Sadece anlattiklarindan yola cikarak soyluyorum bunu..
Anlattigin tipte babaya sahip yiginla insan vardir eminimi ki :)
cunku orneklerin, babanin konusma tarzi falan tam Turk babalarinin hal ve hareketleri.
Evdekilere kapris yapan, anlatilani kafasina gore yorumlayip ordan kendini hakli cikartip uzerine bir de aslinda hakli olani azarlaya, evde seker kendi ailesinin yaninda aslan kesilen..
Evlenmeden once babasiyla araa kavgaai yapmayan erkek var mi acaba :)
Yasadiklarini kucuk gormuyorum yanlis anlama lutfen. Sadece numune bir babaya sahip degilsin belki icin rahatlar diye soylemek istedim.
Baban bariz sorunlu bir tip, psikolojisi göçmüş. Annene ve sizlere baba tarafınızlayken esip gürlemesi de kendince erkeklik tasladığını düşünmesinden. Bakın evde benim sözüm geçiyor bakın ben astığım astık kestiğim kestik biriyim mesajını veriyor aklınca.
Hareketlerine mana aramayı bırak çünkü kızına o kelimeyi söyleyen bir insanın hareketlerinde mana bulamazsın. Allah yardımcınız olsun.
anneler erkek cocuk yetiştirmeyi ogrenemedikleri surece sizin babaniz gibi babalar cogalicak. huzursuz bir ailede buyumek nedemek bilirim. fakat bu isin kurtulusu yok sabredeceksiniz taki kendi hayatinizi kurana kadar. allah yardimciniz olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yok kesinlikle yanlış anlamadım
Rahatlamıyor ya eniştemler niye yapmıyorda bunu bu adam yapıyor..
Eniştemlerin ev halini bilmem ama başkalrının yanında eşlerine bağırmaz çocuklarını bo.ktan yere azarlamaz..
Sorunlu biliyoruz.
Erkeklik taslıyor ama onun tek erkekliği bizim dünyaya gelmemize etkisi başka bişey yok..
Erkek herkes olurda adam olamayanlardan işte..
Bize eziyet ediyor ya..
Erkek kardeşimle bana telefon lazım mesela..
Benim telefonum tuşlu nokialaran biriydi ve siyah bantla tutturdum ünide öyle bi telefonla dolaştım.
Geldim memlekete gördü telefonu.
erkek kardeşimde kendinden önce
-Ablama alın boşverin beni o ünide okuyor böyle telefonla olmaz orda bi telefon var çok güzel general mobile discovery
-ne kadar dedi babam
-750 ama (tanıdık bi abi var) x abiden 620ye alırmışız sormuştum
-Ben bi telefona o kadar para veremem sonra maddiyat sıkışınca annemden veya x eniştenden para isteyemem 700lük telefon alabiliyosun derler bana millete ne derim sonra
Pısırıklığa bakın ya
Haklısın, dünyaya gelmenize sebep ya hani söz söyleme hakkını görüyor ya sizde ondan size bu afralar tafralar. Çok zor ama umursamamaya çalışacaksın üniversite okuyormuşsun işte biran önce mesleğini eline almaya bak ona muhtaç olmazsın maddi olarak.
annenize hep destek olucaksiniz ... baska çaresi yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Abim geçen yıl anneme ne demiş biliyo musunuz ?
-CatlakB'in bu evden kurtulmak için yanlış evlilik yapmasından korkuyorum
Demek ki herkes her şeyin farkında işte. Sen o evden evlenerek kurtulmayı değil de kendi ayakların üzerinde durarak, çalışarak kendi paranı kazanarak kurtulmayı dene. Ayrı eve çıkarsın belki, belki başka şehirde olur işin belki evlenir gidersin ama anneni maddi manevi babana muhtaç bırakmamaya bakın en çok zararı o görür çünkü.
öz babanız mı ?
Psikolojik Destek alıyor mu ?
Öz öz.
Biyolojik olarak öz ama ben manevi olarak baba gözüyle görmüyorum o adamı.
Ne psikolojik desteği ya
Anneme diyo psikoloja git diye kendini görmüyor
Birde şu durum var
yaşım 19 ee evlilik hayatını az çok biliyoruz..
Karı-koca ilişkisi oluyor ya hani..
Babam işi anneme düşünce anneme melek kesilir bizi erken uyumaya teşfik edip sabah anneme bağrıca çağıra dışarı çıkar bu gündüzde oluyor.
Anladığımız kadarıyla babam yanaşmak istiyo annem itiraz ediyo babam deliriyor..
Çıkarcı..
sen nee çook şey biliyorsun
açıkçası çok garipsedim :26:Ee 7/24 bağıran bi baba aniden annenize iyi davranırsa yaşınızda 19sa anlamamak için gerizek.alı olmak şart..
açıkçası çok garipsedim :26:
Çook ilginç bir aile yapınız var
insan ailesinde huzur bulmak istiyor ama bulamayınca da çok üzülüyor, hayal kırıklığına uğruyor haklısın.
bu huzursuzluktan kurtulmanın en iyi yolu Rabbine sığınmaktan geçer.
Rabbine güven, tevekkül et.
O seni yalnız ve çaresiz bırakmayacaktır.
İnşaallah bu kötü günleriniz geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?