benim babamda evlendi,evlendigi kadini bulana kadar bulgara parami kaptirmadi,gidip dolandiirlip canini zormu kurtarmadi,simdiki hanimi olmasa kuçuk çocugu olan 30 yaslarinda bi kadinla evlencekdi babam 50 yas civariudi o zamanlar ..
sonra muradina erdi evlendi, benim kimseyle derdim yok,kadinlada derdim yok,babam basligi bile kabul etmis ha sonra vermedi yan çizdi o ayri mesele
kadini goren komsularim çok sansllisin iyi biri diyolar disi seni içi beni yakar, laf sokmalari ,dusuk çenesi adami katil eder ama biz uzagiz Allahtan , senede bir yuzyuze ya gzliyoz ya gelmiyoz ..
yasi geçmis en azindan çocuk için ugrasmaz bence bide iyi yonunden bak ugrassada olmaz herhalde bu saaten sonra ama onuda Alalh bilir, yada tam tersi herseyi deniyebilir çocuk olsun diye
evlenince bitmiyorki sorun
bizimkiler
tup bebek yapti tutmadi mesela ..
bende yangina korukle gidiyorum ama senin konuyu gorunce kendim derdim depresti galiba ..
uzun lafin kisasi baban nasil olsa evlenicek,sen olsanda olmasanda , 50 yasindaki adam seni dinlemez dinlememiste zaten ..
ya annesiz kaldim babasizda kalmayim deyip herseyi yutacaksin yada annesi olmayanin babasida olmazmis deyip yoluna yuvana bakacaksin hayat senin
kizkardesine uzuldum ama , insalalh oda bi an once yuva kurar yoluna bakar