ikili oynayan biri dir.seni çabuk haksız çıkarır.bu konuda evet kardeşim benimle sadece o gece için kalabilir ama sonra zaten göndermiycem benim evimden gelin çıksınteyzeni hiç terslemedinmi
yok güzelim kardeşim çalışıyor kendisi yapmak istiyor ama babasından fırsat yokşimdi senin kızrdeşin evli değil..babanın onu evlendirecek parası varmı
canım ne kadar iyisin..kardeşine kol kanat ger..ikili oynayan biri dir.seni çabuk haksız çıkarır.bu konuda evet kardeşim benimle sadece o gece için kalabilir ama sonra zaten göndermiycem benim evimden gelin çıksın
babana bak hem sizin için hiç bir yatırım yapmamış hemde size blöfler yapıyor..hiçte kabul etmek zorunda değilsiniz onun evliliğini..düğün olayı tam bir terbiyesizlik...yok güzelim kardeşim çalışıyor kendisi yapmak istiyor ama babasından fırsat yok
babana para vermesin kardeşin..kendisini düşünsün..yok güzelim kardeşim çalışıyor kendisi yapmak istiyor ama babasından fırsat yok
ben evliliğe karşı değilim ama byükler büyük gibi davranmalı usulünce yapmalı diye düşünüyorum..öyle yapanlarda var ama cahiller böyle davranıyor..rahmetli anneciğim sağ olsaydı onunda velilik yapmasını isterdim..babamla hiç mutlu olamamıştı..ama koşa koşa düğünlü dernekli evlenilirmi yakışıksız..tek birsey soyliycem erkek milleti iste bunlarda ne ask ne sevgi ne de baska bisey olmuyor ister inanin ister inanmayin ozur dilerim ama varsa yoksa uckurlarini dusunuyorlar eger babanin yerinde annen olsaydi yani baban olseydide annen yasasaydi inan ki annen asla evlenmezdi siz cocuklariyla mutlu olmaya bakardi ama erkekler boyle degil malesef
canım dağıtsanda nafile zavallı kızkardeşim neler yapmadı ama babam yeni yetme delikanlı gibi davrandı..hep öyleydi zaten halende öyle..Vallah ben ortaligi dagitirdim.
Allah kimsenin basina vermesin.
çok güç bi durum. eğer aradan en az bi yıl geçmiş olsaydı, "izin ver baban mutlu olsun" derdim. fakat sadece 4 ay olmuş. düğün bu elbette kutlamak anormal olmaz, çünkü vefat edenin kırkı çıkmış. fakat babanız bencillik etmiş, sizin acınız tazeyken düğün yapılmasını mutlulukla kabul etmeniz çok zor. dediğiniz gibi sadece kuran okunsaydı, size karşı duyarlı bi davranış sergilemiş olurdu babanız. hayır ben bunu kabul etmiyorum! anne acısı çeken bi evlat böyle bişiye nasıl olur da zorlanılır? düğüne gitmek zorunda değilsiniz.bundan 5 ay önce annemi kaybettim.bekar bir kızkardeşim var.babamlaara yakınım.annem vefat ettikten sonra hergün babam ve kardeşimin yanında oldum evli olmama rağmen.zaman geldi babamlara gidip evlerinin işini yaptım kimi zaman orada pişirdim kimi zaman evime hatta hergün yemeğe çağırdım.babam 2 ay önce evlenme konusunu açtı erken dedim kötü oldum.ve birini bulduk kimmi annemin amcasının kızı.okadar şaşırdım ki.kurban bayramı arefesinde annemin mezarına gittim.orada ağlarken bir kadın ağlama özlem hasta olursun çocukların var kocan var dedi.sonra babam evlenme işi ciddiye binince kadının ismini söyledi.bu kadın bunu nasıl kabül edebildi anlamadım.babama evlilik konusunda karşı çıkınca babam neden arkamda durmuyorsunuz dedi.benim sizden başka kimsem yok dedi.ve tatlı yendi aldığı kadın bekar hiç evlenmemiş babam 52 kadın 45 falan.babam düğün eğlence hiç birşey istemiyoruz dedik kadın kabül etti.evinden kuran la çıkacaktı okadar.babay düğün salonu ortaya kattı.üstüne hem kına hem düğün ayrı ayrı 2 gece evet babam böyle istedi.bu akşam babamın kınası var.ve ben gitmedim eşim soğuk 2 çocukla rezil olursun dedi.babam bana bağırdı çağırdı ve gitti.dedimya babama annem vefat ettğinden buyana ben baktım ocaktan kaynar yemekleri önüne koydum. kız istemeye gittikleri gün ev sahibi nişanlısı yemek yapmış dediği cümle eşim öldü öleli boğazımdan sıcak yemek geçmedi.düğününe gitmezsem hgepimizi sileceğini söyledi.akıl verin ne olur çıkmazdayım.unutmadan annemin mezarının 2 ev ötesinden kadını gel,in çıkarıcaklar yarın ve yine annemin mezarının önünden (başka yol yok)kornaya basıp köyden merkeze gelecekler.lütfen
çok üzücü çokValla arkadaşlar beterin de beteri var bir yakınımız eşinden boşanmış başka bir kadınla evlemeye hazırlanıyordu ki o sıraşarda gencecik oğlu vefat etti o adam oğlunun kırkı çıkmadan evlendi.
annem 12 sene önce rahmetli oldu..3 senede çıktım depresyondan..çok zor..rabbim herkeze mutlu günler göstersen..ölenleri olanlara sabırlar ihsan eylesin..çok güç bi durum. eğer aradan en az bi yıl geçmiş olsaydı, "izin ver baban mutlu olsun" derdim. fakat sadece 4 ay olmuş. düğün bu elbette kutlamak anormal olmaz, çünkü vefat edenin kırkı çıkmış. fakat babanız bencillik etmiş, sizin acınız tazeyken düğün yapılmasını mutlulukla kabul etmeniz çok zor. dediğiniz gibi sadece kuran okunsaydı, size karşı duyarlı bi davranış sergilemiş olurdu babanız. hayır ben bunu kabul etmiyorum! anne acısı çeken bi evlat böyle bişiye nasıl olur da zorlanılır? düğüne gitmek zorunda değilsiniz.
Öncelikle başın saolsun canım,anne acısı çok zor.Ben de annemi 2 yıl önce kaybettim ve seni çok iyi anlıyorum.Benim babam da 6 ay önce evlendi.Evlendiği kadının 2 oğlu var,biz de 2 kardeşiz.Babamla tanışmışlar,görüşmüşler.Çocukları olduğu için biz kabul etmemiştik ama ona rağmen evlendi.Kararı dedik,saygı duyduk.Çünkü kardeşim,ben,babam üçümüz de ayrı şehirlerdeyiz ve babam yalnız kaldı,yanıma alma durumum da yoktu.Evlendikten sonra tabi ki çokkk garipsedik.Sadece nikah yaptılar ama ben işimi bahane ederek gitmedim nikaha.Allahtan eşi iyi bi insan,bi sıkıntısı yok hem onun hem çocuklarının ama ne olursa olsun insan çok yadırgıyor.Evim diye gittiğin yerde başka bi kadın,başka insanlar..Ve ben de bu sebepten dolayı artık evime (sözde evime) pek gitmiyorum..Hakkınızda hayırlısı olsun..bundan 5 ay önce annemi kaybettim.bekar bir kızkardeşim var.babamlaara yakınım.annem vefat ettikten sonra hergün babam ve kardeşimin yanında oldum evli olmama rağmen.zaman geldi babamlara gidip evlerinin işini yaptım kimi zaman orada pişirdim kimi zaman evime hatta hergün yemeğe çağırdım.babam 2 ay önce evlenme konusunu açtı erken dedim kötü oldum.ve birini bulduk kimmi annemin amcasının kızı.okadar şaşırdım ki.kurban bayramı arefesinde annemin mezarına gittim.orada ağlarken bir kadın ağlama özlem hasta olursun çocukların var kocan var dedi.sonra babam evlenme işi ciddiye binince kadının ismini söyledi.bu kadın bunu nasıl kabül edebildi anlamadım.babama evlilik konusunda karşı çıkınca babam neden arkamda durmuyorsunuz dedi.benim sizden başka kimsem yok dedi.ve tatlı yendi aldığı kadın bekar hiç evlenmemiş babam 52 kadın 45 falan.babam düğün eğlence hiç birşey istemiyoruz dedik kadın kabül etti.evinden kuran la çıkacaktı okadar.babay düğün salonu ortaya kattı.üstüne hem kına hem düğün ayrı ayrı 2 gece evet babam böyle istedi.bu akşam babamın kınası var.ve ben gitmedim eşim soğuk 2 çocukla rezil olursun dedi.babam bana bağırdı çağırdı ve gitti.dedimya babama annem vefat ettğinden buyana ben baktım ocaktan kaynar yemekleri önüne koydum. kız istemeye gittikleri gün ev sahibi nişanlısı yemek yapmış dediği cümle eşim öldü öleli boğazımdan sıcak yemek geçmedi.düğününe gitmezsem hgepimizi sileceğini söyledi.akıl verin ne olur çıkmazdayım.unutmadan annemin mezarının 2 ev ötesinden kadını gel,in çıkarıcaklar yarın ve yine annemin mezarının önünden (başka yol yok)kornaya basıp köyden merkeze gelecekler.lütfen
Allah anneciğinize rahmet eylesin ama babanızda düşünün hayat devam ediyor sizin yeriniz başka eşin başka insanın doğasında var sanırım yalnız olunmuyor ne güzel arkamda durun demiş sizin rızanız önemli onun için demek ki kolay değil ama babanızın yanınızda olmanız en doğrusu bence selam ve dua ileBabanizin akli yerinde mi? 5 ay once dul kalmis, insan hayat arkadasinin yasini tutmaz mi, bana cok garip geldi.
Neden annenizin akrabasiya evleniyor, baska kadin mi yok?Bu kadini onceden taniyor mu? Aralarinda daha onceden baslamis bir iliski olmaya?
Bunlari gecin de, kardesinize ne olacak, kac yasinda ? Ben kardesinizi merak ettim, yazik kiza.
Simdi , ben olsam asla annemin mezarinin onunden o sekilde gecilmesine eyvallah demezdim. Gitmeyin, bu kepazelige kesinlikle ortak olmayin. Silerse de silsin babaniz, olen cocuklarinin annesi sonucta, insanda biraz saygi olur. Mezarinin basinda oynayacak nerdeyse. Siz de gidip mezarin onunden gecen eglenceye katilmayin, anneniz o sizin. Evlenmesini kabul edebilirsiniz ama annenizin mezari basindan gelin konvoyu gecmesi. pes??! Bu ne edepsizlik.!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?