• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam Ne Yapmaya Çalışıyor ?!!

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Eski bi konum vardı babamla ilgili..
Birde yalanı çıktı ortaya..

Ondan önce babamı özet geçeyim;
Kendi ailesinin yanında bizi hor görür..
Kızar bağırır..
Halamdayken geçen gün anneme sesini yükseltmiş..
çıktık ordan kapıda konuşuyoduk halamla oda asansöre binmiş tam alama bişey dedim
-Catlakb hadi gel !
diye bağırdı sesi yüksekti.
Asansör kapandığı gibi
annemin yanağından makas alıp gülümsemiş..

Bir gün yine halamlar eniştemler babannem var ortamda anneme bir bağırdı durduk yere inanamazsınız..
Annemde sinirli baktı.
Babannemlerle altlı üstlü oturuyoruz..
Bize indik baktım babam şaka yapıyor..

Yine başka bi gün eniştemlerle oturuyo bu bende servis yapıyorum.
Yine bağrındı halbuki bişey yapmamıştım..
Eniştemler
-Niye bağırdın CatlakB bişey yapmadı dedi
sadece kafasıyla garip bi hareket yapar haksız olduğu ortaya çıkınca onu yaptı bu hareketi yaparkende ııııhh ııhhhh gibi tuhaf i ses çıkartır.

Abime eniştemlerin yanında bağrındı..

Erkek kardeşime de..

Ama eniştemler babamı hiç sevmez nerdeyse hele bi tanesi var bizden yana hep laf sokup bize bakıyor ve gülümsüyor adam biliyor durumlrın farkında..
Babam ezik bi tiptir..
Dışarıda omzu düşük oturan adam evde bi padişah gibi oturur.

Abimde laf sokar babama.
Abim küçükken çok ezilmiş..
Aynı şekilde bende çok ezildim..

Neyse abim geçen gün annemin huyundan şikayet eder gibi başladı konuya babamda kabardı resmen ''bak işte çocuklar bile senden şikayetçi'' der gibi.. hemde az önce normal oturan adam birden mutlu olup bacak bacak üstüne attı..
Sonra abim
-Babamda aynı bu şekilde zaten babam böyle olmasa annemde böyle olmazdı dedi
Babam bozuldu o bacak yere indi direkt..

Babamın vücut hareketleri kendini çok ele verir..

Dün sabah baban işten gelirken markete uğramış..
Aslında uğrucağından değilde akşam iftara misafir vardı ondan olayı gitti markete yoksa pek kolay kolay gitmez..
İçki alır pazar alışverişinden kısar..
Okuldan para istenir söyleyemeyiz gider içki alır sonra istediğimizdede
-yok biliyosunuz der
ama içki alır..
Neyse marketten sonra abimi aramış
Araba var ama son 1 yıldır var yani hep olan bişey değil araba..
Abimi aramış işte..
-Gelde beni al diye
abimde sabah 8-9 suları oluyor bu olay
-Anca 1 saate gelirim ya akşam 5 gibi gelirim demiş.
Geçen gün abim arkadaşlarıyla sabahtan denize gitmişti öyle bi durum varmış babam eve gelip anlatınca öğrendik..
-eşeoğlu eşek geziyo hep arkadaşlarını gezdiriyor. Bana diyo 1 saate gelirim sonra 5 te gelirim diyo
falan diye baya konuştu..
-Arabanın anahtarını ruhsatını alıcam anneme vericem yok artık öyle arkadaşlarıyla gezmek demiş..

Abim geldi anlatmadık ama sorduk nerdeydin diye
-İşim vardı dedi bize

Üstelemedik..

Sonra bu sabah abime erkek kardeşim anlatmış babamın dediklerini
Olayı abim anlatmış kardeşiime sonrada bize anlattı
Parantez açayım abim geçen gün denize gittiğinde çok yandı çok acı çekiyodu kıpkırmızıydı 2-3 gün
Bunuda neden söylediğimi aktarıcam size..
Abim olayı anlattı olay şu ;
-Ben tesisat işine gitmiştim ama kimseye söylemedim sabah (elektrikçi abim) babam aradı bende dedim ki ''1 saat uzaklıktaki mesafedeyim önemliyse seni alayım eve götüreyim sonra tekrar dönmem lazım akşam 5te eve tekrar anca gelirim''

Olayı babam bize yalan yanlış aktarmış..

Ama bitmedi..

Abim anahtarı ruhsatı tv ünitesinin üstüne bırakmış..
Sonra aradı bulamadı.
Düşündük babam aldı..

uyuyodu babam annem uyandırdı..
-Anahtar nerde
-Bendeee
-Neden ?
-Bundan sonra benim iznim olmadan kimse dokunmıcak o arabaya..
-Çocuğu dinledin mi sen diyip olay anlatmış
- Kes sesini demiş babamda biraz tartıştılar sonra uyumuş yine..

Yalan söylüyo bu adam..
Sadece kendi haklı sanki.
Bizi hiç dinlemez bi çok olayıda sormaz kesin yargı yapar
Kulağıyla dinlemez..

Birde bana küfür etmişti.
Küfür merak edenler olur ;
A.m.k buydu küfür öz kızına..

Yalvarırım dua edin bizim için kurtulalım şu adamdan..

şu anlattıklarım sadece yarısının yarısının yarısının yarısı bile değil

Sadece anlattiklarindan yola cikarak soyluyorum bunu..
Anlattigin tipte babaya sahip yiginla insan vardir eminimi ki :)
cunku orneklerin, babanin konusma tarzi falan tam Turk babalarinin hal ve hareketleri.
Evdekilere kapris yapan, anlatilani kafasina gore yorumlayip ordan kendini hakli cikartip uzerine bir de aslinda hakli olani azarlaya, evde seker kendi ailesinin yaninda aslan kesilen..
Evlenmeden once babasiyla araa kavgaai yapmayan erkek var mi acaba :)
Yasadiklarini kucuk gormuyorum yanlis anlama lutfen. Sadece numune bir babaya sahip degilsin belki icin rahatlar diye soylemek istedim.

Baban bariz sorunlu bir tip, psikolojisi göçmüş. Annene ve sizlere baba tarafınızlayken esip gürlemesi de kendince erkeklik tasladığını düşünmesinden. Bakın evde benim sözüm geçiyor bakın ben astığım astık kestiğim kestik biriyim mesajını veriyor aklınca.
Hareketlerine mana aramayı bırak çünkü kızına o kelimeyi söyleyen bir insanın hareketlerinde mana bulamazsın. Allah yardımcınız olsun.

anneler erkek cocuk yetiştirmeyi ogrenemedikleri surece sizin babaniz gibi babalar cogalicak. huzursuz bir ailede buyumek nedemek bilirim. fakat bu isin kurtulusu yok sabredeceksiniz taki kendi hayatinizi kurana kadar. allah yardimciniz olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sadece anlattiklarindan yola cikarak soyluyorum bunu..
Anlattigin tipte babaya sahip yiginla insan vardir eminimi ki :)
cunku orneklerin, babanin konusma tarzi falan tam Turk babalarinin hal ve hareketleri.
Evdekilere kapris yapan, anlatilani kafasina gore yorumlayip ordan kendini hakli cikartip uzerine bir de aslinda hakli olani azarlaya, evde seker kendi ailesinin yaninda aslan kesilen..
Evlenmeden once babasiyla araa kavgaai yapmayan erkek var mi acaba :)
Yasadiklarini kucuk gormuyorum yanlis anlama lutfen. Sadece numune bir babaya sahip degilsin belki icin rahatlar diye soylemek istedim.

Yok kesinlikle yanlış anlamadım :34:
Rahatlamıyor ya eniştemler niye yapmıyorda bunu bu adam yapıyor..
Eniştemlerin ev halini bilmem ama başkalrının yanında eşlerine bağırmaz çocuklarını bo.ktan yere azarlamaz..

Baban bariz sorunlu bir tip, psikolojisi göçmüş. Annene ve sizlere baba tarafınızlayken esip gürlemesi de kendince erkeklik tasladığını düşünmesinden. Bakın evde benim sözüm geçiyor bakın ben astığım astık kestiğim kestik biriyim mesajını veriyor aklınca.
Hareketlerine mana aramayı bırak çünkü kızına o kelimeyi söyleyen bir insanın hareketlerinde mana bulamazsın. Allah yardımcınız olsun.

Sorunlu biliyoruz.
Erkeklik taslıyor ama onun tek erkekliği bizim dünyaya gelmemize etkisi başka bişey yok..
Erkek herkes olurda adam olamayanlardan işte..
Bize eziyet ediyor ya..

Erkek kardeşimle bana telefon lazım mesela..
Benim telefonum tuşlu nokialaran biriydi ve siyah bantla tutturdum ünide öyle bi telefonla dolaştım.
Geldim memlekete gördü telefonu.
erkek kardeşimde kendinden önce
-Ablama alın boşverin beni o ünide okuyor böyle telefonla olmaz orda bi telefon var çok güzel general mobile discovery
-ne kadar dedi babam
-750 ama (tanıdık bi abi var) x abiden 620ye alırmışız sormuştum
-Ben bi telefona o kadar para veremem sonra maddiyat sıkışınca annemden veya x eniştenden para isteyemem 700lük telefon alabiliyosun derler bana millete ne derim sonra

Pısırıklığa bakın ya

anneler erkek cocuk yetiştirmeyi ogrenemedikleri surece sizin babaniz gibi babalar cogalicak. huzursuz bir ailede buyumek nedemek bilirim. fakat bu isin kurtulusu yok sabredeceksiniz taki kendi hayatinizi kurana kadar. allah yardimciniz olsun.

Ben hayatımı kursam annem napıcak..
Annemin genç kızlığıda sorunlu bi evde geçmiş evliliğide :(

Yok kesinlikle yanlış anlamadım :34:
Rahatlamıyor ya eniştemler niye yapmıyorda bunu bu adam yapıyor..
Eniştemlerin ev halini bilmem ama başkalrının yanında eşlerine bağırmaz çocuklarını bo.ktan yere azarlamaz..

Sorunlu biliyoruz.
Erkeklik taslıyor ama onun tek erkekliği bizim dünyaya gelmemize etkisi başka bişey yok..
Erkek herkes olurda adam olamayanlardan işte..
Bize eziyet ediyor ya..

Erkek kardeşimle bana telefon lazım mesela..
Benim telefonum tuşlu nokialaran biriydi ve siyah bantla tutturdum ünide öyle bi telefonla dolaştım.
Geldim memlekete gördü telefonu.
erkek kardeşimde kendinden önce
-Ablama alın boşverin beni o ünide okuyor böyle telefonla olmaz orda bi telefon var çok güzel general mobile discovery
-ne kadar dedi babam
-750 ama (tanıdık bi abi var) x abiden 620ye alırmışız sormuştum
-Ben bi telefona o kadar para veremem sonra maddiyat sıkışınca annemden veya x eniştenden para isteyemem 700lük telefon alabiliyosun derler bana millete ne derim sonra

Pısırıklığa bakın ya

Haklısın, dünyaya gelmenize sebep ya hani söz söyleme hakkını görüyor ya sizde ondan size bu afralar tafralar. Çok zor ama umursamamaya çalışacaksın üniversite okuyormuşsun işte biran önce mesleğini eline almaya bak ona muhtaç olmazsın maddi olarak.

Haklısın, dünyaya gelmenize sebep ya hani söz söyleme hakkını görüyor ya sizde ondan size bu afralar tafralar. Çok zor ama umursamamaya çalışacaksın üniversite okuyormuşsun işte biran önce mesleğini eline almaya bak ona muhtaç olmazsın maddi olarak.

Abim geçen yıl anneme ne demiş biliyo musunuz ?
-CatlakB'in bu evden kurtulmak için yanlış evlilik yapmasından korkuyorum

annenize hep destek olucaksiniz ... baska çaresi yok.

annenize hep destek olucaksiniz ... baska çaresi yok.

Oluyoruz ama bu adam hep bize oynuyor ve hep istediği oluyor şans mıdır nedir bilemem artık hep ondan yana

Abim geçen yıl anneme ne demiş biliyo musunuz ?
-CatlakB'in bu evden kurtulmak için yanlış evlilik yapmasından korkuyorum

Demek ki herkes her şeyin farkında işte. Sen o evden evlenerek kurtulmayı değil de kendi ayakların üzerinde durarak, çalışarak kendi paranı kazanarak kurtulmayı dene. Ayrı eve çıkarsın belki, belki başka şehirde olur işin belki evlenir gidersin ama anneni maddi manevi babana muhtaç bırakmamaya bakın en çok zararı o görür çünkü.

öz babanız mı ?

Psikolojik Destek alıyor mu ?

Demek ki herkes her şeyin farkında işte. Sen o evden evlenerek kurtulmayı değil de kendi ayakların üzerinde durarak, çalışarak kendi paranı kazanarak kurtulmayı dene. Ayrı eve çıkarsın belki, belki başka şehirde olur işin belki evlenir gidersin ama anneni maddi manevi babana muhtaç bırakmamaya bakın en çok zararı o görür çünkü.

Zaten ben hiç elenp urtulmma derdinde değilim evlendiğim adam farklı olmayabilir bundan çünkü..
Ben zaten mesleğimi elime alıp anneme ev almayı çok istiyorum bu adamda kendi ağız pisliği gibi bi yerde can versin..
İlerde benden pek bi fayda olmaz o adama..
Baba sözcüğünden tiksiniyorumm.

öz babanız mı ?

Psikolojik Destek alıyor mu ?

Öz öz.
Biyolojik olarak öz ama ben manevi olarak baba gözüyle görmüyorum o adamı.

Ne psikolojik desteği ya :52:
Anneme diyo psikoloja git diye kendini görmüyor :ssz:

Birde şu durum var
yaşım 19 ee evlilik hayatını az çok biliyoruz..
Karı-koca ilişkisi oluyor ya hani..
Babam işi anneme düşünce anneme melek kesilir bizi erken uyumaya teşfik edip sabah anneme bağrıca çağıra dışarı çıkar bu gündüzde oluyor.
Anladığımız kadarıyla babam yanaşmak istiyo annem itiraz ediyo babam deliriyor..

Çıkarcı..

Öz öz.
Biyolojik olarak öz ama ben manevi olarak baba gözüyle görmüyorum o adamı.

Ne psikolojik desteği ya :52:
Anneme diyo psikoloja git diye kendini görmüyor :ssz:

Birde şu durum var
yaşım 19 ee evlilik hayatını az çok biliyoruz..
Karı-koca ilişkisi oluyor ya hani..
Babam işi anneme düşünce anneme melek kesilir bizi erken uyumaya teşfik edip sabah anneme bağrıca çağıra dışarı çıkar bu gündüzde oluyor.
Anladığımız kadarıyla babam yanaşmak istiyo annem itiraz ediyo babam deliriyor..

Çıkarcı..

sen nee çook şey biliyorsun :53:

insan ailesinde huzur bulmak istiyor ama bulamayınca da çok üzülüyor, hayal kırıklığına uğruyor haklısın.
bu huzursuzluktan kurtulmanın en iyi yolu Rabbine sığınmaktan geçer.
Rabbine güven, tevekkül et.
O seni yalnız ve çaresiz bırakmayacaktır.
İnşaallah bu kötü günleriniz geçer..

insan ailesinde huzur bulmak istiyor ama bulamayınca da çok üzülüyor, hayal kırıklığına uğruyor haklısın.
bu huzursuzluktan kurtulmanın en iyi yolu Rabbine sığınmaktan geçer.
Rabbine güven, tevekkül et.
O seni yalnız ve çaresiz bırakmayacaktır.
İnşaallah bu kötü günleriniz geçer..

Hep bunun için dua ediyorum.

Back
X