Babam ile kıyafet sorununu çözemiyorum

Aileniz inancınız olmadığını biliyor mu ? Sadece merakımdan soruyorum ferace giydirecek kadar muhafazakarlarsa inançsız olmanızı nasıl karşıladılar?

Bu yüzden ayrı eve mi çıkayım, başka hiç bir sorun olmadığını belirttim . Nasıl konuşmalıyım diyerek açtım konuyu. Buradakiler dedikleriniz bişeyler söylüyor zaten köstek olmak yerine
Adam hic bir sekilde tolere etmeyecek belli, suyuna gitmekten baska care mi var oyleyse?

Ne zamandan beri babanız böyle küçüklüğünüzden beri yeni mi
Küçükken hatırlıyorum belli bir yaşa kadar şort giyiyordum, sonra giydirmemeye başladı. O zamanlar Antalya’da oturmuyorduk bu arada . Daha ilkokuldaydım askılı giydirmiyordu 6-7 yaşına kadar giydim yani

Yani şunu sormak istedim aslında konuşurken ne söylemeliyim ki anlasın ? Ya da zorla giyeyim mi ne derse desin, alışır mı?
Valla ayri ev yoksa ben olsam suyuna giderim niye suratini cekeyimki, hem huzursuzluk sevmem ben. Ya da oturup ciddi bi konusma yap, buna ragmen kirip dokuyorsada zaten konusulmaz demekki babanla

Aileniz inancınız olmadığını biliyor mu ? Sadece merakımdan soruyorum ferace giydirecek kadar muhafazakarlarsa inançsız olmanızı nasıl karşıladılar?
Bilmiyolardır büyük ihtimalle. Böyle çok kişi var kendini ailesinden saklayan. Eski sevgilim ateistti ama ailesi bilmiyordu, evde oruç tutuyor gibi yapıp dışarıda yiyip içiyordu. Bayram namazına diye dışarda dolaşıp geri eve gidiyordu falan.

Yani şunu sormak istedim aslında konuşurken ne söylemeliyim ki anlasın ? Ya da zorla giyeyim mi ne derse desin, alışır mı?
Alışmaz. Babanı ikna edebileceğini sanmıyorum. Yorumların birinde vurup kıran biri demişsin çünkü. Ekonomik özgürlüğünü almaya bak bence. Şimdi geçimini sağladığı için hayatında bu kadar söz sahibi bence.

İki sene sonra mezun olacağım. İki sene daha gizli saklı idare edip işe başladıktan sonra mı karşı çıkayım

Başkaları için kapalı giyinip babanla çatışman garip seni çarşafa sokmamış adam

Merhaba canım
Çok zor bi durumdasın. Adına çok üzüldüm. Daha önce Antalya'yı görmedim fakat çok sıcak olduğunu duymuştum. Ben yazın cayır cayır yanan bi şehirde okuyorum. İnan bana da çok zor gelirdi Yazın erkekler rahat rahat şort giyerken şortuma karışılması.
Bence annenin de güçlü bi ses olması gerek. Sen tek ses olduğunda sadece ortamın tadını kaçıran çocuk olursun. Ben bunu yaşadım. Bunı tartışarak istediğimi giyerek çözdüm. Zamanla annem de babama karşı benimle mücadele etti. Şimdi istediğimi giyiyorum. Fakat bu demek değil ki mini şortla geziyorum. Aslında yaşadığım yer yobaz bi yer. Orda dikkat ediyorum. Zamanla alışılıyo.
Ya sesini çıkarmalısın. Ya da iki yıl bekleyip ayrı bi hayat kurmalısın. Aklıma pek bişey gelmiyo. Bol şans

20 yasindayken falan ben de gizli gizli giyerdim benim babam da istemezdi günay ahirette senin kapanmamanın hesabı bana sorulacak derdi ben of pof yapardım gizli gizli mini etek falan giyerdim,şimdi 29 oldum babam eskisi kadar sıkmıyor ama benim de içimden gelmiyor ne hikmetse şort,etek vs giyemiyorum

Ben olsam sortu sifonla kombin ederdim. Askiliyla cik cantana kisa kollu bir ince ceket at baban gorurse cikarir giyersin. Antalyada da sort askili giyemiyorsan yuh babana. Sort giymeyen aykiri gorunur orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…