• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam Kalp Krizi Gecirdi

İçim oyle bir yaniyor ki ne diyecegimi bile bilmiyorum. Canim babam evde once cok fazla gegirmeye baslamis. Ben baska sehirde oldugum icin yasananlara sahit olmadim. Annem midesinin bozuldugunu dusunerek nane limon yapmak istemis. Daha sonra annem namaza durmus, babamdan bir ogurme sesi gelmis ardindan da pat diye bir ses... Hemen kosmuslar kiz kardesimle yanina. Kardesim kalp masaji yapmis, annem bogazina bir sey mi kacti diye dusunup manevra yapmis. Hemen ambulansi cagirmislar. Ambulans geldiginde nabzi varmis ama ambulansta 3 kez kalbi durmus. Sonra hastanede anjiyo yapiliyor, bir damari tikaliymis aciliyor. Su anda yogun bakimda. Bana da soyleyememisler bir turlu ben hamile oldugum icin gec ogrendim durumu ve kendimden gectim. Hemen esimle yola ciktik. Ne yasadigimi bilmiyorum, gunlerdir ölü gibiyiz. 12 gundur yogun bakimda ve sadece nefes aliyor, ilaci kestiler gunler oldu ama uyanmiyor. Dunyanin en tatli en iyi babalarindan biri benim canimmm. Biz ona hic kiyamazdik, rahat etsin hic uzulmesin isterdik. Hep ozenli davranirdik. O da bizi hic hic uzmedi. Allah ondan razi olsun.
Annem ve kardesim de cok kotuler, elimiz kolumuz kalkmiyor. Ne yapacagimizi bilmiyoruz. Ev ustumuze geliyor, beklemek zulum gibi. Allah kimseye yasatmasin.
Allah sizlere bağışlasın çok üzüldüm şuan.

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin tez vakitte..

Bu mide sorunuymuş gibi başlayan kalp krizleri son aylarda çok arttı, geçen gün bir haber okuudm İsrail araştırması sonucu mrna aşılarının kalp krizlerini ve lenf bezlerini şişirdiği arttırdığı kanıtlanmış, babanız aşı oldu mu bilmiyorum ama tekrar çok geçmiş olsun..
benimeşim biontech oldu 45 yaşında ve kalpkrizi geçirdi. o hastane kapısında bayıldığı için müdahalesi hızlı oldu çpok şükür. dediğinizi doktoru da söylemiş. aşılar kalp krizini çok hızlandırdı ve arttırdı

Hepinizden Allah razi olsun insallah. Cok tesekkur ederim. Doktor bugun babamin bitkisel hayata girdigini soyledi. Biz ona hic kiyamadik hep rahat ettirmeye calistik. Simdi bir odada oylece camlarin arkasinda, her seyden habersiz yatiyor. Cok aci cok. Yuregimiz paramparca. Ne denir bilmiyorum.
Rabbim sabır versin diyecek bir şey bulamadım

Herkese cok tesekkur ederim. Allah razi olsun. Kimseye boyle bir aci vermesin Rabbim. İnsan anne ve babasinin belli bir yasa gelmesini, her seyi gormesini istiyor. Canim babam hayat doluydu. Gezmeye bayilirdi. Bir suru plan yapmisti, gezi planlari. Nasip olmadi. Hayata cok bagliydi. Simdi onu oyle goruyorum, bir suru cihaza bagli, her seyden habersiz. İcimden kocaman bir sey kopup da gidiyor. Seni boyle mi gorecektim baba, diye dusundum onu ilk gordugum an. Seni en son uc ay once sapasaglam gordum, geldim uzak yollardan. Seni boyle mi bulacaktim babam... Ah canimmm, yaktin yuregimizi...

İçim oyle bir yaniyor ki ne diyecegimi bile bilmiyorum. Canim babam evde once cok fazla gegirmeye baslamis. Ben baska sehirde oldugum icin yasananlara sahit olmadim. Annem midesinin bozuldugunu dusunerek nane limon yapmak istemis. Daha sonra annem namaza durmus, babamdan bir ogurme sesi gelmis ardindan da pat diye bir ses... Hemen kosmuslar kiz kardesimle yanina. Kardesim kalp masaji yapmis, annem bogazina bir sey mi kacti diye dusunup manevra yapmis. Hemen ambulansi cagirmislar. Ambulans geldiginde nabzi varmis ama ambulansta 3 kez kalbi durmus. Sonra hastanede anjiyo yapiliyor, bir damari tikaliymis aciliyor. Su anda yogun bakimda. Bana da soyleyememisler bir turlu ben hamile oldugum icin gec ogrendim durumu ve kendimden gectim. Hemen esimle yola ciktik. Ne yasadigimi bilmiyorum, gunlerdir ölü gibiyiz. 12 gundur yogun bakimda ve sadece nefes aliyor, ilaci kestiler gunler oldu ama uyanmiyor. Dunyanin en tatli en iyi babalarindan biri benim canimmm. Biz ona hic kiyamazdik, rahat etsin hic uzulmesin isterdik. Hep ozenli davranirdik. O da bizi hic hic uzmedi. Allah ondan razi olsun.
Annem ve kardesim de cok kotuler, elimiz kolumuz kalkmiyor. Ne yapacagimizi bilmiyoruz. Ev ustumuze geliyor, beklemek zulum gibi. Allah kimseye yasatmasin.
Allah acil sifalar nasip etsin. Siz de tez vakit babanizi kucaklayin. Iyilesecektir güzel dusunun güzel olsun

Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun, tekrar sizlerin yanına bağışlasın inşallah...

Beyni kalbinin calistirilmaya calisilmasi sirasinda toplamda 35 dakika oksijensiz kalmis. Kalbi toplamda 3 kez durmus canim babacigimin. Maalesef bitkisel hayata girdi. Cok tesekkur ederim.
Büyük ihtimal trakeostomi yapılmıştır.Enfeksiyon kapmaması için yanına çok girmek için ısrarcı olmayın.Girdiginiz zamanda yanında aglamayin konuşun onunla sizi duyulabilir.Umutsuz olmayın o durumdan kurtulup yeniden hayata başlayanlar var.Çok araştırıp o kişilerin yakınlarına ulaşmıştım.Rabbin yardımcınız olsun.

Çok üzüldüm :( babanız hangi aşıyı kaç doz oldu biliyormusunuz ( bu hafta 3 yakınımı kalp krizinden kaybettim)

Herkese cok tesekkurler arkadaslar. 10 gun once kaybettik babacigimi maalesef. Bir fatiha bagislarsaniz cok mutlu olurum. Allah razi olsun.

Su an hayat cok cok bos ve anlamsiz geliyor. Hicbir yere sigamiyoruz. Gun boyu uyuyacagim kendimi biraksam...

Basiniz sagolsun Allah babanizin mekanini cennet eylesin. Size de sabirlar versin insallah. Babayi kaybetmek cok zor. Allah hepinize güc kuvvet versin bu zor günlerde

Back
X