babam mide küçültme ameliyatı olacak :-(korkuyorum

Teşekkür ederim bilgiler Îçin babam 56 yaşında.evet bu ameliyatı olmazsa daha riskli durumda özellikle ilerlemiş uyku apnesi nedeniyle inşaallah herşey daha iyi olacak

Çok teşekkür ederim ameliyat p.tesi yada salı gerçekleşecek lütfen ozamanda duanizi eksik etmeyin buraya yazicagim ameliyat olduğu gün<3

Çok teşekkür ederim ameliyat p.tesi yada salı gerçekleşecek lütfen ozamanda duanizi eksik etmeyin buraya yazicagim ameliyat olduğu gün<3

ettim bile:) benim babamdada var zaten aynı rahatsızlık ama gece kullaması için alet verdiler sadece ama onun için bile çok huzursuzum..merakla bekliyorum iyi olacağını düşünüyorum allah yardımcınız olsun:) dualarım sizinle.

Allah razı olsun.Allah'tan acil şifalar diliyorum babanız için rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşaallah.

Ameliyat sonrası doktorun tavsiyelerine çok dikkat etsin, doktorun söylediği şeyler dışında bir şey yemesin. En önemlisi bu. Ameliyat sonrası sorun yaşayanlar dayanamayıp diyet dışı yemek yiyenler

Ameliyat sonrası doktorun tavsiyelerine çok dikkat etsin, doktorun söylediği şeyler dışında bir şey yemesin. En önemlisi bu. Ameliyat sonrası sorun yaşayanlar dayanamayıp diyet dışı yemek yiyenler
Babam iradeli insandır inşaallah diyetine uyacaktir bu kilolarıda malesef annemden sonra düzensiz yemek yemeyle aldı tek yaşıyor dolmasını bile yapar bize hiçbirşey yaptırmaz(kimseye yük olmama duygusu yaşıyor,hepinizin düzeni var colugunuz,çocuğunuza bakın siz der hep canım babam bizde kendini aciz hissetmesin diye hassas yaklaşıyoruz yoksa kendini kötü hissediyor:-(. )Ama işten gelince yorgun düşüyor diye fastfood ağırlıklı beslendi sabah zaten kahvaltı yok bu hale geldi bundan sonra daha düzenli bir program uyguluyacak inşallah

Bu ameliyat ücretlimi acaba?

Babama hiç parayla ilgili birşey sormadım ama önceden 7.ooo mi 10.000 mi birşeyler diyordu erkek kardeşime ama aynı yer icinmiydi bilmiyorum birçok yeri araştırdı çünkü,öğrenince yazarım

Sakın üzülme inşallah baban çok sağlıklı bir şekilde çıkacak ameliyattan. Dua edicem size. Rabbim yardımcınız olsun inşallah

hiç korkma inan o kiloda olmasından daha tehlikeli değil ameliyat
instagramda bir sürü tüp mideli hesap var onları takip et hatta tanış konuş hem için rahatlar hem de bilgilenmiş olursun.
çok geçmiş olsun.

Teşekkür ederim her yerden araştırıyorum ınan uyku yok gözümde zaten daldimmi kabusla uyanıyorum atlaticaz inşaallah Allahım bana ve kardeşlerime bağışlasın babamı.

Babamı az önce ameliyata almışlar korkudan migdem bulanıyor ikikere kustum.duanizi eksik etmeyin bende şimdi yasin okuyacam

Tam 1,5saat oldu :-( erkek kardeşim kapıda bekliyor çıkınca haber verecek dr 1saati geçebilir demiş ama daha çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…