötü bı durum. Ama sizin yapacağınız bişey yok resmen babanız bunu alışkanlık haline getirmiş yok Fas yok Suriye ne oluyor acaba illa onların olması mı şart ? Tuhaf, değişik
Zaten artık olağan duruma üzülmek yerine gelecekte ne olacak diye ona üzülüyorum. Daha bizi neler bekliyor hiç bilmiyorum

Evet evet gelenler arkadan yakınlarını getirmeye çalışıyorlar çok doğrusunuz.
Kardeşim zaten beni içimi burkan..
Allah razı olsun

Umarım canım geçmiş olsun şimdiden

Arkadaş kimse kusura bakmasın da adam bir bebekle evde ne yapsın (kadın da olsa biri tek yasamak istemiyorsa kimsenin karışmaya hakkı yok). Evlenmek kadar boşanmak da hak burada zaten sorun sürekli göçmen kadınlarla evleniyor olması. İnanın Ruslar vs Suriyeli Faslılardan daha iyi, daha ciddi yaklaşıyorlar evlilik konusuna. Her neyse belki babanız da Türkiye’deki kadınların evlilikten beklentileri fazla olduğu için buradan bulamıyordur. Ayrıca babanıza laf ettiklerinde büyük konuşmayın hayat bu kimin basına ne geleceği belli olmaz diyin geçin. buradaki konularda laf söyleyince hemen öyle diyorlar. Ayeıca birini bulup görüşmek isteyip istemediğini sorarsanız kabul edecektir diye düşünüyorum evliliğe baya hevesli gibi, reddetmez.

çok guclusunuz gerçekten. Allah size sabır kardesinize güzel bir gelecek versin. Babanız cinselliğe düşkün olabilir ama tüm bunlar yaptıklarını ya da yapacaklarını haklı kılmaz. Siz esinizin ailesini bir kenara bırakın. Onların imtihanı henüz bitmedi konuşanlar kendine baksın. Babanız utansın kendi çevresinden azgın teke diye dalga geçtiklerine eminim 1.5 yıl iyi dayanmış annenizden sonra. Acimi unutup eş aradım demişsiniz.... Sizlere bunu yaşatmaya hakkı yoktu.

babanız bence biraz beklese iyi olur etraftan bulsa tanıdık akraba vs en azından başınız ağrımaz

Doğru, bir kadini vajinadan ibaret görmek, sorun değil. Derdi hayat arkadaşi bulmak değil, köle bulmaktir! O 4 yaşindaki çocuk için yazik. Bir kadin bunu yapsa "suçu yok" dermiydin?

Ben olsam asla konuşmazdim artik o baba ile. Ne hali varsa görsün. Iğrenc bir durum gercekten.

Bizde evlenmesini hoş ve anlayışlı karşılıyoruz ama babamın bu yabancı kadınlarla evlenme fikri bizi artık çileden çıkarttı.
Yoksa dediğiniz gibi babam 44 yaşındaydı annem vefat ettiğinde. Ki genç bi yaş. Bekar kalmasını beklyemezdik.
Babam bizim bulduklarımızla da görüşmek dahi istemiyor.

Babamın tek evlenme nedeni cinsellik değil ancak büyük bi sebebi bu. Burda bi kadını vajina olarak görme durumu yok yani.
Sorun yabancı kadınlarla evlenmek istemesi devamlı...

Baban hic ucaga binmedi heralde

eminim ki anne olsa baban icin derdi ben hep sakladım hep baska kadınlara bakardı kimse durduk yere karısını asıkken öldü diye sene bası kadın getirmez o olmadı öbürü gelsin demez muhtemelen anneniz size yansıtmıyordu hovarda adam hovardadır

abini düsündüm ben valla astsubay adam babası seyinin derdine düsmüs gelin insallah iyi bi kızdır baskası olsa böyle kayınpederi eve bile sokmaz
baban evlilik degil bence baska seyin delisi kusura bakma

Annem konusunda söylediklerinize bişey diyemeyeceğim. O zamanlar küçüktük biz öyle aşık görüyorduk ama iç durumunu annem bilir tabi ...
Abim içinde çok zor özel göreve çıkıyor aklı hep babamda çok sıkıntılı oda. Gelinimiz o kadar iyi bi insan ki onu çok seviyorum. Bacım gibidir, ben babama kızarım o seslenmez. Hatta abim görevelerdeyken babamla birlikte kalmak için buraya gelir bende giderim. O kadar iyi yani.. Allah ondan razı olsun.

Maalesef bazı insanlar tek başına yaşayamıyor. Özellikle erkekler. Belliki sürekli bu bataklığa düşecek babanız. İnşallah doğru düzgün birini bulur
yani adamın eşi öldüğünde adam 44 yaşındaymış
evli kızı üniversitede oğlu varmış
adam 19 yaşında nişanlanıp askere gidip gelip 20 yaşında evlenmiş herhalde. bakın 20 yaşında evlenmiş dediğimiz öyle 1960lar filan değil ha. adam zaten 68-69 filan doğumlu bunlar 90'da filan oluyor. yani düşünün işte ailedeki kafa yapısını.

oldukça sıkıcı, muhafazakar, herkesin herkesi tanıdığı, okul okuyanın da olsa olsa asker-polis olduğu anadolu ilçelerinden birisinde yetişti, bir askere gitti geldi muhtemelen. adam başka türlü bir hayat bilmiyor ki. hep evliymiş!

yani şimdiye kadar çok enteldantel kendi kendine yeten, boş zamanlarında kitap okuyan filan bir adamdı da birden andropoz başına vurdu değil. bu adam daha 20 sene evlenecek...daha yaşı 55 bile değil. eskiden internet yoktu. artık var üzgünüm.

Allah razı olsunnnn.
Ama babama sorsanız ben çok iyi babayım hiç bişey saklamadım evlatlarımdan der.
Halbuki evleneceğim der biz ne dersek diyelim durduramayız.
Ne diyeyim Rabbim kimseye bu duruma düşürmesin. Bundan da ağır imtihan vermesin hiçbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…