• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam Ne Yapmaya Çalışıyor ?!!

benim annemde çok çekti babamdan hala daha babam hep haklıdır bişey denmez bencildir kendisi. babam tarafı akrabalarda öyle pek aram yoktur tek dertleri laf sokuşturmak bende çok üzülüyorum üzülürdüm. şimdi evlendim rahatmıyım rahatım ama bi aklım annemde tabiki ama ne kadar evlensende o psikolojiyi yaşıyorsun ara ara ağlarım bile benim babam niye böyle niye böyleydi falan diye psikolojim bile bozuldu diyebilirim kendi evime bile yansıtıyorum eşime yansıtıyorum ne gelirse insanın kendi yakınlarından geliyor akrabaymış bunlar imtihan bizim için işte kimseyi değiştiremiyoruz şuan sadece yapabildiğim tek şey dua etmek oluyor. sende bol bol dua et sabır et inşaalh herşey yoluna girecektir

Hep dua ediyorum valla..
Anneminde kurtulması için dua ediyorum bizimde..

Kendi ailesinin yanında diklenme olayı benim babada da var. Yahu neyin tribini yapıyorsunuz ki? Sanki biz söz dinlemeyen aşırı serseri insanlar mıyız da anca azarlayarak yaparlar gibi hava yaratıyorsun? Millet ancak acır böyle halimize. Oysa dik dursa ailesinin arkasında olsa her zamankinden daha güzel davransa? Acımak yerine imrenseler? Olmaz erkeklik gururları incinir sonra:ssz: Ben çözümü sesimi çıkarmakta buldum. Yani genel olarak değil birinin yanında haksız olarak bağırırsa. Gerçi yine edepsiz oluyorum ama öteki odaya gidip kudurmamdan iyidir en azından içimden kalmıyor :1:

Kendi ailesinin yanında diklenme olayı benim babada da var. Yahu neyin tribini yapıyorsunuz ki? Sanki biz söz dinlemeyen aşırı serseri insanlar mıyız da anca azarlayarak yaparlar gibi hava yaratıyorsun? Millet ancak acır böyle halimize. Oysa dik dursa ailesinin arkasında olsa her zamankinden daha güzel davransa? Acımak yerine imrenseler? Olmaz erkeklik gururları incinir sonra:ssz: Ben çözümü sesimi çıkarmakta buldum. Yani genel olarak değil birinin yanında haksız olarak bağırırsa. Gerçi yine edepsiz oluyorum ama öteki odaya gidip kudurmamdan iyidir en azından içimden kalmıyor :1:

Heh çok şükür valla ya..
Anlıyosun.
Arkamdasın demiyorum yaşayan anlıyor işte..

Bi kaç hafta önce bi akrabası geldi bunu.
Annem bişey dedi yanlış anladı buda o akrabasının yanında normalin dışında erkeklik taslayıp bağırmış.
O akrabasıda
-Hepiniz böylesiniz demiş babama...
Babamın akrabası nasıl olurda annemin tarafında olur diye babamın dediği cümleye geliyorum..
-Bunlar daha beter..

Biz ne yapıyosak artık.
Herkes anneme bize imrenirken o babam beğenmiyor..
Sırf bu yüzden başka kadınla evlenip bi çocuğu olsun biz 4 kardeşi bizi aratsın o çocuk istiyorum..
Ama o çocuk annemden olmasın..
Sonra anneme der yetiştiremedin..
Biz sesimizi çıkartsak üstümüze yürüyor bay erkek..

Heh çok şükür valla ya..
Anlıyosun.
Arkamdasın demiyorum yaşayan anlıyor işte..

Bi kaç hafta önce bi akrabası geldi bunu.
Annem bişey dedi yanlış anladı buda o akrabasının yanında normalin dışında erkeklik taslayıp bağırmış.
O akrabasıda
-Hepiniz böylesiniz demiş babama...
Babamın akrabası nasıl olurda annemin tarafında olur diye babamın dediği cümleye geliyorum..
-Bunlar daha beter..

Biz ne yapıyosak artık.
Herkes anneme bize imrenirken o babam beğenmiyor..
Sırf bu yüzden başka kadınla evlenip bi çocuğu olsun biz 4 kardeşi bizi aratsın o çocuk istiyorum..
Ama o çocuk annemden olmasın..
Sonra anneme der yetiştiremedin..
Biz sesimizi çıkartsak üstümüze yürüyor bay erkek..

Normalde süt dökmüş kedi gibidir. Bizde sadece onun annesi ve kardeşleri geldiğinde oluyor bu olay
Annemin tarafıyla geçinemiyor o yüzden sus pus olur oturur
Güya kendi sözünü dinletmek istiyor senin baba. Bakın ben nasıl mum ediyorum bunları heytt bee diye
Bence takmayın ailece takarsanız daha çok havaya giriyor abartıyor
Zor biliyorum ama he deyin geçin
Biri varken bir şey söylerse neden öyle söylüyorsun baba de utansın
Bir iki derken yapmaz
Bizde en temel etken babaanne şımartıyor da şımartıyor
O yokken sorun olmuyor pek..

Normalde süt dökmüş kedi gibidir. Bizde sadece onun annesi ve kardeşleri geldiğinde oluyor bu olay
Annemin tarafıyla geçinemiyor o yüzden sus pus olur oturur
Güya kendi sözünü dinletmek istiyor senin baba. Bakın ben nasıl mum ediyorum bunları heytt bee diye
Bence takmayın ailece takarsanız daha çok havaya giriyor abartıyor
Zor biliyorum ama he deyin geçin
Biri varken bir şey söylerse neden öyle söylüyorsun baba de utansın
Bir iki derken yapmaz
Bizde en temel etken babaanne şımartıyor da şımartıyor
O yokken sorun olmuyor pek..

Yok ya utanmıyor..
Ama şunuda istiyorum milletin yanında bokan yere ben bi gün dövsünde bende o sinirle ağzıma geleni söyliyeyim içimdekileri boşaltayım rezil kepaze olsun..

Back
X