babam mide küçültme ameliyatı olacak :-(korkuyorum

Çok sevindim babanin iyi olmasına :) bundan snraki yaşamında babana sizinle birlikte sağlıklı ömürler diliyorum inşallah Gelişmelerden haberdar et bizi

Çok sevindim babanin iyi olmasına :) bundan snraki yaşamında babana sizinle birlikte sağlıklı ömürler diliyorum inşallah Gelişmelerden haberdar et bizi
Teşekkür ederim inşaallah, gelişmeleri paylaşacağım.Başta çok korktum ama şimdi memnunum çünkü daha sağlıklı olucak inşaallah.

Konu tam benlik :)
Yeni daha bi akrabam oldu cook iyi geçen gün görüştük tig gibi olmuş sağlıklı ve mutlu
Uzman ellerde allahın izniyle bişey olmaz inşallah

Ameliyat sonrası bakım tüketmemesi gereken gıdalar onemliymis bir de

Evet onun Îçin ben yanında kalıyorum elimden geldiğince iyi bakmaya çalışıyorum, elimizde diet listemiz var zaten ona uyuyoruz, inşaallah herşey iyi olacak. iyi de gidiyoruz çok şükür.

Slm kizlar babamin resmini katacaktim ama babam istemedi bu arada 15temmuzdu ameliyati ogunden bugune 30 kusur kilo verdi inanin gorunce tanıyamıyorum: )))simdi hftada 2kere havuza gidiyor vucudunda herhangi bir sarkma olmadi şükür ogunlerde yanimda oldugunuz icin hepinize cok tesekkur ediyorum bende 2.evladima hamileyim şimdi Allaha emanet olun a.s hayırlı cumalar

Demiştim dimi :)

Çok sevindim adınıza, Allah uzun sağlıklı omur versin iyi olsun hep basinizda olsun inşaallah

Annenizin de mekanı cennet olsun

Benim bir tanıdığım oldu Elazığda M ile başlayan bir özel hastahene.Doktorun adını bilmiyorum ama bu işte iyiymiş.Kaldıki her yerde olabilirdi para sorunu yok o adama İstanbuldan gitti.Gayet iyi.1 sene bitmek üzere.
Onun dışında bildiğim 2 kişi daha var.Onlarda iyiler.

Korkmayın.Uyku apsesinden korkun ama çok tehlikeli.Olanlar kilo verince bir çok kronik sağlık sorunlarından kurtuldu.160kg ile yaşamakda çok zor.Üzülmeyin kötüyü düşünmemeye çalışın.İyi olacak

Benim bir tanıdığım oldu Elazığda M ile başlayan bir özel hastahene.Doktorun adını bilmiyorum ama bu işte iyiymiş.Kaldıki her yerde olabilirdi para sorunu yok o adama İstanbuldan gitti.Gayet iyi.1 sene bitmek üzere.
Onun dışında bildiğim 2 kişi daha var.Onlarda iyiler.

Korkmayın.Uyku apsesinden korkun ama çok tehlikeli.Olanlar kilo verince bir çok kronik sağlık sorunlarından kurtuldu.160kg ile yaşamakda çok zor.Üzülmeyin kötüyü düşünmemeye çalışın.İyi olacak

Evet aynen oyle.bastaki korkum başka bir ameliyat sonrası annemi kaybetmiş olmamizdi biraz arastirinca zimba acikligi sizma felan cok korkmustum arkadaslar sagolsun beni bilgilendirip rahatlatmistilar şimdi 3ay hatta 4ay oluyor iyi suan cok şükür sagolun verdiginiz morel icin

Bende oldum hiç korkmayin 2 sene oldu benim 120 kilodan 60 kiloya dustum hamileyim şimdi 15 haftalık simdilik 1 kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…