• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam mide küçültme ameliyatı olacak :-(korkuyorum

Babamın durumu çok iyi herhangi bir kaçak sorunu olmadı çok şükür ama 2ay bu risk devam edecek diyete dikkat etmek gerekiyor hala hastanede,ameliyat sonrası nerdeyse hiç agrisi olmadı diyebilirim enerjisi hep iyiydi inşaallah salı yada çarşamba dönecekler.bu sayfada babamın değişimini resimlerle ay ay paylasacagim inşaallah

Babamın durumu çok iyi herhangi bir kaçak sorunu olmadı çok şükür ama 2ay bu risk devam edecek diyete dikkat etmek gerekiyor hala hastanede,ameliyat sonrası nerdeyse hiç agrisi olmadı diyebilirim enerjisi hep iyiydi inşaallah salı yada çarşamba dönecekler.bu sayfada babamın değişimini resimlerle ay ay paylasacagim inşaallah
bende soracaktım iyi gözünüz aydın
ilk hafta berrak sıvı
2.hafta koyu sıvı
3.hafta çorba püre
halsizlik yaşıyacak bu döneemde gayet olağan
ateş olmamasına dikkat edin ve ayağını bol bol sallatırın yürüyüş yaptırın

bende soracaktım iyi gözünüz aydın
ilk hafta berrak sıvı
2.hafta koyu sıvı
3.hafta çorba püre
halsizlik yaşıyacak bu döneemde gayet olağan
ateş olmamasına dikkat edin ve ayağını bol bol sallatırın yürüyüş yaptırın
Tamam yaparız. teşekkür ederim bu süreçte yalnız birakmadiniz,hep bilgilendirdiniz.Rabbim size hayırlı,sağlıklı ve salih bir evlat nasip etsin rahat bir dogumunuz olsun inşaallah

Tamam yaparız. teşekkür ederim bu süreçte yalnız birakmadiniz,hep bilgilendirdiniz.Rabbim size hayırlı,sağlıklı ve salih bir evlat nasip etsin rahat bir dogumunuz olsun inşaallah
Sağol cnm bnm ALLAH razı olsun
İşin Büyük kısmını atlatmışsınız
şimdi önemli olan bakım önemli :)

Elazığ daki dr Mehmet Fatih Erol muş.tanıyan,duyan varmı nasıldır babam işin uzmanı dedi

Canım hangi hastanede bu doktor? Ozellerden birindeyse hiç tavsiye etmem. Olası acil bir durumda direkt Araştırma hastanesine sevkediyorlar. Profesyonellik sıfır. Araştırma hastanesi cerrahi ve estetik konularında oldukça başarılı. Oradaysa tavsiye edebilirim. Eşime sorayım hattâ hastaneden tanıdık var. Bilgi verirlerse tekrar yazayım.

Canım hangi hastanede bu doktor? Ozellerden birindeyse hiç tavsiye etmem. Olası acil bir durumda direkt Araştırma hastanesine sevkediyorlar. Profesyonellik sıfır. Araştırma hastanesi cerrahi ve estetik konularında oldukça başarılı. Oradaysa tavsiye edebilirim. Eşime sorayım hattâ hastaneden tanıdık var. Bilgi verirlerse tekrar yazayım.
Elazığ eğitim araştırma hastanesinde oldu suana kadar herşeyden memnun çok şükür bir sıkıntı olmadı bir iki güne taburcu olacak inşaallah adanadaki tanıdığı dr ve diyetisyen ile devam edecek kontrollerine. zaten burdaki dr arkadaşlarınin tavsiyesiyle oraya gitmiş

Elazığ eğitim araştırma hastanesinde oldu suana kadar herşeyden memnun çok şükür bir sıkıntı olmadı bir iki güne taburcu olacak inşaallah adanadaki tanıdığı dr ve diyetisyen ile devam edecek kontrollerine. zaten burdaki dr arkadaşlarınin tavsiyesiyle oraya gitmiş
Burda hangi dra gidiyor ve diyetisene
Elazığda kim yaptı ameliyatını ?

Elazigda doç.dr mehmet fatih erol yaptı.adanadakinlerin isimlerini bilmiyorum yani hangisine gideceğini, birkaç tanıdığı var gelince ogrenicem
Tamam cnm zayıfladı haberini de beklerim
Muhteşem değişim oluyor :)
Hatta şuan bol bol resmini çek vucüt ölçüsü al :)
Sıvı alımını az az ve sık sık yapsın
Adana malum deli sıcak
Çok halsiz kalır

Herkese hayırlı günler.babam 160 kg ile mide ameliyatı olmuştu 10 günlük bir sürede 148 kg oldu 11,12,kg kaybetti sağlıgi gayet iyi uyku apnesi ve horlama baya baya azaldı :) bugün işine bile gitti. 1ayı doldurunca resim koyacağım inşaallah
Konunu takipteyim cnm. Cok sevindim cok ..insallah daha da iyi olur. Mide kucultme operasyonlari farkli farkli cnm. Babanin oldugu operasyonun ismi ne tam olarak? Babanin vücut kitle indeksi kaçtı ameliyat kararı alindiginda?

Inşaallah :). Tüp mide ameliyatı olarak geçiyor mide kesiliyor sonra zımbalanıyor yani bidaha dönüşü yok.babam 160 kg ile ameliyat oldu kitle indeksi kaçtı bilmiyorum.

Az önce konuştuğumuzda babama sordum V.k.i=56.7. Normal olması gereken kg 64.müş canım.
Konunu takipteyim cnm. Cok sevindim cok ..insallah daha da iyi olur. Mide kucultme operasyonlari farkli farkli cnm. Babanin oldugu operasyonun ismi ne tam olarak? Babanin vücut kitle indeksi kaçtı ameliyat kararı alindiginda?

Back