- Konu Sahibi freespirit7
İçim oyle bir yaniyor ki ne diyecegimi bile bilmiyorum. Canim babam evde once cok fazla gegirmeye baslamis. Ben baska sehirde oldugum icin yasananlara sahit olmadim. Annem midesinin bozuldugunu dusunerek nane limon yapmak istemis. Daha sonra annem namaza durmus, babamdan bir ogurme sesi gelmis ardindan da pat diye bir ses... Hemen kosmuslar kiz kardesimle yanina. Kardesim kalp masaji yapmis, annem bogazina bir sey mi kacti diye dusunup manevra yapmis. Hemen ambulansi cagirmislar. Ambulans geldiginde nabzi varmis ama ambulansta 3 kez kalbi durmus. Sonra hastanede anjiyo yapiliyor, bir damari tikaliymis aciliyor. Su anda yogun bakimda. Bana da soyleyememisler bir turlu ben hamile oldugum icin gec ogrendim durumu ve kendimden gectim. Hemen esimle yola ciktik. Ne yasadigimi bilmiyorum, gunlerdir ölü gibiyiz. 12 gundur yogun bakimda ve sadece nefes aliyor, ilaci kestiler gunler oldu ama uyanmiyor. Dunyanin en tatli en iyi babalarindan biri benim canimmm. Biz ona hic kiyamazdik, rahat etsin hic uzulmesin isterdik. Hep ozenli davranirdik. O da bizi hic hic uzmedi. Allah ondan razi olsun.
Annem ve kardesim de cok kotuler, elimiz kolumuz kalkmiyor. Ne yapacagimizi bilmiyoruz. Ev ustumuze geliyor, beklemek zulum gibi. Allah kimseye yasatmasin.
Annem ve kardesim de cok kotuler, elimiz kolumuz kalkmiyor. Ne yapacagimizi bilmiyoruz. Ev ustumuze geliyor, beklemek zulum gibi. Allah kimseye yasatmasin.