• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam Ne Yapmaya Çalışıyor ?!!

Canim benim babam da seninki gibi. 1 haftadir benimle konusmuyor neyse ki. Küsmüş bana (!) Hic umrumda degil aklinca beni terbiye etmeye calisiyor ama farkinda degil ki benim uzerimde bir etkisi yok. Telefonda baba eve gel diye aglayip kapida onu bekledigimde 7 8 yaslarindaydim aradan cookk zaman gecti o olmadan daha mutlu oldugumu fark ettim. Her gun dua ediyorum gitmesi icin. Hatta kendisine de soyluyorum bizi rahat birakip gidecegin gunu bekliyorum diye.
Leş gibi icki kokmasindan her seye bagirip cagirmasindan biktim. Bana her turlu zarar verdi dunyaya gelmem disinda hicbir ise yaramadi simdiye kadar. Bugun de iftar vakti bagirdi cagirdi yemek bile yemedim onun yuzunden. Bazen icimi oylesine kinle nefretle dolduruyor ki sasiriyorum. Ben boyle biri degilim cunku. Onunla ilgili iyi seyler dusunmeye calisiyorum kalbimi kiriyor beni uzuyor ama yine de şöyle de bir guzel ozelligi var diyip ondaki iyiligi gormeye calisiyorum ama yok onunla ilgili hic iyi bir sey yok hafizamda.
Seni anliyorum yani. Umarim bir an once kurtulup kendimize iyi bir hayat kurabiliriz.

Canim benim babam da seninki gibi. 1 haftadir benimle konusmuyor neyse ki. Küsmüş bana (!) Hic umrumda degil aklinca beni terbiye etmeye calisiyor ama farkinda degil ki benim uzerimde bir etkisi yok. Telefonda baba eve gel diye aglayip kapida onu bekledigimde 7 8 yaslarindaydim aradan cookk zaman gecti o olmadan daha mutlu oldugumu fark ettim. Her gun dua ediyorum gitmesi icin. Hatta kendisine de soyluyorum bizi rahat birakip gidecegin gunu bekliyorum diye.
Leş gibi icki kokmasindan her seye bagirip cagirmasindan biktim. Bana her turlu zarar verdi dunyaya gelmem disinda hicbir ise yaramadi simdiye kadar. Bugun de iftar vakti bagirdi cagirdi yemek bile yemedim onun yuzunden. Bazen icimi oylesine kinle nefretle dolduruyor ki sasiriyorum. Ben boyle biri degilim cunku. Onunla ilgili iyi seyler dusunmeye calisiyorum kalbimi kiriyor beni uzuyor ama yine de şöyle de bir guzel ozelligi var diyip ondaki iyiligi gormeye calisiyorum ama yok onunla ilgili hic iyi bir sey yok hafizamda.
Seni anliyorum yani. Umarim bir an once kurtulup kendimize iyi bir hayat kurabiliriz.

Bizimki birine küserse özelliklede bu kızarından biriyle kızı gibi değil hizmetçisi gibi davranır..
Ama oğullarıysa sorun yaşadığı bi iki trip atar 2 güne düzelir..
Bariz kız-erkek ayrımı yapıyor.
Ama yapmadığını ileri sürer :41:

Bizimki birine küserse özelliklede bu kızarından biriyle kızı gibi değil hizmetçisi gibi davranır..
Ama oğullarıysa sorun yaşadığı bi iki trip atar 2 güne düzelir..
Bariz kız-erkek ayrımı yapıyor.
Ama yapmadığını ileri sürer :41:

Ben hep iyiki erkek kardesim yok diye sukrederim olsa kesin bizimki de ayrim yapardi. Annemle kardesimle hep esprisini yapariz hatta erkek kardesimiz olsa ayni babam gibi olurdu diyip taklidini yapariz :D Ben abimin olmasini cok cok isterdim ama annem hep der ki Allah bana acimis da kiz evlat vermis erkek olsaniz ne yapardim der. Erkek olsak babam kendisi gibi yetistirirdi cunku :D gerci senin abin baban gibi degil sanirim

Ben hep iyiki erkek kardesim yok diye sukrederim olsa kesin bizimki de ayrim yapardi. Annemle kardesimle hep esprisini yapariz hatta erkek kardesimiz olsa ayni babam gibi olurdu diyip taklidini yapariz :D Ben abimin olmasini cok cok isterdim ama annem hep der ki Allah bana acimis da kiz evlat vermis erkek olsaniz ne yapardim der. Erkek olsak babam kendisi gibi yetistirirdi cunku :D gerci senin abin baban gibi degil sanirim

Yok değil çok şükür..
Abim der ben kimseyi takmam..
İlerde ne eşimin ailesine nede size yakın oturmam ne kadar uzak o kadar iyi..

Erkek kardeşimde evle çok ilgilenir..

ALLAH benzetmesin kötü yönlerini..

Aynisindan birtane de bizde var. Daha bugun kiyamet koptu evde en son.alkol tedavsi icn hastaneye gtmeyi kabul etti gorecegz gidecek.mii

Aynisindan birtane de bizde var. Daha bugun kiyamet koptu evde en son.alkol tedavsi icn hastaneye gtmeyi kabul etti gorecegz gidecek.mii

Gitmeezzz :50:
1-2 gider sonra bırakır :34:
Hepsi aynı jenerasyon ya doğasında var bi insan dışı bi durum :47:

ALLAH yardımcımız olsun hepimizin..

Bi.konunu okudum da yine snnkinsevgilinle filan tanismis bnmki lafini ettirmez cinayet cikar :d maddi sorununuz varmi ? bizim mesela ev kira emeklilik yok sigrta prim hcbib.k yl afedersin dusun dur yani. Ve bmde snn gbi anneme aciyorun.biz evlnsek o kalacak yine . Ayni snn annen gbi genc kizlignda da yuzu gulmemis bi gun yuzu goremedii.. kader mi imtihan mi bilmiyorm ama snn abin gbi inancimi kaybtmktn korkuyrm bazen.

Bi.konunu okudum da yine snnkinsevgilinle filan tanismis bnmki lafini ettirmez cinayet cikar :d maddi sorununuz varmi ? bizim mesela ev kira emeklilik yok sigrta prim hcbib.k yl afedersin dusun dur yani. Ve bmde snn gbi anneme aciyorun.biz evlnsek o kalacak yine . Ayni snn annen gbi genc kizlignda da yuzu gulmemis bi gun yuzu goremedii.. kader mi imtihan mi bilmiyorm ama snn abin gbi inancimi kaybtmktn korkuyrm bazen.

Madii sorun hep bize var onun içkisine maddi sorun işlemez..
Abim inanç konusunda düzeldi gibi..
ALLAH yolundan kimseyi şaşırtmasın..
ALLAHa sığın sende bize anca ALLAH yardım eder.

Madii sorun hep bize var onun içkisine maddi sorun işlemez..
Abim inanç konusunda düzeldi gibi..
ALLAH yolundan kimseyi şaşırtmasın..
ALLAHa sığın sende bize anca ALLAH yardım eder.

Biliyorum canim.oyle yapmaya calisiyrm. Alkolik bunlar ne desek bos ickiye borcta olsa para var baska seylere kisitli yada yok. Bn 22 yasindayim inan tahammulum.kalmadi kurtulmak icin yanlis evlilik yapmaktan bnde korkuyorm 2 yila uni bitiyor fakat ayri eve cikmam.imkansz babam baya ataerkil bnm snnki yine pasifmis yernde olsam uni okur basar giderm baska eve.

Biliyorum canim.oyle yapmaya calisiyrm. Alkolik bunlar ne desek bos ickiye borcta olsa para var baska seylere kisitli yada yok. Bn 22 yasindayim inan tahammulum.kalmadi kurtulmak icin yanlis evlilik yapmaktan bnde korkuyorm 2 yila uni bitiyor fakat ayri eve cikmam.imkansz babam baya ataerkil bnm snnki yine pasifmis yernde olsam uni okur basar giderm baska eve.

bizimkide saddece kendini ispat çabasında ama soğutuyor kendini..

seni hatirladim catlakb.
benimde babam seninkinin birkac model degisiyi.
umarim en kisa surede kurtulursun hayirlisiyla.
sonrada gorusme bence gorusmeyi hak etmiyorlar

Eski bi konum vardı babamla ilgili..
Birde yalanı çıktı ortaya..

Ondan önce babamı özet geçeyim;
Kendi ailesinin yanında bizi hor görür..
Kızar bağırır..
Halamdayken geçen gün anneme sesini yükseltmiş..
çıktık ordan kapıda konuşuyoduk halamla oda asansöre binmiş tam alama bişey dedim
-Catlakb hadi gel !
diye bağırdı sesi yüksekti.
Asansör kapandığı gibi
annemin yanağından makas alıp gülümsemiş..

Bir gün yine halamlar eniştemler babannem var ortamda anneme bir bağırdı durduk yere inanamazsınız..
Annemde sinirli baktı.
Babannemlerle altlı üstlü oturuyoruz..
Bize indik baktım babam şaka yapıyor..

Yine başka bi gün eniştemlerle oturuyo bu bende servis yapıyorum.
Yine bağrındı halbuki bişey yapmamıştım..
Eniştemler
-Niye bağırdın CatlakB bişey yapmadı dedi
sadece kafasıyla garip bi hareket yapar haksız olduğu ortaya çıkınca onu yaptı bu hareketi yaparkende ııııhh ııhhhh gibi tuhaf i ses çıkartır.

Abime eniştemlerin yanında bağrındı..

Erkek kardeşime de..

Ama eniştemler babamı hiç sevmez nerdeyse hele bi tanesi var bizden yana hep laf sokup bize bakıyor ve gülümsüyor adam biliyor durumlrın farkında..
Babam ezik bi tiptir..
Dışarıda omzu düşük oturan adam evde bi padişah gibi oturur.

Abimde laf sokar babama.
Abim küçükken çok ezilmiş..
Aynı şekilde bende çok ezildim..

Neyse abim geçen gün annemin huyundan şikayet eder gibi başladı konuya babamda kabardı resmen ''bak işte çocuklar bile senden şikayetçi'' der gibi.. hemde az önce normal oturan adam birden mutlu olup bacak bacak üstüne attı..
Sonra abim
-Babamda aynı bu şekilde zaten babam böyle olmasa annemde böyle olmazdı dedi
Babam bozuldu o bacak yere indi direkt..

Babamın vücut hareketleri kendini çok ele verir..

Dün sabah baban işten gelirken markete uğramış..
Aslında uğrucağından değilde akşam iftara misafir vardı ondan olayı gitti markete yoksa pek kolay kolay gitmez..
İçki alır pazar alışverişinden kısar..
Okuldan para istenir söyleyemeyiz gider içki alır sonra istediğimizdede
-yok biliyosunuz der
ama içki alır..
Neyse marketten sonra abimi aramış
Araba var ama son 1 yıldır var yani hep olan bişey değil araba..
Abimi aramış işte..
-Gelde beni al diye
abimde sabah 8-9 suları oluyor bu olay
-Anca 1 saate gelirim ya akşam 5 gibi gelirim demiş.
Geçen gün abim arkadaşlarıyla sabahtan denize gitmişti öyle bi durum varmış babam eve gelip anlatınca öğrendik..
-eşeoğlu eşek geziyo hep arkadaşlarını gezdiriyor. Bana diyo 1 saate gelirim sonra 5 te gelirim diyo
falan diye baya konuştu..
-Arabanın anahtarını ruhsatını alıcam anneme vericem yok artık öyle arkadaşlarıyla gezmek demiş..

Abim geldi anlatmadık ama sorduk nerdeydin diye
-İşim vardı dedi bize

Üstelemedik..

Sonra bu sabah abime erkek kardeşim anlatmış babamın dediklerini
Olayı abim anlatmış kardeşiime sonrada bize anlattı
Parantez açayım abim geçen gün denize gittiğinde çok yandı çok acı çekiyodu kıpkırmızıydı 2-3 gün
Bunuda neden söylediğimi aktarıcam size..
Abim olayı anlattı olay şu ;
-Ben tesisat işine gitmiştim ama kimseye söylemedim sabah (elektrikçi abim) babam aradı bende dedim ki ''1 saat uzaklıktaki mesafedeyim önemliyse seni alayım eve götüreyim sonra tekrar dönmem lazım akşam 5te eve tekrar anca gelirim''

Olayı babam bize yalan yanlış aktarmış..

Ama bitmedi..

Abim anahtarı ruhsatı tv ünitesinin üstüne bırakmış..
Sonra aradı bulamadı.
Düşündük babam aldı..

uyuyodu babam annem uyandırdı..
-Anahtar nerde
-Bendeee
-Neden ?
-Bundan sonra benim iznim olmadan kimse dokunmıcak o arabaya..
-Çocuğu dinledin mi sen diyip olay anlatmış
- Kes sesini demiş babamda biraz tartıştılar sonra uyumuş yine..

Yalan söylüyo bu adam..
Sadece kendi haklı sanki.
Bizi hiç dinlemez bi çok olayıda sormaz kesin yargı yapar
Kulağıyla dinlemez..

Birde bana küfür etmişti.
Küfür merak edenler olur ;
A.m.k buydu küfür öz kızına..

Yalvarırım dua edin bizim için kurtulalım şu adamdan..

şu anlattıklarım sadece yarısının yarısının yarısının yarısı bile değil

Yok kesinlikle yanlış anlamadım :34:
Rahatlamıyor ya eniştemler niye yapmıyorda bunu bu adam yapıyor..
Eniştemlerin ev halini bilmem ama başkalrının yanında eşlerine bağırmaz çocuklarını bo.ktan yere azarlamaz..

Sorunlu biliyoruz.
Erkeklik taslıyor ama onun tek erkekliği bizim dünyaya gelmemize etkisi başka bişey yok..
Erkek herkes olurda adam olamayanlardan işte..
Bize eziyet ediyor ya..

Erkek kardeşimle bana telefon lazım mesela..
Benim telefonum tuşlu nokialaran biriydi ve siyah bantla tutturdum ünide öyle bi telefonla dolaştım.
Geldim memlekete gördü telefonu.
erkek kardeşimde kendinden önce
-Ablama alın boşverin beni o ünide okuyor böyle telefonla olmaz orda bi telefon var çok güzel general mobile discovery
-ne kadar dedi babam
-750 ama (tanıdık bi abi var) x abiden 620ye alırmışız sormuştum
-Ben bi telefona o kadar para veremem sonra maddiyat sıkışınca annemden veya x eniştenden para isteyemem 700lük telefon alabiliyosun derler bana millete ne derim sonra

Pısırıklığa bakın ya

Sizin ki kadar değil ama babam'da kullanır bu kelimeyi babannemden korkar birşey alırız haberleri olmaz.
Ben de artık isyan ediyorum kime ne ? diye.
Babanız tek değil yani. :25:

Ben babanızdan bu kadar nefret edecek bir şey göremedim hele münasebet için yakınlık kurduğunu söylemeniz çıkarcı demeniz filan gerçekten çok enteresan. Her erkek biraz böyledir akrabalarının yanında biraz daha hava atar ama asansöre gel diye seslenmesinde ne var? asansör bekliyor diye söylemiş, markete gittiğinde eli kolu doludur gel beni al demiş orada zaten çelişki var ağabeyim 1 saat sonra gelirim ya da 5 te demiş babanız ağabeyinizin çalıştığını mesaide olduğunu biliyorsa neden çağırsın çocuğu gel beni al diye. Hadi çağırdı gelip olayı deniz gitmiş diye anlatıyorsa demiyor musunuz baba işte ya denize ne zaman gidecek diye bu da garip babanız yalan demiş filan neden denize gitmiş diye yalan söylesin zaten kızardığını görmüşsünüz güneşten. Her insanın kusurları vardır ama ben çok insanların içinde rencide edici bir şeyini göremedim bir de üstü kapalı anlatıyorsun şundan kızdı bundan kızdı diye illa bir olay olmuştur. ne kadar çabuk kötü sözler sarf edebiliyorsunuz babanızla ilgili. O da sizin bu memnuniyetsizliğini görmüş olacak ki erken evlenmesinden korkuyorum demiş yine sizi düşünüyor siz kolay sanıyorsunuz evlenmeyi babanıza tahammülünüz yoksa elin adamına nasıl olacak acaba her şeyi gözünüze batar.

Ee 7/24 bağıran bi baba aniden annenize iyi davranırsa yaşınızda 19sa anlamamak için gerizek.alı olmak şart..

aynen catlak b bizim durum gibiymis.
babam acik acik soylerdi anneniz yatmiyor diye.hatta por.. izledigini kac kez gordum.gelde nefret etme.

insan ailesinde huzur bulmak istiyor ama bulamayınca da çok üzülüyor, hayal kırıklığına uğruyor haklısın.
bu huzursuzluktan kurtulmanın en iyi yolu Rabbine sığınmaktan geçer.
Rabbine güven, tevekkül et.
O seni yalnız ve çaresiz bırakmayacaktır.
İnşaallah bu kötü günleriniz geçer..

en yapici akillica yorumu arkadas yapmis aynen katiliyorum ben kurtuldum darisi cumlenizin basina.
yalniz bnlardan kurtulunca dik ve sert duracaksin yoksa yuvana yurduna da sicramaya calisiyorlar
ayni. duzen devam etsin somursun istiyorlar.
uzak ve sert durmak lazim.

açıkçası çok garipsedim :26:
Çook ilginç bir aile yapınız var :27:

herkes sansli dogmuyor.
buyuk konusmamak lazim.

benim annemde çok çekti babamdan hala daha babam hep haklıdır bişey denmez bencildir kendisi. babam tarafı akrabalarda öyle pek aram yoktur tek dertleri laf sokuşturmak bende çok üzülüyorum üzülürdüm. şimdi evlendim rahatmıyım rahatım ama bi aklım annemde tabiki ama ne kadar evlensende o psikolojiyi yaşıyorsun ara ara ağlarım bile benim babam niye böyle niye böyleydi falan diye psikolojim bile bozuldu diyebilirim kendi evime bile yansıtıyorum eşime yansıtıyorum ne gelirse insanın kendi yakınlarından geliyor akrabaymış bunlar imtihan bizim için işte kimseyi değiştiremiyoruz şuan sadece yapabildiğim tek şey dua etmek oluyor. sende bol bol dua et sabır et inşaalh herşey yoluna girecektir

seni hatirladim catlakb.
benimde babam seninkinin birkac model degisiyi.
umarim en kisa surede kurtulursun hayirlisiyla.
sonrada gorusme bence gorusmeyi hak etmiyorlar

Zaten ben anneme dedim ileride benden ona pek bi fayda olmaz sadece
yapmam gerektiği için yaparım diye.

Sizin ki kadar değil ama babam'da kullanır bu kelimeyi babannemden korkar birşey alırız haberleri olmaz.
Ben de artık isyan ediyorum kime ne ? diye.
Babanız tek değil yani. :25:

Erkeklikleri sadece höt hötlenmekte sanki.
Kimsede sevmez zaten onu..

Ben babanızdan bu kadar nefret edecek bir şey göremedim hele münasebet için yakınlık kurduğunu söylemeniz çıkarcı demeniz filan gerçekten çok enteresan. Her erkek biraz böyledir akrabalarının yanında biraz daha hava atar ama asansöre gel diye seslenmesinde ne var? asansör bekliyor diye söylemiş, markete gittiğinde eli kolu doludur gel beni al demiş orada zaten çelişki var ağabeyim 1 saat sonra gelirim ya da 5 te demiş babanız ağabeyinizin çalıştığını mesaide olduğunu biliyorsa neden çağırsın çocuğu gel beni al diye. Hadi çağırdı gelip olayı deniz gitmiş diye anlatıyorsa demiyor musunuz baba işte ya denize ne zaman gidecek diye bu da garip babanız yalan demiş filan neden denize gitmiş diye yalan söylesin zaten kızardığını görmüşsünüz güneşten. Her insanın kusurları vardır ama ben çok insanların içinde rencide edici bir şeyini göremedim bir de üstü kapalı anlatıyorsun şundan kızdı bundan kızdı diye illa bir olay olmuştur. ne kadar çabuk kötü sözler sarf edebiliyorsunuz babanızla ilgili. O da sizin bu memnuniyetsizliğini görmüş olacak ki erken evlenmesinden korkuyorum demiş yine sizi düşünüyor siz kolay sanıyorsunuz evlenmeyi babanıza tahammülünüz yoksa elin adamına nasıl olacak acaba her şeyi gözünüze batar.

Bu sadece anlattığım kısmı daha neleri var..
Asansöre gel diye halamlar varken bağırıyor asansör kapandığı an farklı bi adama dönüp annemibn yanağından makas alıyor.
Halbuk en fazla 10 dk önce anneme halamların yanında bağıran bi adam bu.
Çıkarcı gerçekten.
Tanımıyorsunuz o yüzden bu şekilde konuşuyosunuz.
Kızdıklarının %80i boş yere dinlemeden kızıyor.
Bişey anlatamayız ona dinlemeden kızar kısa kes der kısa anlatırız detay sorar..
Dengesizlik var gerçekten.
Ben nefret ediyorum.
Zaten ben evlenme taraftarıda değilim.
ARalardaki mesajlarımı okusanız anlarsınız..
Anneme ev almadan evlenmek istemiyorum dedim..
yanlış ellik meselesini babam değil abim söylemiş herkes herşeyin farkında..
Babam ne kadar eziyet etsem iyidir diyor..
Mesela o işte bi iyiyiz ev halkı olarak o geldiği an yerli yersiz bağrınıyor.
HEle babannem merdiven boşluğunda olsun hepten artar o ses..

aynen catlak b bizim durum gibiymis.
babam acik acik soylerdi anneniz yatmiyor diye.hatta por.. izledigini kac kez gordum.gelde nefret etme.

en yapici akillica yorumu arkadas yapmis aynen katiliyorum ben kurtuldum darisi cumlenizin basina.
yalniz bnlardan kurtulunca dik ve sert duracaksin yoksa yuvana yurduna da sicramaya calisiyorlar
ayni. duzen devam etsin somursun istiyorlar.
uzak ve sert durmak lazim.

herkes sansli dogmuyor.
buyuk konusmamak lazim.

Bi adam eşini aldatmış babamda bunu anlatıyor dedi ki ;
-ee kadında suç var ki adam devayı dışarıda aramış :53:

Back
X