- 31 Temmuz 2018
- 1.043
- 1.128
- 83
- 29
Gerçekten artık çok yoruldum ve bıktım . Küçüklüğümden beri hiç bir zaman askılı şort vs rahat rahat giyemiyorum babam yüzünden . 24 yaşına geldim hala gizli saklı giyiyorum. Kaç kere kavga ettik kaç kere konuştuk asla anlamıyor. Ona göre kot tişört giyicem sadece . Unuttuğu bir şey var ki benim bedenim. Bana kalsa o ne derse desin 100 kere de kavga etsek 50 yaşıma da gelsem ben açık giyinicem. Ama bu yaşlarda giymek güzel ve ben bu yaşlarıma geri gelmeyeceğim. Ve ben ne yapacağım bilmiyorum artık gerçekten bıktım . Ayrı eve çık diyenler olacak ama kıyafet konusu dışında başka hiç sorunumuz yok .ve bunu yapmak istemem . Anneme kalsa gizlice giyeyim ama ben artık her dışarı çıktığımda aman babamla karşılaşır mıyım ki, erken gelir beni görür mü ki diye düşünmekten, sokağın ortasında üzerime tişört geçirmekten bıktım. Ya 24 yaşındayım ben karakterim oturdu ve açık giyinmeyi seçiyorum ve giyicem işte öldürse de giyicem. Bunları yüzüne söylemek bağırmak istiyorum ama babam olduğu için yapamıyorum ki daha önce söyledim olmadı . Askılıyı mini eteği geçtim, belki yavaşça alışır dedim diz hizamda elbise giydim zorla değiştirtti. Markete gidicem üzerimde sıfır kollu var öyle gitme diyor . Yahu sadece kollarım açık, zayıfım vücudumda belirgin olan dikkat çeken bir yer yok göğüslerim küçücük. Üstüne üstlük en tuhaf olan da Antalya’da yaşıyoruz . Yahu kimse dönüp bakmıyor, ama anlamıyor anlatamıyorum. Evlenmeyi de düşünmüyorum henüz bir 30 uma kadar. ama çok mu şey istiyorum herkes askılı şort geziyor ben ya korka korka geziyorum ya aman görür falan deyip giymiyorum . Ne yapmalıyım nasıl konuşmalıyım ne desem ikna olur bana akıl verin lütfen
Ve o kadar sinirli bir insan ki, ben en küçük bişey konuşmaya kalmadan bağırır çağırır beni susturur
Ve o kadar sinirli bir insan ki, ben en küçük bişey konuşmaya kalmadan bağırır çağırır beni susturur
Son düzenleme: