babam evleniyor

ikili oynayan biri dir.seni çabuk haksız çıkarır.bu konuda evet kardeşim benimle sadece o gece için kalabilir ama sonra zaten göndermiycem benim evimden gelin çıksın
canım ne kadar iyisin..kardeşine kol kanat ger..

yok güzelim kardeşim çalışıyor kendisi yapmak istiyor ama babasından fırsat yok
babana bak hem sizin için hiç bir yatırım yapmamış hemde size blöfler yapıyor..hiçte kabul etmek zorunda değilsiniz onun evliliğini..düğün olayı tam bir terbiyesizlik...

tek birsey soyliycem erkek milleti iste bunlarda ne ask ne sevgi ne de baska bisey olmuyor ister inanin ister inanmayin ozur dilerim ama varsa yoksa uckurlarini dusunuyorlar eger babanin yerinde annen olsaydi yani baban olseydide annen yasasaydi inan ki annen asla evlenmezdi siz cocuklariyla mutlu olmaya bakardi ama erkekler boyle degil malesef

ben evliliğe karşı değilim ama byükler büyük gibi davranmalı usulünce yapmalı diye düşünüyorum..öyle yapanlarda var ama cahiller böyle davranıyor..rahmetli anneciğim sağ olsaydı onunda velilik yapmasını isterdim..babamla hiç mutlu olamamıştı..ama koşa koşa düğünlü dernekli evlenilirmi yakışıksız..

Evlilik kaçıyormuydu .. Sanki ölmesini beklemiş gibi hemen evlenmek istemesi garip geldi

Vallah ben ortaligi dagitirdim.

Allah kimsenin basina vermesin.

Vallah ben ortaligi dagitirdim.

Allah kimsenin basina vermesin.
canım dağıtsanda nafile zavallı kızkardeşim neler yapmadı ama babam yeni yetme delikanlı gibi davrandı..hep öyleydi zaten halende öyle..

Baban nankörmüş...
Komşu seni var sever, koca seni sağ sever ..lafı doğruymuş. Bi de karısı ölen adam cenazede yakasını düzeltirmiş aranırmış derler...
Çok erken sonuçta cockları kücük değil bakıma muhtac değil... acelenne be adam.. hele düğün... ne gerek var...

çok güç bi durum. eğer aradan en az bi yıl geçmiş olsaydı, "izin ver baban mutlu olsun" derdim. fakat sadece 4 ay olmuş. düğün bu elbette kutlamak anormal olmaz, çünkü vefat edenin kırkı çıkmış. fakat babanız bencillik etmiş, sizin acınız tazeyken düğün yapılmasını mutlulukla kabul etmeniz çok zor. dediğiniz gibi sadece kuran okunsaydı, size karşı duyarlı bi davranış sergilemiş olurdu babanız. hayır ben bunu kabul etmiyorum! anne acısı çeken bi evlat böyle bişiye nasıl olur da zorlanılır? düğüne gitmek zorunda değilsiniz.

Valla arkadaşlar beterin de beteri var bir yakınımız eşinden boşanmış başka bir kadınla evlemeye hazırlanıyordu ki o sıraşarda gencecik oğlu vefat etti o adam oğlunun kırkı çıkmadan evlendi.

Valla arkadaşlar beterin de beteri var bir yakınımız eşinden boşanmış başka bir kadınla evlemeye hazırlanıyordu ki o sıraşarda gencecik oğlu vefat etti o adam oğlunun kırkı çıkmadan evlendi.
çok üzücü çok

annem 12 sene önce rahmetli oldu..3 senede çıktım depresyondan..çok zor..rabbim herkeze mutlu günler göstersen..ölenleri olanlara sabırlar ihsan eylesin..

Öncelikle başın saolsun canım,anne acısı çok zor.Ben de annemi 2 yıl önce kaybettim ve seni çok iyi anlıyorum.Benim babam da 6 ay önce evlendi.Evlendiği kadının 2 oğlu var,biz de 2 kardeşiz.Babamla tanışmışlar,görüşmüşler.Çocukları olduğu için biz kabul etmemiştik ama ona rağmen evlendi.Kararı dedik,saygı duyduk.Çünkü kardeşim,ben,babam üçümüz de ayrı şehirlerdeyiz ve babam yalnız kaldı,yanıma alma durumum da yoktu.Evlendikten sonra tabi ki çokkk garipsedik.Sadece nikah yaptılar ama ben işimi bahane ederek gitmedim nikaha.Allahtan eşi iyi bi insan,bi sıkıntısı yok hem onun hem çocuklarının ama ne olursa olsun insan çok yadırgıyor.Evim diye gittiğin yerde başka bi kadın,başka insanlar..Ve ben de bu sebepten dolayı artık evime (sözde evime) pek gitmiyorum..Hakkınızda hayırlısı olsun..

Tamam evlenmek yuva kurmak babanında hakkı kabul. Ama sen gidip evini temizliyor yemeğini yapıyorsun eksiklerini karşılıyorsun yani bu ne acele evlenmek için anlam veremedim. Koca koca evlatları sıfırla sen git düğün yap birde..vefasızlığın bukadarı ya

Allah yardımcın olsun canım ben de annemi 9 sene önce kaybettim çook iyi anlıyorum seni

Erkek milleti kendini acındırmayı seviyor ve babalar malesef evlatlarının kıymetini pek bilmiyor ,, özellikle de eşi ölmüş ve yeni kadın arayan babalar

İnsan acısı tazeyken neye ne kadar tepki vereceğini kestiremiyor zaman geçtikçe keşke şurda şunu deseydim tavır koysaydım falan diyor..

Canını acıtan durumlarda karşıdakilerden anlayış istemeyi ve bunun tavrını yapmayı bilmelisin,, mezardan korna çalarak geçmek vs vs..
Kimsenin senin ve kardeşinin canını acıtmaya hakkı yok..Hele de baba sıfatı taşıyan bi adamın..
Kendisi anlayış bekleyeceğine acılı kızlarına anlayış göstersin önce

Allah anneciğinize rahmet eylesin ama babanızda düşünün hayat devam ediyor sizin yeriniz başka eşin başka insanın doğasında var sanırım yalnız olunmuyor ne güzel arkamda durun demiş sizin rızanız önemli onun için demek ki kolay değil ama babanızın yanınızda olmanız en doğrusu bence selam ve dua ile

ben hepinize çok teşekkür ediyorum ayrı ayrı iyiki varsınız bana akıl verdiniz kimseye anlatamadıklarım dı bunlar .ama siz bana içtenlikle çıkarsızca cevap verdiniz.çok sağolun.teyzeme yada yakınlarıma düğüne gitmelimiyim sorusunu sorsaydım altından binlerce dedikodumu yaparlardı.samimiyetiniz saflığınızın daim olması dileğiyle ...hepinize sonsuz teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…