dert 1 değil kardeşimi teyzemler istemeye niyetlendi olayın üstüne kardeşim kabül etmedi.babama eş bulan teyzem karşımıza geçip bacım diye ağlayan da teyzemkızkardeşinizin bileziklerini kadına taktı demek..bence sadece kızkardeşinizi düşünün..inan kardeşlerim depresyona girmişti çok zor evlenince içim rahatlamıştı kardeşim..
bencede kadin istiyor ama baba yi masa yapiyolarsiz kız tarafına düşman olmayın diye iş çevirmişler işte neyse üzme kendini değmez..
aynı şeyleri annem in vefatın dan sonra bende yaşadım şu gerek derdi.masraf ama şimdiBenim rahmetli babam da evimize hiç yeni eşya almazdı alacak durumu olmasına rapmen ' para yok ' derdi, annem ondan önce vefat etti babam evin bi tadilattan geçmesi lazım demeye başladı koltuk takımı almaktan bahseder oldu, sonradan öğrendik ki evlenmeye niyetlenmiş ama evlenemedi kısmet olmadı
bu hiç aklıma gelmedi sağolbencede kadin istiyor ama baba yi masa yapiyolar
Hey Allahım dost mu düşman mı belli değil, bir de teyze anne yarısı gibidir derler Allah sabır versin çok da üzülmemeye çalış kardeşin çalışıyormuş kendini ezdireceğini sanmam , herşeye rağmen çok üzücü bir durum çok iyi anlıyorum senidert 1 değil kardeşimi teyzemler istemeye niyetlendi olayın üstüne kardeşim kabül etmedi.babama eş bulan teyzem karşımıza geçip bacım diye ağlayan da teyzem
daha da hazmedemediğim söylemeye utanıyorum babam düğün günü masa kuracak.bizde takıntı derler.yani kendisine takıntı masası.ben yazarken utanıyorumHey Allahım dost mu düşman mı belli değil, bir de teyze anne yarısı gibidir derler Allah sabır versin çok da üzülmemeye çalış kardeşin çalışıyormuş kendini ezdireceğini sanmam , herşeye rağmen çok üzücü bir durum çok iyi anlıyorum seni
Kina gecesi ve calgili dugun cok abes olmus gercekten.basin sagolsun canim.ben de annemi ksybettim 4sene once.babam evlenmedi.bekar kardesimle yasiyor.su an bile kolay tolore edebilecegimi sanmiyorum.seni anliyorum.baban bir gaflete dusmus.basit ve sessiz bir nikah neden yetmedi bunlara.ayip babanin ayibi.tercihi ne ise onu yasasin.siz kardesinle annenin aziz hatirasini kalbinizde daima yasatasacaksiniz.bundan sonrasinda baban sectigi hayati sursun.mudahil olup ta kendinizi uzmeyin.canım benim bu gece kadını kınası oldu ben evdeyim gitmedim.yarın da düğün artık nasıl düğün olmasın şartı koşabilirimki
akraba olması daha iyiymiş sahip çıkarmış ezmezmiş.sokağa atmazmış.Çok kötü bir durum.
Size üzüldüm,annenize üzüldüm.Hem çok erken daha 5 ay olmuş hem de dünyada başka kadın mı kalmadı annenizin kuzeni niye ?
bundan 5 ay önce annemi kaybettim.bekar bir kızkardeşim var.babamlaara yakınım.annem vefat ettikten sonra hergün babam ve kardeşimin yanında oldum evli olmama rağmen.zaman geldi babamlara gidip evlerinin işini yaptım kimi zaman orada pişirdim kimi zaman evime hatta hergün yemeğe çağırdım.babam 2 ay önce evlenme konusunu açtı erken dedim kötü oldum.ve birini bulduk kimmi annemin amcasının kızı.okadar şaşırdım ki.kurban bayramı arefesinde annemin mezarına gittim.orada ağlarken bir kadın ağlama özlem hasta olursun çocukların var kocan var dedi.sonra babam evlenme işi ciddiye binince kadının ismini söyledi.bu kadın bunu nasıl kabül edebildi anlamadım.babama evlilik konusunda karşı çıkınca babam neden arkamda durmuyorsunuz dedi.benim sizden başka kimsem yok dedi.ve tatlı yendi aldığı kadın bekar hiç evlenmemiş babam 52 kadın 45 falan.babam düğün eğlence hiç birşey istemiyoruz dedik kadın kabül etti.evinden kuran la çıkacaktı okadar.babay düğün salonu ortaya kattı.üstüne hem kına hem düğün ayrı ayrı 2 gece evet babam böyle istedi.bu akşam babamın kınası var.ve ben gitmedim eşim soğuk 2 çocukla rezil olursun dedi.babam bana bağırdı çağırdı ve gitti.dedimya babama annem vefat ettğinden buyana ben baktım ocaktan kaynar yemekleri önüne koydum. kız istemeye gittikleri gün ev sahibi nişanlısı yemek yapmış dediği cümle eşim öldü öleli boğazımdan sıcak yemek geçmedi.düğününe gitmezsem hgepimizi sileceğini söyledi.akıl verin ne olur çıkmazdayım.unutmadan annemin mezarının 2 ev ötesinden kadını gel,in çıkarıcaklar yarın ve yine annemin mezarının önünden (başka yol yok)kornaya basıp köyden merkeze gelecekler.lütfen
babanı çok takdir ettim.annem vefat ettikten 1 hafta sonra teyzem babamın kardeşimle aynı evde kalmaması gerekiyormuş.imalı şekilde bana söyledibabama yanıcam teyzemeemi anlamadımKina gecesi ve calgili dugun cok abes olmus gercekten.basin sagolsun canim.ben de annemi ksybettim 4sene once.babam evlenmedi.bekar kardesimle yasiyor.su an bile kolay tolore edebilecegimi sanmiyorum.seni anliyorum.baban bir gaflete dusmus.basit ve sessiz bir nikah neden yetmedi bunlara.ayip babanin ayibi.tercihi ne ise onu yasasin.siz kardesinle annenin aziz hatirasini kalbinizde daima yasatasacaksiniz.bundan sonrasinda baban sectigi hayati sursun.mudahil olup ta kendinizi uzmeyin.
teyzem rahmetlide bulacaktıda kızkardeşimle ben tartışınca tırstıdert 1 değil kardeşimi teyzemler istemeye niyetlendi olayın üstüne kardeşim kabül etmedi.babama eş bulan teyzem karşımıza geçip bacım diye ağlayan da teyzem
kız kardeşin seninlemi kalsın diyor teyzen..babanı çok takdir ettim.annem vefat ettikten 1 hafta sonra teyzem babamın kardeşimle aynı evde kalmaması gerekiyormuş.imalı şekilde bana söyledibabama yanıcam teyzemeemi anlamadım
babamın eli ayağı çok şükür tutuyor.eve buün nergiz alıp vazoya koymuş temizlik yapmış.yarın düğün biticek eve gelicek diyeBabaniz annenizi hicmi sevmemismi? Üstelik daha genc yani eli ayagi tutuyordur.., yani ömur billah yanliz kalacak diye bisey yok ama daha 5 ay olmus, telli duvakli, davullu zurnali dügün yapmakta ne oluyor? Annenizin Kuzenide ne vicdansizmis, sanki onun ölmesini beklemis, babanizda bastan gözümü vardiki bukadar cabuk dügün dernege kalktilar? Allah böyle insanlardan korusun vallah... Ben olsam dügüne falan gitmem, silerse silsin, zaten bulmus kendi gibi birini sizleri napsin daha... Siz elinizden geldigince kardesinize destek olun, onu ezdirmeyin... Hay allahim yaaa, sinirim bozuldu...
evet canım yarın düğün bittikten sonra kadın eve gelicek ya oraya gitmemesi gerekmiş bir hafta kardeşiminkız kardeşin seninlemi kalsın diyor teyzen..
amacı mirasa ortak olmakmış yaşlı teyzenin..ya dede70 yaşındasize kısaca dedemin hikayesini anlatayım annem 5 kardeş ananem saçını süpürge etti dedemin tüm eziyetini çekti.66 yaşında vefat etti.dedemde 70 di.kendisi buldu bir kadın,kadına maaşını bırakma ve biraz bilezik vadetmiş sözde,kadın dayanamadı bir süre sonra çocuklarının yanına kaçtı bilezikklerinle onları satıp çocuklarına evin üstüne kat çıkardı.küçük oğlunu evlendirmek için para lazım onun için geri döner gibi yaptı hala ne yaptığı belli değil kadının bir ileri bir geri,kadın dedemin resmi nikahlı karısı ama yanında değil liseli aşıklar gibi bazen kaçak buluşuyorlar haberi geliyor annem ve kardeşleri baştan çok kızdılar şimdi iyki kendi buldu yoksa burnumuzdan getirirdi diyorlar.boşuna mirasına ortak almış oldu dedem ölünce baya ortalık karışacak.annende neyi kınadıysa başına gelecekleri var.hiç kadının sizi isteyip istmemesine güvenmeyin.baştan dedemin 2. karısı bişey demez gibiydi sonra istemedi.dayılarımı teyzemi.
teyzeni hiç terslemedinmievet aynı odada.sanki yeni damatmış gibi teyzem kardeşin 1 hafta oraya gidemez sizde kaıcak.dedi eşim tak niye yeni damatmı bu dedi
ben uzuldum sizin bu duruma dusmenize.yani babanizin sizlerin acisini hice sayip suursuzca hareket etmesine.muhtemelen kadinin talepleri hepsi.siz sukunetinizi koruyun kimseyle yuzgoz olmayin canim.evlatlari olarak anneciginize dualarinizi gonderin yadedin.eminim bu sekilde biraz daha ferahlayacak icleriniz.baban sectigi hayati yasasin bakalim.uzun surmez pisman olacaktirbabanı çok takdir ettim.annem vefat ettikten 1 hafta sonra teyzem babamın kardeşimle aynı evde kalmaması gerekiyormuş.imalı şekilde bana söyledibabama yanıcam teyzemeemi anlamadım
şimdi senin kızrdeşin evli değil..babanın onu evlendirecek parası varmıevet canım yarın düğün bittikten sonra kadın eve gelicek ya oraya gitmemesi gerekmiş bir hafta kardeşimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?