babam facebooktan bir kadınla konuşuyor :(

aybukemeral61

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2018
2
0
25
Öncelikle merhabaa ablalarım ben şuan 13 yaşındayım. Dün babamın yanına gittim okey oynuyordu telefondan. Ama masa 2 kişiliktir ve nursel diye bir kadın vardı. Bunlar okey oynarken konuşuyorlardı. Sonra sabah oldu face den mesaj geldi bu arada ailecek aynı face yi kullanıyoruz o yüzden her mesaj bizede geliyor. O kadın face den :Aramızda dağlar denizlermi var bu kadar mı zor merhaba ve bu mesajları sil demiş. Sizce naapmalıyım bu arada annem herşeyi biliyor ve çok kötü durumda

Öncelikle merhabaa ablalarım ben şuan 13 yaşındayım. Dün babamın yanına gittim okey oynuyordu telefondan. Ama masa 2 kişiliktir ve nursel diye bir kadın vardı. Bunlar okey oynarken konuşuyorlardı. Sonra sabah oldu face den mesaj geldi bu arada ailecek aynı face yi kullanıyoruz o yüzden her mesaj bizede geliyor. O kadın face den :Aramızda dağlar denizlermi var bu kadar mı zor merhaba ve bu mesajları sil demiş. Sizce naapmalıyım bu arada annem herşeyi biliyor ve çok kötü durumda
Merhabalar ablacim.. Sen aralarindaki hic bir seye müdahil olmamalisin.. Karari annene ve babana birakmalisin..

annem burayı okur mu annele konuşmak isteriz sen bence buralara takılma burası senin için uygun değil
mesele senin bildiğin gibi olmaya bilir

Aynı hesabı kullanırken babanız böyle bir konuşma yapar mı ya? Bence farklı bir durum vardır.
Bir de sen 13 yaşındasın senin dolaşman gereken yer "bir derdim var" değil. Buralar sana uygun değil.

X